Bu bahtsızlık mı? Artık birini tanımak bile istemiyorum

elya1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2023
236
217
33
26
Arkadaşlar merhaba. Ben Elya, Adana'da yaşıyorum. İngilizce öğretmeniyim. 24 yaşındayım. Açmak istediğim konu ile ilgili çekiniyorum fakat burada farklı görüşler almak bana iyi gelir diye düşündüm ki zaten üye olmadan önce de forumu okurdum. Ben neden sevilmiyorum? Bunun nedeni ne olabilir? Bunları düşünmek için erken bir yaş olabilir ama bu aralar bu düşüncelere kapıldım. Derdim evlilik de değil sadece sevmek, sevilmek. Öncelikle genç ve güzelim, bir devlet dairesine ya da herhangi bir cafeye gittiğimde bile erkeklerin dikkatini çekiyorum, ilgi gösteriyorlar ve numaralarını falan veriyorlar bana. Güler yüzlü, pozitif, uyumlu bir insanım. İlişkilerimde sorun çıkartan biri olmadım hiç. Genel olarak çevremdekiler onlara çok iyi geldiğimi söylerler. Sen sadece yanımızda ol ve gül, senin sesinde bile bir enerji, bir mutluluk var diyorlar. Şimdi de benimle olmak isteyen kişiler oluyor hep ve hatta hayatımın en asosyal dönemlerinde bile birileri benimle olmak istedi bir şekilde. Asıl sorun şu ki ben gerçek anlamda sevilmekten bahsediyorum. Mesela hiç uzun ilişkim olmadı. Sanki bir hevestim karşımdaki için. Bu arada ilişkilerimde cinsellik yasamadım zaten kısacık sürede bir zahmet kollarına atlamayayım sadece son ilişkimde birazcık yakınlaştık bana şehvetle yaklaşıyordu onun dışında ilgilenmiyordu ve şu an yine yalnızım. Psikolojik olarak yanlış erkekleri -bad boyları- seçiyorum diye düşündüm sonra Allah affetsin ilk çağ insanı görünümlü tiplere sırf iyi insanlar, efendi çocuklar diye şans verdim. Biri beni ekti, biri aşkından ağlayıp şiirler yazıyordu ama bir gün var bir gün yoktu, bir iki tanesi de sürekli kızlara yürüyen sinsi tipler çıktılar. Yani ben bu kadar karaktersiz erkeği hak edecek ne yaptım? Ben de onları kullanabilirdim ama ya hep ya da hiç dedim. Yalnızca bir tanesi sevsin, yanımda dursun, değer versin, güvende hissettirsin istiyorum. Etrafıma bakıyorum bazı kadınlar ne güzel seviliyor ve özel hissettiriliyor. Uzun oldu, kusura bakmayın. Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler :)

Somut albeniler güzelliğin eğitimin vs onlar için şükret şanslısın. Ama isteğinin olması için Soyut albenilerini arttırabilirsin.

Somut albeniler güzelliğin eğitimin vs onlar için şükret şanslısın. Ama isteğinin olması için Soyut albenilerini arttırabilirsin.
Ne gibi soyut albeniler? Bilmiyorum da yardımcı olursanız sevinirim

Ne gibi soyut albeniler? Bilmiyorum da yardımcı olursanız sevinirim

Sizi tanımadığım için doğru yorum yapamam ama :) güzelliği gizlemek soyut albeni, güleryüz, tebessüm, iyi bir insan olmak . Ama gerçekten iyi egosal değil. Merhametli olabilmek... Yani bunlar sizde yok demiyorum:) siz ne gibi dediniz diye meselaları veriyorum

Bir şeyi çok istememek, önce ben dememek, olaylara ve kişilere takılmamak, masumiyet, aileye hürmet, çocuklara sevgi verebilmek gibi gibi..

Göz geri , her zaman canlı diri olmak... Bunlar sizde var anladığım kadarıyla

Çok teşekkür ederim, çok güzel özelliklerden bahsettiniz. Bunun için kalbimizi arındırmalıyız ve bu bir süreç daima çaba isteyen. İnsanın kendine karşı objektif olması da kolay değil. Hatta bazen güzel yanlarımızı bile göremiyoruz kaldı ki olumsuz yanlarımızı kabul edebilelim. Ben bu senin başından itibaren maneviyata yöneldim. Din çerçevesinden de insana bakmaya çalıştım. Mesela önceden çabuk sinirlenebilen bir yapım vardı ve bunu törpülemeye çalıştım. Şu anda sakinliğim en büyük hazinem gibi oldu çok şükür. Değişim güzeldir. Sizin söylediklerinizi de dikkate alacağım. Böyle güzel tavsiyelerde bulunduğunuza göre sizin de çok duru bir kalbiniz olmalı. Allah kalbinize huzur, güven ve ferahlık versin :)

Göz geri , her zaman canlı diri olmak... Bunlar sizde var anladığım kadarıyla
Evet enerjik bir insanımdır hatta bazen modum düşse bile yükseltmeye çalışırım. Bir defa geliyoruz dünyaya. Her an çok kıymetli, her şeyde güzellik bulabiliriz. Konuyu açarken bile kendime dedim ki derdine tüküreyim çok şükür hayatın diğer alanları güzel mesela odağım pozitif ama her insan çukurda hissedebilir bazen olsun gökyüzü hep yerinde başını kaldırabilene

Dünyanın adaletine her geçen gün daha da şaşırıyorum
Öyle.
Adil değil hiçbir şey.
Allah iyilerle karşılaştırsın.
İyi niyetli olunca üzülüyorsun hayatta gerek aşk ilişkileri gerek arkadaslık dostluk.
Kendi başına kalmayı öğrendikten sonra çok da umrunda olmuyor aslında .
Öyle yada böyle geçiyor ömür.

Bence çevren sıkıntılı bende öğretmenlik bitirdim öğretmen kimle tanısabilir ki enfazla kuzenim hosteslik yaptı dubaili iş adamıyla tanıştı uçakta şimdi dubaide etrafında hizmetciler

Senin suçun yok, iyi yetişmiş erkek çok az
ilk çağ insanı görünümlü tiplere sırf iyi insanlar, efendi çocuklar diye şans verdim.
şaka bir yana bu mesaja güldüm baya Komik birisin bence, kendini de seviyorsun. Farklı ortamlara girmeye çalış, belki farklı birileri ile tanışırsın

Mutlu edemiyorlarsa meşgul de etmesinler lütfen kalbimiz oyuncak oldu ay Allah razı olsun inşallah hayata sımsıkı tutunursunuz kalbinizi çiçeklendiren gönlünüze baharları yaşatan insanlarla dolar etrafınız

Bence çevren sıkıntılı bende öğretmenlik bitirdim öğretmen kimle tanısabilir ki enfazla kuzenim hosteslik yaptı dubaili iş adamıyla tanıştı uçakta şimdi dubaide etrafında hizmetciler
Arkadaşınız nasıl bir hayır işledi ya da hangi zikri çekti acaba söylesin şaka bir yana haklısınız çevre önemli mağarada yaşasak daha donanımlı erkek tanırdık bu devirden en azından eril enerjileri olurdu belki

Senin suçun yok, iyi yetişmiş erkek çok az

şaka bir yana bu mesaja güldüm baya Komik birisin bence, kendini de seviyorsun. Farklı ortamlara girmeye çalış, belki farklı birileri ile tanışırsın
Ay güzel sözlerin için teşekkürler ben de kendimi sorguluyordum ama düşününce kıble olsalar dönmeyeceğim adamlar, adamlığı adamlığa muhtaç adamlar Uhud savaşında tepeyi terk eden okçular gibi adamlar ve Ebu cehiller için üzülmemeliyim. İnşallah hepimiz güzel ve merhametli insanlarla karşılarız. Bu da rızıktandır. Allah rızık verenlerin en hayırlısıdır.

Sal kendini arayışta olduğun için olumsuz çekimler çıkıyordur belki de karşına.Elbet adam akıllı biri çıkacaktır karşına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…