• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu bana yapilirmi ?

bu ne şimdi? ben de konuyu ilk okuduğumda gerçek olabileceğini sanmıştım ama bu senaryoyla oyuncu olmaz senden bence
Az once kapi caldi actm bktm esim yanindada bitane kadn var kadni kolundn tutp gtrms fabrkadaki muhasebeciymis karima attgn o abuk subuk mesajin cevabni ver lan dye bagrdi kadn sadece hoslandm senden dedi oda ewli barkli adamim be ben sabah sucum olmdgi halde utancmdan karimin yuzune bakamadim dedi bwya sinirliydi cebinden yuklu bi miktar para cikarip al tazminatin deyip isyen atti kadini gozumun onunde ,suan icim bi nebze olsun rahatladi ama gece esimi yatatan kaldrp kavga etseydim is kavgaya gderdi aram acilirdi ..

Eğer baştan sona her şey doğruysa,

Eşinin bu kadını evinize getirmesi bana çok abes geldi. Böyle mesaj yazan bir kadınla yolda ikisinin aynı araba içinde olması bile benim sinirimi bozardı ayrıca evim benim ve ailemin mahremidir, böyle basit bir kadını ne nedenle olursa olsun evime getirmesi, mahremiyetimizi böyle ucuz bir kadın için ortalığa sermesi üstelik de ben lohusa iken... Madem bu kadar aklanmak istiyor, masumiyetini kanıtlamak istiyor, yollasın bir araç sizi alsın fabrikaya gözlerinizin önünde kadının ilişiğini kessin... Bir de kadının yolladığı mesaj cinsel tacize girmez mi, yani istenirse bununla ilgili bir hukuksal yola başvurulamaz mı?

bu yazdıklarınızı okuyunca siz de ne kadar sağlam sinir varmış diyorum.

üstelik lohusasınız..

nasıl o telefonu kafasında parçalayamadınız?

nasıl birlikte fabrikaya gidip o kızı yaka paça tutup dışarı atamadınız?

anlayamıyorum..

ya hep herkese telkin veriyoruz, sakin ol diyoruz da.

bu kadarı da fazla

Merak ettiğim birkaç şey var:
1)Konu sahibi eşiniz cebinde o kadar parayla dolaşır mı hep? Kadının yüzüne gelip bunu fırlatacak kadar çok? :44:
2)Kadın parayı görünce ne yaptı? Aldı mı?
3)Eşiniz muhasebeciyi dışarı çıkarmaya nasıl ikna etmiş?
4)Kadın evden ayrılınca eşiniz ile konuştunuz?
5)Siz kadınla konuşmadınız mı?

ahahah kaadın yerden paraları toplayıp sütyenine sıkıştırıyomuş
tamam abi tövbe bidaha diyomuş...
konu sahibi niyeyse eşiyle hiç konuşmuyor çok tuhaf
yada bize yazmıyo:44:

Az once kapi caldi actm bktm esim yanindada bitane kadn var kadni kolundn tutp gtrms fabrkadaki muhasebeciymis karima attgn o abuk subuk mesajin cevabni ver lan dye bagrdi kadn sadece hoslandm senden dedi oda ewli barkli adamim be ben sabah sucum olmdgi halde utancmdan karimin yuzune bakamadim dedi bwya sinirliydi cebinden yuklu bi miktar para cikarip al tazminatin deyip isyen atti kadini gozumun onunde ,suan icim bi nebze olsun rahatladi ama gece esimi yatatan kaldrp kavga etseydim is kavgaya gderdi aram acilirdi ..

breh :26:
.........

Masallah ne güzel cözülmüs durum,bir okadar da sacma bir olay olmus,yahu aranizda konusmadan etmeden cok güzel anlasiyorsunuz!?

Sen diyorsun utancindan yüzüme bakamadi o da bunu tanimadigin bir kadini getirerek tescilliyor.

Eger sen dogru söylüyorsan,
Ki cok tuhaf davranmissin,o zaman kocan cok güzel kekledi seni,türk filmi cok izlemis beyefendi,bulmus bir kadin sokaktan demis gel oyna rolünü al parayi,kendiside o asil elemana yönlenmekte.

Bi de iyi ki de akşam uyandırıp hesap sormadım yoksa kocamla aram açılırdı diyo Sevgili konu sahibi
Soğukkanlılıkla çok şey başarmışsın maşallah
Tebrik ediyoruz seni dişi kuş

Merak ettiğim birkaç şey var:
1)Konu sahibi eşiniz cebinde o kadar parayla dolaşır mı hep? Kadının yüzüne gelip bunu fırlatacak kadar çok? :44:
2)Kadın parayı görünce ne yaptı? Aldı mı?
3)Eşiniz muhasebeciyi dışarı çıkarmaya nasıl ikna etmiş?
4)Kadın evden ayrılınca eşiniz ile konuştunuz?
5)Siz kadınla konuşmadınız mı?

6- ev sizin mi kira mı? :52:

Arkadaşım, eşin kadını getirene kadar suçsuz oldugunu düşünmüştüm ama. Yok değil yani var bu işte bişey. Eşin sabah sana açıklama yapamadı. Ne söyliceğini nasıl kıvıracağını bilemedi heralde. Fabrikaya gitti oturdu düşündü. Bi anda konuşup sana açıklama yaparsa kendini ele vereceğinden korktu.

Senin bu arada eşinle hiç diyalog yaşamaman çok enteresan. tiyatro izler gibi olayı izledin. Önce mesaj geliyor. Sabahı bekliyorsun. eşin bir şey demeden çıkıyor. Hala susuyorsun. Eşin kadını getiriyor. Yüzüne senin yanında para çarpıyor. Sen ne eşine ne de kadına soru sormuyorsun.

Eğer kadın daha önce açılmış ve eşin yüz vermemişse, eşin sana bundan bahsetmediği için utandı ondan sabah bişey diyemedi diyelim. Eşin bu yaptıgı harekette dürüst olsaydı fabrikada sen görmeden hallederdi zaten çok sinirli oldugu için sinirini fabrikada kadından çıkarırdı. Eve kadar sürüklemezdi onu.

Eğer bu mesaj ilkse eşin sabah uyandıgında bu mesaj ne ya sen mi okudun akşam falan diye şaşkın bir tepki verirdi. Sonra da gülüp seni kızdırırdı. sonra da gider yine fabrikada kadını kovardı.

Ya da bir süredir ilişkileri vardı. eşin kadını kızdıracak bir şey yaptı. Kadın da intikam almaya çalıştı. Eşinin telefonları ortada bırakması onun masum oldugunu göstermez. Kadına evdeyken msj atmamasını aramamasını söylemiştir. Ama kadın bir şeye sinirlenip senin görmen için yapmıştır bunu.

Ama bu sebepler hemen ayrılmanı gerektirir mi bilemiyorum ben. Çok fevri davranma takipte ol. Hemen olayı ailelere taşıma. Eşini biraz kurcala sorular sor. Senin hiçbir şey sorgulamaman bana çok garip geldi.

ahahah kaadın yerden paraları toplayıp sütyenine sıkıştırıyomuş
tamam abi tövbe bidaha diyomuş...
konu sahibi niyeyse eşiyle hiç konuşmuyor çok tuhaf
yada bize yazmıyo:44:
ahh konu sahibi ahh. olayı gözümde canlandırıyorum.
adam paraları fırlattı vamp kadın sütyeninin içine doldurdu paraları ve kocanı söyle bir itti
patron çekermisin ayağını bir yüzlüüğe daha basmışsın onuda alayım gidecem dedi. eğildi ve aldı.
bern para tutsağıyım . fabrikanın patronu olduğu için deneme yaptım.para çoktur bunda dedim. ama kocan namus abidesi çıktı. böyle insanlarda varmış. kendimden utandım size ömür boyu mutluluklsar diyerek çıktı gitti.
yani inan konu sahibi inan bu senaryo.
al bendende birsenaryo.. böyle canlandırdım olayı kafamda
. yapma lütfen,gelme bu oyunlara ..
saf sanmışlar seni lütfen ama:50:

Son düzenleme:
Bu arada düşünmeden edemedim konu sahibi, acaba muhasebeci kız koku fetişisti olabilir mi?
'Parfüm kokun beni bitirdi' demiş ya... Hani, belki de bundan etkilenip de böyle bir yanlışa girmiş olabilir.
Bu zamanda bakımlı, yakışıklı, zengin ile evlenmek de zor... :50:
Bakımlı olsa suç olmasa suç. :50:
Bu yüzden parfümü hangi marka ise bir an evvel değişsin derim. :34:

Aklıma takılanlar ,
Konu sahibi ;
Sen mi çok safsın eşin böyle bir senaryo yazıp , oynayarak senin gözünde kendini aklamış ,
Eşin mi çok saf bu mükemmel ! senaryo ile kendini aklayabileceğini düşünmüş,
Biz kk daki kadınlar mı çok saf bu konunun anlattığın haliyle gerçekliğine inanalım.

Yok eğer konu gerçek diyorsan o zaman benim yorumum yorumsuz !

Back
X