bu bakışların bi anlamı olmalı..olsun lütfenn,çok istiyorum

herkes bakar sen manalı manalı bakış attıysan oda bakar ama aranızda birşey varsa bilmem bir bakışa bu kadar takma

ya böyle felaket tellallığı olmasın ama sana başımızdan geçen birşeyi anlatayım.

en yakın arkadaşım okuldan bir çocukla habire göz göze geliyordu. çocuk sürekli ona bakıyor ve farkındayız yani oha diyoruz artık kızın içine düşecek. hoş çocuktu arkadaş da bu bakışmalarla hoşlanmaya başladı çocuktan. bir gün gaza geldi bak bak nereye kadar diye. gitti çocukla konuşmaya. ve ne oldu biliyor musun? çocuk onu reddetti. meğer o bakıyor diye bakıyormuş. navb nin dediği gibi.. yani hoşlanmış olabilir de olmayabilir de, bir garantisi yok :sm_confused:

bakıp bakıp hic yaklasmayan erkegin ya sevgilisi vardir ya da bu kız beni kesio diye o da bakiyodur olesine hosuna gidiyordur yoksa bisey olacagindan degil, 2 gun bakma bak nasil unutuveriyor seni

Tatlim bakislara aldanma, benimde cook eskiden basima gelen bi olayi anlatayim.. Ayni sendeki gbi hos bi cocuk goz dikmisti bna artik okdr cok bakioduki etraftakilerin bile dikkatini cekmisti.. Surekli her baktigim yerde goz goze gelioduk. Ve sonra noldu biliomusun ? 2 ay sonra nisanlandi :)

belki de sevgilisi vardır, ya da bi ilişkisi vardır kötü zamandadır.
sen baktığın için bakıyordur, erkek bu yapar. ya da dış görünüşünü beğenmiştir, sen de bakıyorsan bakar yani.
sonuç hüsran olabilr bence öğren bi şekilde var mı sevgilisi kimdir necidir bu çocuk.
ama belki de iyidir mutlu olabileceğin biridir.
sadece önlemini al kendini kaptırma ki üzülmeyesin:umursamaz:

ahhh ahhh gençlik yıllarımı hatırladım mafoldumben
benimde olmuştu ünvde böle bi aşkım her gece cafe kapanana kadar kalkmazdık bakışır dururduk opuyorumnanaktan sabah ben derse giderken gittiğim yolu öğrenmiş birgun gunaydın dedi karsıdan gelirken sırf bana gunaydın demek için derse gitmemişkaydirigubbakcemile3 aptal aşık ben hiç sallamadım ogun onu kaydirigubbakcemile3 akşam yemekhanede tek basıma oturuodum geldi konusabilrmiyiz dedi ve biz 10 ay boyunca konustuk kaydirigubbakcemile3 ve tabiii ayrıldık mafoldumben

ayyy ne guzel gunlerdi ama
senden hoşlanıodur kesin konusur yakında

boyle konular guzel aslinda da sonunu ogrenemiyoruz genelde ne oldu ne bitti...konu aciliyor ve devami gelmiyor, belki bikac ay sonra gelismeler olabilir ne biliyim ama ogrenemiyoruz kotu

belki seninle konusmak istiyordurda yanliz olmani bekliyordur,
cekiniyordur
yada senin adim atmani bekliyordur...
bu erkek milletini anlamak icin ooooh cok zor

ewt son durumdan haberdar ediyim istedim sizi :)
yaklaşık 20 gün önce,yine bi yemek çıkışı bekledi beni ve geldi arkamdan,anlattı derdini :)dedi böle böle hoşlanıyorum senden vs..vs..
sonuç : çıkıyoruzz :))
mutluyum,mutlusun,mutluyuzz :)

yaklaşık 20 gün önce,yine bi yemek çıkışı bekledi beni ve geldi arkamdan,anlattı derdini :)dedi böle böle hoşlanıyorum senden vs..vs..

Demek hoslaniyormus ne guzel! Hayirlisi olsun.

Ins. guzel bi yerlere gider.. Mutlu haberlerinin devamini bekliyoruz sositososito

ayyy ne güzel inşallah benimkide böle sonuçlanır ben bakıyorum ama o bakıyomu bilmiyorumki ögretmenime aşık oldum ne yapacam ben ya off offf :kedi:

Tatlim, cok sevindim, insallah cok ama cok mutlu olursunuz,opuldun a.s.

Back
X