- Konu Sahibi quequedaniels
siz 8 aylık evliyseniz bebeğiniz 11 günlük nasıl oluyo:44::44: evlenmeden önce hamilemiydiniz :26:yoksa erken doğum mu oldu![]()
Nişanlıyken ten uyumlarına bakarken hamile kalmış konu sahibi sonra da evlenmişler.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siz 8 aylık evliyseniz bebeğiniz 11 günlük nasıl oluyo:44::44: evlenmeden önce hamilemiydiniz :26:yoksa erken doğum mu oldu![]()
hımmmmm olabilirNişanlıyken ten uyumlarına bakarken hamile kalmış konu sahibi sonra da evlenmişler.![]()
hımmmmm olabilir![]()
Az once kapi caldi actm bktm esim yanindada bitane kadn var kadni kolundn tutp gtrms fabrkadaki muhasebeciymis karima attgn o abuk subuk mesajin cevabni ver lan dye bagrdi kadn sadece hoslandm senden dedi oda ewli barkli adamim be ben sabah sucum olmdgi halde utancmdan karimin yuzune bakamadim dedi bwya sinirliydi cebinden yuklu bi miktar para cikarip al tazminatin deyip isyen atti kadini gozumun onunde ,suan icim bi nebze olsun rahatladi ama gece esimi yatatan kaldrp kavga etseydim is kavgaya gderdi aram acilirdi ..
Bana da fake gibi geldi.![]()
konu sahibi bir mesajında evlendiikten sonra 5 ay falan çocuk düşünmüyorduk sonra eşim arkadaşlarından gördü bi gecede denedik oldu 39 haftalık hamileyim yazmış. Bir de erkek çocuk yapmanın püf noktalarını vermiş özelden.
Ne diyim neresinden tutmak istesem elimde kaldı :44:
konu sahibi bir mesajında evlendiikten sonra 5 ay falan çocuk düşünmüyorduk sonra eşim arkadaşlarından gördü bi gecede denedik oldu 39 haftalık hamileyim yazmış. Bir de erkek çocuk yapmanın püf noktalarını vermiş özelden.
Ne diyim neresinden tutmak istesem elimde kaldı :44:
Konu sahibi, sizi bir yerde çok takdir ediyorum ama...
19 yaşındasınız ama 'parfum kokun beni bitrdi cokta yakisiklisin patronum olmasan odada yapcagmi bilirdimde dedi senden hoslaniyorum ewlisin ama belki bana bi sans verirsin !' mesajına rağmen hala sakinliğinizi korumuşsun. Bebeğini emzirmeye devam etmişsin. Eşine hiçbir şey söylememişsin. Kadını sabah eve getirdiğinde bile hiçbir şey söylememişsin...
Ben olsam herhalde o evi başına yıkardım. Nasıl bu kadar sakin olmayı başarıyorsun?![]()
Nisanliyken imam nikahmz vardi ten uyumu varmi diye denerken bebisimiz oldu zaten sdce hukumet nikahmz ekikti ki hamile oldugmu duyunca havlara uctu zorla kendmi onla ewlndrmeyede clsmdm bna sirilsiklam asik olan adam smdi nye aldatyo .. bukadar sakinim cnku sinir hastasym cok snrlndgmde damarlarim kasiliyo nefes alamiyorum aldatiyosada artik ne diyim ya mahkeme vr avukat var bosarim sevgi sevgi biyere kadar ihanete asla goz yumamamm kizim yeter bana ama eger aldatiliyosam intikamim berbat oluck !
Nisanliyken imam nikahmz vardi ten uyumu varmi diye denerken bebisimiz oldu zaten sdce hukumet nikahmz ekikti ki hamile oldugmu duyunca havlara uctu zorla kendmi onla ewlndrmeyede clsmdm bna sirilsiklam asik olan adam smdi nye aldatyo .. bukadar sakinim cnku sinir hastasym cok snrlndgmde damarlarim kasiliyo nefes alamiyorum aldatiyosada artik ne diyim ya mahkeme vr avukat var bosarim sevgi sevgi biyere kadar ihanete asla goz yumamamm kizim yeter bana ama eger aldatiliyosam intikamim berbat oluck !
Canim bız kizimz olsn istyodk özellikle bsy dnemedk kz olsn dye ilk yapista tuturdk amaerkek cocuk yapmanin bi püf noktasi war merak edrsn eger
özeldn mesaj at anlatrm cnm bnada anneannem demsti o daia öncdn denems we tutmus :-D
Selam annisler ben ewlendgm zaman ilk bes ay hic dusunmedim bebis falan esimde 1 yil gecsn ole yprz demisti sonra arkadaslrnin bebisleri olcgni duyunca bi gece niyeti bozdu ve sonrada olan oldudenedigmiz ilk gece tuttu
keşke bizde nişanlıyken ten uyumu varmı diye bi baksaydıkNisanliyken imam nikahmz vardi ten uyumu varmi diye denerken bebisimiz oldu zaten sdce hukumet nikahmz ekikti ki hamile oldugmu duyunca havlara uctu zorla kendmi onla ewlndrmeyede clsmdm bna sirilsiklam asik olan adam smdi nye aldatyo .. bukadar sakinim cnku sinir hastasym cok snrlndgmde damarlarim kasiliyo nefes alamiyorum aldatiyosada artik ne diyim ya mahkeme vr avukat var bosarim sevgi sevgi biyere kadar ihanete asla goz yumamamm kizim yeter bana ama eger aldatiliyosam intikamim berbat oluck !