• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu bana yapilirmi ?

quequedaniels

hesap kalıcı olarak pasiftir
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2013
263
0
46
Beni bilen bilir taniyan tanir daha 1 yillik bile ewli degilim 11 gunluk bi kizim var yeni dogum yaptim hersey iyi hos yolunda gidiyodu taa ki dun gece kizimi emzirirken esimin telefonuna gelen mesaji gordugumden sonra , ben yatakta kizimi emzirirken esim uyuyodu teefonuna mesaj geldgni duymadi benimle onun arasinda gizli sakli olmadigi icin telefonuna gelen mesaji okudum mesaji yollayan kisinin adi fabrika muhasebe yaziyodu esimin babasindan ona kalan buyuk bi fabrikasi var oranin sahibi bazen cani isterse gidip sagi solu yoklar baz. Bazende fabrikadan cikmaz neyse sadede geleyim esimin telefonuna gelen mesajda dun odana girdigimde parfum kokun beni bitrdi cokta yakisiklisin patronum olmasan odada yapcagmi bilirdimde dedi senden hoslaniyorum ewlisin ama belki bana bi sans verirsin ! Ben bu mesaji okuduktan sonra beynimden assagiya kaynar sular dokuldu elim ayagim buz kesti .. kafam cok karisik gece hep agladim kizimda sarilikti yeni iyilesti. Acaba kaynanama soylesem mi bu konuyu lohusa olmasam fabrikaya gdip o kadinin sacni basin yolucam ama lohusaym esim sabah mesaji okudugmu gordu ama bana bisey demedi yoksa esimde ona karsi bisey mi hissediyo yada utancndan mi bana bisey demedi yuzume bkmya cesareti bile yoktu sabah. Direk fabrikaya gitti eger esimde ona karsi bisey hissediyosa direk avukatima telefon acip bosanma islemlerini baslaticam aksam eve gelsin enine boyuna hersryi sorucam o mesaji atan kim sen ona karsi bsey hissediyomusun vs. Eger uzuntuden sutum kesilirse elimden 2 side kurtulamaz ama !

Simdi kizlar bana nolursunuz akil verin napayim ? :43:

Arkadaşım eşiniz çanak tutmasa böylesine cürekatkar davranabileceğini düşünmüyorum.
Hem o nasıl bir kontrol mekanızması.
Gecenin 2 sinde gelen davetkar mesaj karşısında eşinize bir şey sormuyosunuz bunu kayınvalidenizle paylaşmayı düşünüyorsunuz.
Eşiniz mesajı gördüğünüzü biliyor herhangi bir açıklama yapmıyor.
Sizin yerinizde olsam sonunun nereye varacağını bilmem ama bu kadar da kontrollü davranmazdım eşime ve o kadından azma başka birşeyden bozma kadına.

Son düzenleme:
ben olsam gece o tatlı uykusundan uyandırır hesap sorardım öğrenirdim işin aslını. sabaha kadar nasıl durdun akşamı nasıl edeceksin

Bence eşin panikledi ve tepki bile veremedi sana,muhtemelen fabrikaya ona hesap sormaya gitti neden bana gece gece mesaj atıyorsun diye....
hem dur bakalım belkı de tek taraflı birşeydir yani hemen asıp kesmemeli ama bu konuyu eşinle karşılıklı ve öncelikle sakince konuşman gerekiyor ki sütün kesilmesin..
umarım bir yanlış anlaşılma vardır.....

İlk olarak sakin olmanı öneririm bak daha küçücük bir kızın var, senin huzursuzluğun mutsuzluğun onu da etkiler hatta daha kötüsü sütünün kesilmesine neden olur. Bu kadar küçük bebeğine şimdiden mamaya başlamak istemezsin değil mi...

Keşke sabah bu konuyu konuşsaydın eşinle. Ne derse desin istediği kadar masum olsun bu kadının yaptığı terbiyesizliği affettirmez. Senin huzurunu kaçırmaya, mutlu aileni yıkmaya hakkı yok... Ne demek evli olduğunu biliyorum ama bana bir şans ver. Ne şansı bu bee.
Bu konuda devreye gir ve o kadının kapının önüne konmasını sağla...

kesinlikle eşini karşına alıp sakince konuşaman gerek ben olsam uyandırır nedir bu diye sorardım en nihayetinde severek evlenmediniz mi belkide kadın o. önde gideni eşine bulaşıyor olabilirde eşinin sucu günahı olmayabilir bence bu akşam eşinle muhakkak konuş derim ben..

Beni bilen bilir taniyan tanir daha 1 yillik bile ewli degilim 11 gunluk bi kizim var yeni dogum yaptim hersey iyi hos yolunda gidiyodu taa ki dun gece kizimi emzirirken esimin telefonuna gelen mesaji gordugumden sonra , ben yatakta kizimi emzirirken esim uyuyodu teefonuna mesaj geldgni duymadi benimle onun arasinda gizli sakli olmadigi icin telefonuna gelen mesaji okudum mesaji yollayan kisinin adi fabrika muhasebe yaziyodu esimin babasindan ona kalan buyuk bi fabrikasi var oranin sahibi bazen cani isterse gidip sagi solu yoklar baz. Bazende fabrikadan cikmaz neyse sadede geleyim esimin telefonuna gelen mesajda dun odana girdigimde parfum kokun beni bitrdi cokta yakisiklisin patronum olmasan odada yapcagmi bilirdimde dedi senden hoslaniyorum ewlisin ama belki bana bi sans verirsin ! Ben bu mesaji okuduktan sonra beynimden assagiya kaynar sular dokuldu elim ayagim buz kesti .. kafam cok karisik gece hep agladim kizimda sarilikti yeni iyilesti. Acaba kaynanama soylesem mi bu konuyu lohusa olmasam fabrikaya gdip o kadinin sacni basin yolucam ama lohusaym esim sabah mesaji okudugmu gordu ama bana bisey demedi yoksa esimde ona karsi bisey mi hissediyo yada utancndan mi bana bisey demedi yuzume bkmya cesareti bile yoktu sabah. Direk fabrikaya gitti eger esimde ona karsi bisey hissediyosa direk avukatima telefon acip bosanma islemlerini baslaticam aksam eve gelsin enine boyuna hersryi sorucam o mesaji atan kim sen ona karsi bsey hissediyomusun vs. Eger uzuntuden sutum kesilirse elimden 2 side kurtulamaz ama !

canım hemen gaza gelme akıllı davran aldatılmamışsın sen... eşinin suskunluğu şaşkınlıktan kavga etmekten korktuğu için senin onu anlamayacağından suçlayacağından emin olduğu için olabilir. böyle bir konuda eşinle sakın kavga etme. sadece sakin bir şekilde eşine ne olduğunu sor eşin senin sakinliğini farkedince anlatacaktır... böyle o...lar o kadar çok varki.. adamın sadece ve sadece parası var diye yakınlaşmaya çalışıyor besbelli. eşinle sakin sakin konuş ve birlikte çözmek istediğini söyle. bunu kadını eşinle birliktyken arayıp ya da eşinin iş yerine gidip halledebilirsin. tabi ki o kadının işten çıkarılmasını da sağlamalısın. bunları sadece sakin olurursan başarırsın. eğer ki eşinle kavga edersen o kadının ekmeğine yağ sürersin diye düşünüyorum. ben böyle bir durumda ne olursa olsun eşimin yanında yer alırdım:51:.

bi kere gizli saklı iş çeviren adam telefonunu ulu orta bırakmaz.maalesef bu tür ahlaksız kadınlar var yani karşısındaki evli falan farketmiyor.kadınıın düşmanı maalesef yine kadın oluyor.senin gördüğünü eşinin bilip tepki vermemesi beni biraz şaşırttı yani ya önemsemedi yada senin ona güvendiğini düşündüğü için sesini çıkarmadı.bence çok fevri davranma biraz bekle tabii eşin gelincede konuş.mesaj gelir gelmez yataktan kaldırıp konuş falan bunlar bana saçma geliyor.yani insan uykudan uyandırıldığında ister istemez asabi oluyor ters bişey sölese bu kadının sütü kesilir üzüntüden yangına körükle gider gibi.akşam illaki bu adam eve gelicek sakince konuşmak varken gecenin bi yarısı belki tek taraflı olan bişey bunu biz bilemeyiz ortalığı karıştırı gibi yorum yapmak ta ayıp yani,sakin olmadığın sürece yaptığın en fevri hareket konuşma sana eksi yönde dönecektir

Son düzenleme:
çok edepsiz kadınlarımız var....Allah insaf vicdan versin böylelerine....siz sakin davranıp eşinizi konuşturun...fevri davranırsanız anlatmaz....susar...aranız da soğukluk oluşur...ben bir şey olduğunu düşünmüyorum eşiniz tarafından gelen bir şey yok gibi görünüyor...fakat kadın aranıyor...

Bence kız asılıyor sadece, pislik şey, bana bir şans verirsin belki demiş...

Ağır durman güzel olmuş, ağlayıp, yıkılıp sensiz ben hiçim imajı çizmektense, böyle birşey varsa asıl korkması gereken, kaybeden o olacak der gibi.

İnşallah yuvanızı bozacak bir neden ne yoktur. Ve o kız mutlaka defedilmeli...pislik ya!! saymak istiyorum ama hakkıyla beceremem ki...

eşnizle konuyu hiç konusmamanız cok ılgınc geldı bana, ben olsam asla kendımı tutamazdım, aslını astarını ogrenmeden de rahat etmezdım, zaten ılk andakı tavırları, ınkar etse bıle eger kendının de gonlu varsa, bellı ederdı durumu. bence kesnlıkle kurcalayın derım. bır de esınızden ufacık bır cesart dahı almasa, ınsan patronuna boyle bır mesaj atamaz dıye dusnuyorum.

neden hemen eşinle konuşmadın,neden düşünme payı verdin.şimdi aralarında bir şey varsa da yalanlar ayarlanacak.sana hikayeler anlatılacak.:50:

Aralarında bir şey yoktur. Kadın bana da bir şans ver dediğine göre... Bence henüz bir şey olmamış ama sessizliğini sürdürürsen bu ikisinin de cesaretlenmesine neden olabilir. Eşini karşına alıp sakince konuş ne var ne yok öğrenmeye çalış. Sonrasında da eşine söyle bu kadın işten çıkarılacak de.

Mesajı okuduğunuz an neden eşinizi uyandırıp sormadınız ki acaba?
Sabahta utancından yüzüme cesareti yoktu diyorsunuz..
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz misali olmuş,yinede bu işin peşini bırakmayın sakın..

Keşke mesajı gördükten sonra eşini uyandırıp arattırsaydın! zaten karşısındaki kişinin konuşması ele verebilirdi herşeyi. . Eşine düşünme payı vermekle yanlış yapmışsn. . Sıkıntını kayınvalide ile değilde ilk önce eşinle paylaşmalısın. . İş durumu nasıl. . Şimdi buluşalım desen hemen gelebilecek mi eve ! yada senin işyerine gidip konuşmana nasıl bakacak!!!

Aralarında bir şey yoktur. Kadın bana da bir şans ver dediğine göre... Bence henüz bir şey olmamış ama sessizliğini sürdürürsen bu ikisinin de cesaretlenmesine neden olabilir. Eşini karşına alıp sakince konuş ne var ne yok öğrenmeye çalış. Sonrasında da eşine söyle bu kadın işten çıkarılacak de.
aynen. bunları uygula konu sahibi. ..

Eşin mesajı okuduğunu fark ettiyse sabah neden bir açıklama yapma gereği duymadı ki? Bence kayınvalidenle konuşmak yerine eşinle hemen konuşmalısın, çok üzüldüm senin için :/

Allahım Ya rabbim beddua etmek kötü etmeyeyim döner beni bulur diyorum da o kadına ne demeli ya .
Evli barklı adam çocuğu var bana bir şans ver ne .
Rabbim böylelerine hidayet versin .
Gerçekten çok sinirlendim bu ne ahlaksızlık ne edepsizlik .

açıkçası bu kadar sakin ve sabırlı kalabilmeniz bana ilginç geldi. hadi gece uyandırıp sormadınız sabah nasıl konuşmadan eşinizi işe yollayabildiniz. ben olsam kıyameti koparırdım heralde.

aralarında bi şey olsa eşiniz telefonu öyle ortalık yere bırakmaz yada şifre falan koyar.dikkatli davranır. ancak kızın bu kadar yüz bulup böyle bir mesaj çekmesi de garip.bu kadar samimiyet fazla.

Back
X