• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu bakışların bi anlamı olmalı..olsun lütfenn,çok istiyorum

e_kxuxbra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
13
0
86
Zonguldak
yaklaşık 4 hafta önceydi..

ilk defa otobüste karşılaştım onunla,üniversiteden çarşıya inerken..20dk. boyunca sürekli göz göze geldik,otobüsten inerken ve indikten sonra hep baktı,o kdr gzl bakıyo ki...

farklı yerlerde indik ama yarım saat sonra tekrar karşılaştk çarşıda..

normalde 2 aydır arkadaşlarla haftaiçleri üniversitenin yemekhanesinde öğlenleri yemek yerdik ama o olmazdı, fakat 2 haftadır o da geliyo yemekhaneye..yemek sonrası merkez kafeteryada takılıyoruz o da geliyo..ve hep bakıyo,uzun uzun..

bende bakıyorum anlasın ve gelip konuşsun artık die.ama yok konuşmuyo
bana bi akıl verin nolur,bi erkek nie bakar..

Ya çok utangac
ya da kaçamak yapıyor olmalı ..
adım atması gerekir artık aslında uzun süredir uzun uzun bakıştıgınızı söylüyorsun çünkü.
onunla ilgili arastırma yap neymiş kimmiş sevgilisi varmıymış diye

senden bır karsılık beklıyodur
sen de bak dik dik bı de sacınla oyna
oynarken saga sola hafıf dön

gelıcektır yanına :)

bu bakışların bi anlamı wardır mutlaka canım.ölesine bişey olmuş olsaydı bi kere iki kere gözgöze gelirdiniz.öle uzun uzadıya sık sık bakmazdı sana.belki arkadaşların dediği gibi çekiniodur konuşmaya.emin olmak istiodur seninde ona karşı bi ilgin olduğundan.sende o baktığı zman göslerini hiç ayırmadan bak küçük bi tebessüm et .e sonrasıda ona kalmışş.gelip konuşur heralde.

hadi bakim hakkınızda hayırlısı güselim :Saruboceq:

Bu kadar bakıpta gelmemesi çok anormal..

Ben öyle utangaçlar biliyorum ki hoşlandıgı için gelip görüşmek isteyen..

sengözlerimebaksanab

bekle canim bekle bakalarim biraz.. o sana adim atsin.. eger begeniyorsa adim atmayai bilsin..

aaah aah ne güzel seyler bunlar ya :))
o kdr bakismaya vardır bı seyler bekle azcik :) arkadaşlarında dediği gibi sor sorustur biraz bu arada..
inşallah hersey istediğin gibi olur :))

yalnız kalmaya çalış
tek başına cafede otur mesela gene yanına gelemiosa vardır bunun altında bi pislik
benm bildiim erkek ne kadar utangaç olsa da gelir yani
sakın sen bi adım atma ama

çok romantik ama neden bilmem komik geldi bana...kocamla kala kala benimde mi romantizmim çekildi nedir.bence o kadar bakmaya utanmayan gelip konuşmayada utanmaz...belki senden senin hayatında birinin olup olmamasından emin olmak istiyordur yada kaçamak yapıyorda olabilir...bekliyeceksin yapacak bişey yok fazla sürmez zaten bu olayın sonuçlanması bence hazırlan yakında yanında bitiverecek.

yok beee bakarlar öle. sen bakıyosun die bakmıştır. bi arkadaşımın bi sözü vardı, erkekler kıpırdayan herşeye bakar die :))))
sokaktan bi adamı seç, ona da ööle yarım saat bak, o da sana bakar. valla dene.

sence hafiften hissettirmeye çalıştır uzun uzun anlamlı bak
biraz çekingen galiba
ama yinede ilk adımı sen atma bekle nasılsa pes edip gelecektir
bol şans

yaklaşık 4 hafta önceydi..

ilk defa otobüste karşılaştım onunla,üniversiteden çarşıya inerken..20dk. boyunca sürekli göz göze geldik,otobüsten inerken ve indikten sonra hep baktı,o kdr gzl bakıyo ki...

farklı yerlerde indik ama yarım saat sonra tekrar karşılaştk çarşıda..

normalde 2 aydır arkadaşlarla haftaiçleri üniversitenin yemekhanesinde öğlenleri yemek yerdik ama o olmazdı, fakat 2 haftadır o da geliyo yemekhaneye..yemek sonrası merkez kafeteryada takılıyoruz o da geliyo..ve hep bakıyo,uzun uzun..

bende bakıyorum anlasın ve gelip konuşsun artık die.ama yok konuşmuyo
bana bi akıl verin nolur,bi erkek nie bakar..

sen ona baktığın için bakıyordur :delphin:

Back
X