bu bana yapilirmi ?

Keşke eşini hemen uyandırıp arasaydınız kadını ...
Hemen harekete geçeyerek yanlış yapmışssın canım ya
Dinleseydin ikili arasındaki konuşmaları elbet bi açık verirlerdi artık kim suçluysa
Eşinin hatası yoksa da anlardın kfanda soru işareti kalmazdı

nişanlıyken yaptık demişti ,şimdi evlenince mi yaptım demiş ,töbe yarabbim ya ,işi gücü yok milletin ,yaşına veriyorum ,yalanları çıktı ortaya bir bir ..

nişanlıyken yaptık demişti ,şimdi evlenince mi yaptım demiş ,töbe yarabbim ya ,işi gücü yok milletin ,yaşına veriyorum ,yalanları çıktı ortaya bir bir ..

bi kaç farklı şey söylemiş canım bende anlayamadım nişanlıyken demişti sonra evlendikten bi kaç ay sonra demiş bi mesajında başka bi mesajında 5 ay falan demiş demişte demiş yani

bi kaç farklı şey söylemiş canım bende anlayamadım nişanlıyken demişti sonra evlendikten bi kaç ay sonra demiş bi mesajında başka bi mesajında 5 ay falan demiş demişte demiş yani

Nisanliyken oluvermisde evliyken mi farketmis hamile oldugunu belki dogurdugunda fark etmustir gobegini kilo aldim sanmistir belkimmmmr:60

eşin neden "fabrika muhasebe" diye kaydetmiş?
Bu bir kamuflaj gibi geldi bana.
gece mesajı gördüğün gibi sorsaydın ya.
eşinle yüzyüze konuş bütün detaylarıyla ne olup bittiğini öğren. zaten anlarsın yalan mı söylüyor diye.

ben söylüyorum işte gariplik var. ya gerçekten nişanlıyken oldu kimse yargılamasın diye her mesajına farklı yazıyor ya evlendikten sonra oldu dikkat çekmeye çalışıyor ya da ciddi kişilik sorunları var.

Hımm ten uyumu olmasaydı ne olacaktı

O eksik olan şey evliliğin tamamı zaten.

Nisanliyken oluvermisde evliyken mi farketmis hamile oldugunu belki dogurdugunda fark etmustir gobegini kilo aldim sanmistir belkimmmmr:60

Nişanlıyken yapmış ama nişanlanınca evlendiklerini zannetmişler.

Bi nikahları eksikmiş.

Ay ben bu nişanlılık döneminde çocuklarının imam nikahı yapan aileleri de anlamıyorum, kimse kusura bakmasın da böyle daha mı az günah oluyor?

Neyse ya...

1-Burası "Geyik Bölümü" değil, bu sebeple geyik yapılmaz, konu dışı yazılamaz.
2-Konu sahibesinin açtığı konu içeriğine göre yorum yapınız.
3-Kurallara uymayan herkes ceza alır.

Konunun hepsini okumuşum iyi ki.
Yoksa kadına saydıracaktım.
Konu sahibinin ilk mesajına inandım aslında demek ki kadın çok arsızmış ama konu sahibi de ne kadar sakin diye düşündüm.
Sonra ki mesajını okuyana kadar tabii.
Neden insanların zamanından çalarsınız anlamıyorummmm.

Konu sahibi harekete geçecek bişey yapmamış ki , vakur tavrını sonuna kadar korumuş.

4. sayfadaki mesajı bi oku istersen lemonate , onlar halletmişler aralarında , tam da hikayenin başlangıcına uygun şekilde .

evet bence konu gerçekliğini yitirdi artık ,çünkü konu sahibi ortada yok ,ben bi konu açınca gelip gidip bakıyorum bişey yazılmışmı diye ,böyle yüksek enerjili bir konu açılıyor ,eş ve aldatma ile ilgili fakat sorduğumuz şu soruya bile cevap verilmiyor ,''eşin kadını getirip al karıma açıkla dedikten ve parasını atıp kadın gittikten sonra ne oldu'' ,eşinle ne konuştun ,bunun cevabını vermek bu kadar zormu ..vermessen cevabını burda biz böyle uydurup dururuz işte ..

arkadaşlar,,,
ben konudan çok, sizin yorumlarınıza takılmış durumdayım..
tutamayacağım artık kendimi...
...burası mahkeme değil, hiç kimse de yargıç değil...

yok evlenmeden önce yakınlaşma olmuş, yok evlendikten sonra yakınlaşma olmuş
sonuçta bu kızcağız evlenmiş mi evet,, kimseye tek bir söz düşmez,,
evlenmeden önce olsa bile tabi ki bunu açıklamak istemeyebilr
bu bakımdan tutarsız olabilir..
kimsenin haberi olmadan ne pislikler yapan ba_yan lar var değil mi?

bu kızcağız lohusa şuanda çok da genç..
minicik bi bebeği var..ona muhtaç olan
burda da içini dökmek istemiş sadece
rahatlamak için
E cım bence kimseye anlatmayıp bi kağıda yazsaydın çok daha rahatlardın..

sizin yaptığına öküz altında buzağı arama denir
yargısız infaz denir
bazı iyi niyetli yorumlar da var..onları tebrik ederim..
milletin o suya bu suyla ilgilenmeyi dedkoduyu nek dar çok seviyoruz
özeleştri yapalım
EĞRİ OTURUP DOĞRU KONUŞALIM,,,
İYİ NİYETL, OLALIM
İYİ İNSAN OLALIM...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…