- 7 Ekim 2018
- 497
- 197
- 33
- 40
- Konu Sahibi Huzunhuzunnn
-
Hoslandigi kiza adim atamayan erkek annesinin onayini almadan da evlenemez. Ben boyle birini tercih etmezdim.
Bunu bende duşunmedim degil..Ama tanimak isterdimO değil de aile işinde çalışıyor yaşı küçük.. biraz düşünseniz mi acaba ?
Ben aile işinde çalışan erkekten korkarım. Bir de geç olgunlaşıyor Allah'ın taş kafalıları...
DimiBence bırakın o adım atsın. Hem hakkında hiçbir şey de bilmiyorsunuz. Sizi tanımak için bırakın o uğraşsın.
Biraz yeni belki adim atar belki de hoslanmadi ama bakıyor erkek isteHoslandigi kiza adim atamayan erkek annesinin onayini almadan da evlenemez. Ben boyle birini tercih etmezdim.
Hemen oldurmeyin yahu.
Galiba en mantiklisi buAdı haricinde hakkında hiçbir şey bilmediğiniz bir adama asla adım atmayın. Bırakın kendi yanaşsın. O da adım atmıyorsa boşverin gitsin.
+1Oldurme niyetim yok ama ozguveni olmayan insanlari ben tercih etmezdim. Bu benim fikrim. Bir baskasi kv.dem beni begendi cok mutluyuz der saygi duyarim. Tamamen tercih meselesi.
Oldurme niyetim yok ama ozguveni olmayan insanlari ben tercih etmezdim. Bu benim fikrim. Bir baskasi kv.dem beni begendi cok mutluyuz der saygi duyarim. Tamamen tercih meselesi.
Bence o maskeyi bi indirip gerçek yüzünü göster önceadam daha yüzünü görmemiş nasıl adım atacak. Yani marketin kapısına kadar maskesiz gelebilirsin içeri girerken takarsın. Henüz seni tamamen görmemiş birine karşı adım atmak büyük risk. Adam ya başka türlü hayal ettiyse?
BencedeIyi de ozguven konusunda yargilamaniz icin erken degil mi sizce?
Üzülecek bir şey yok ihtimalleri söylüyorum. Sen de adamın yüzünü görmemiş olsan bu kadar net konuşur muydun Allah aşkına
Iyi de ozguven konusunda yargilamaniz icin erken degil mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?