• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu bana yapilirmi ?

tezgah olabilir konu sahibi.para çıkarıp vermeler vs.feci senaryo kokan hareketler bunlar.
suçu yok etmeye çalışmak gibi..
siz gözlerinizi dört açın.

açıkçası ben de böyle hissettim.inşallah yanılırız.hem nasıl o kadını eve getirebildi ki.hakaret işitmeye mi gitmiş kadın oraya.kovacaksa iş yerinde kovaydı.gösteri gibi olmuş.:44:

Altı üstü bir eleman... Muhasebeci. Patronuna gayet lakayt bu mesajı atıyor.
Sonra gece bu mesajı eş görüyor... Sabah ne kadın ne erkek bunun hakkında yorum yapıyor.
Öğlen bile olmadan söz konusu mesaj atan kadını kolundan tutup patron eve atar gibi getiriyor. Hakaretvari konuşuyor, sonra kadını konuşturup kendini aklayan adam elemanın yüzüne para atıyor... :26:
Çok garip geldi kusura bakmayın ama... Gerçekten anlamakta güçlük çektiğim kısımlar var... Ya eksiklik var anlattıklarınızda ya fazla söyleyip eşinizi akladıklarınız var... :44:
Ama bişeyler var... :31:

Son düzenleyen: Moderatör:
Üzgünüm, bu konu bana biraz hızlı düşünülmüş sahte bir konu gibi geldi :50:

Tabi net bir şey diyemem ama evlenmeden önce mi hamile kaldınız? 8 ay bilmem kaç gündür evlisiniz ama 11 günlük kızınız var, premature de olabilir tabi, suçladığımdan değil.

Bir de bir kadının böyle bir mesajı okuyup da sesini çıkarmaması hiç mümkün değil. :50:

Bildiğim kadarıyla lohusa dönemi daha duygusal bir dönem üstelik.

Neyse yine de eğer gerçekse çözüldüğüne sevindim.
:34:

Konuyu yeni okumaya başlamıştım ki sorun çözülmüş.

Öncelikle ben sizin kadar sakin olup sabahı beklemez konuyu o anda açardım, plan vs. yapmasına zaman bırakmazdım.

Eşinizin kızı eve getirmesi, suratına para fırlatması vs. de garip geldi bana.

Eşiniz kızı kovdu ve ardından işe mi gitti?

Son düzenleme:
açıkçası ben de böyle hissettim.inşallah yanılırız.hem nasıl o kadını eve getirebildi ki.hakaret işitmeye mi gitmiş kadın oraya.kovacaksa iş yerinde kovaydı.gösteri gibi olmuş.:44:

tazminatta sus payı mı acaba:31: ucuz senaryo kokusu alıyorum
konu sahibi inanmış gibi yap..hiç üsteleme eşini..kadına saydır biraz konuyu kapa..
bak bakalım sonradan o kadın halen çakışıyomu orda..takipte ol..

konu sahibi inanmış gibi yap..hiç üsteleme eşini..kadına saydır biraz konuyu kapa..
fazla ucuz bir senaryo. oldukçada klişe. filmlerden araklanmış gibi. adam oyunculuğuna güveenmişş anlaşılan.:50:

bence de,telefonu da sürekli takip et bakalım:34:

canım hemen gaza gelme akıllı davran aldatılmamışsın sen... eşinin suskunluğu şaşkınlıktan kavga etmekten korktuğu için senin onu anlamayacağından suçlayacağından emin olduğu için olabilir. böyle bir konuda eşinle sakın kavga etme. sadece sakin bir şekilde eşine ne olduğunu sor eşin senin sakinliğini farkedince anlatacaktır... böyle o...lar o kadar çok varki.. adamın sadece ve sadece parası var diye yakınlaşmaya çalışıyor besbelli. eşinle sakin sakin konuş ve birlikte çözmek istediğini söyle. bunu kadını eşinle birliktyken arayıp ya da eşinin iş yerine gidip halledebilirsin. tabi ki o kadının işten çıkarılmasını da sağlamalısın. bunları sadece sakin olurursan başarırsın. eğer ki eşinle kavga edersen o kadının ekmeğine yağ sürersin diye düşünüyorum. ben böyle bir durumda ne olursa olsun eşimin yanında yer alırdım:51:.

ben arkadaşın yorumunu kesinlikle katılıyorum ayrıca kadın mesajda evli olduğunu biliyorum ama belki bana bi şans verirsin yazmış yani daha önce aralarında bişey olmadığı çok net bu o... belli ki eşini paralı görüp yanaşmak istedi ortalıkta bunlardan çok var malesef bence eşin gelince sakince konuş kendisine güvendiğini belirt ve o kadının işten çıkarılmasını sağla

Üzgünüm, bu konu bana biraz hızlı düşünülmüş sahte bir konu gibi geldi :50:

Tabi net bir şey diyemem ama evlenmeden önce mi hamile kaldınız? 8 ay bilmem kaç gündür evlisiniz ama 11 günlük kızınız var, premature de olabilir tabi, suçladığımdan değil.

Bir de bir kadının böyle bir mesajı okuyup da sesini çıkarmaması hiç mümkün değil. :50:

Bildiğim kadarıyla lohusa dönemi daha duygusal bir dönem üstelik.

Neyse yine de eğer gerçekse çözüldüğüne sevindim.
:34:

Bana da fake gibi geldi.:ssz:

Az once kapi caldi actm bktm esim yanindada bitane kadn var kadni kolundn tutp gtrms fabrkadaki muhasebeciymis karima attgn o abuk subuk mesajin cevabni ver lan dye bagrdi kadn sadece hoslandm senden dedi oda ewli barkli adamim be ben sabah sucum olmdgi halde utancmdan karimin yuzune bakamadim dedi bwya sinirliydi cebinden yuklu bi miktar para cikarip al tazminatin deyip isyen atti kadini gozumun onunde ,suan icim bi nebze olsun rahatladi ama gece esimi yatatan kaldrp kavga etseydim is kavgaya gderdi aram acilirdi ..

Ha şimdi oldu yani :26:

Altı üstü bir eleman... Muhasebeci. Patronuna gayet lakayt bu mesajı atıyor.
Sonra gece bu mesajı eş görüyor... Sabah ne kadın ne erkek bunun hakkında yorum yapıyor.
Öğlen bile olmadan söz konusu mesaj atan kadını kolundan tutup patron eve atar gibi getiriyor. Hakaretvari konuşuyor, sonra kadını konuşturup kendini aklayan adam elemanın yüzüne para atıyor... :26:
Çok garip geldi kusura bakmayın ama... Gerçekten anlamakta güçlük çektiğim kısımlar var... Ya eksiklik var anlattıklarınızda ya fazla söyleyip eşinizi akladıklarınız var... :44:
Ama bişeyler var... :31:

Şu anlattıklarınla Yeşilçam filmi izler gibi oldum.

neler var bu hayatta.. ne insan kilikli yaratiklar var bu hayatta..

Merak ettiğim birkaç şey var:
1)Konu sahibi eşiniz cebinde o kadar parayla dolaşır mı hep? Kadının yüzüne gelip bunu fırlatacak kadar çok? :44:
2)Kadın parayı görünce ne yaptı? Aldı mı?
3)Eşiniz muhasebeciyi dışarı çıkarmaya nasıl ikna etmiş?
4)Kadın evden ayrılınca eşiniz ile konuştunuz?
5)Siz kadınla konuşmadınız mı?

Merak ettiğim birkaç şey var:
1)Konu sahibi eşiniz cebinde o kadar parayla dolaşır mı hep? Kadının yüzüne gelip bunu fırlatacak kadar çok? :44:
2)Kadın parayı görünce ne yaptı? Aldı mı?
3)Eşiniz muhasebeciyi dışarı çıkarmaya nasıl ikna etmiş?
4)Kadın evden ayrılınca eşiniz ile konuştunuz?
5)Siz kadınla konuşmadınız mı?
birde o kadar yolu zorla nasıl getirmiş. kadını bayıltmış mı. kadın yetiş polis dememiş mi.
nasıl zorla getirebilmiş. bunuda bir aydınlatsa eşiniz çok iyi olur, konu sahibi. sorun bunu mutlaka.

Son düzenleme:
bende şunu anlamadım karıma attığın mesaj demiş,o mesaj sana değil eşine geldi ve sen eşine okuduğunu söylemedin konusunu açmadın eşin nerden anladı senin okuduğunu, mesajımı açık bıraktın

Herşey çok tuhaf değil mi ?
Küt diye böyle bi mesaj gelmez ki kimseye
Bi öncesi olur
Cesaret verme durumu olur
Ondan sonra o mesaja kadar ilerler

Bizimde iş için tatilde olanlarla görüştüğümüz kişiler var
Arama veya mesajla
' Günaydın şunu şunu hesaba geçer misiniz, şunun siparişini verir misiniz. Teşekkürler ' diye oluyo o mesaj mesela

Sonracıma koskoca kadını kim nasıl zorla bi yere götürebilir
Türk filmi gibi yüzüne para fırlatılır
O kadar gurursuz olabilmesi için 'danışıklı dövüş' olmalı ortada

Eee naptı bu kadın alık alık baktı
Paraları cebine koydu gitti mi

Back
X