• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu bana yapilirmi ?

Nisanliyken imam nikahmz vardi ten uyumu varmi diye denerken bebisimiz oldu zaten sdce hukumet nikahmz ekikti ki hamile oldugmu duyunca havlara uctu zorla kendmi onla ewlndrmeyede clsmdm bna sirilsiklam asik olan adam smdi nye aldatyo .. bukadar sakinim cnku sinir hastasym cok snrlndgmde damarlarim kasiliyo nefes alamiyorum aldatiyosada artik ne diyim ya mahkeme vr avukat var bosarim sevgi sevgi biyere kadar ihanete asla goz yumamamm kizim yeter bana ama eger aldatiliyosam intikamim berbat oluck !

Sinir hastasıysan tutamazsın asıl kendini..
Bence sen bi psikologa görün biz çözemeyiz bunları o seni enine boyuna çözer BELKİ...
Resmi nikah olmadanda imam nikahı kıyılmaz..
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu..

Dengeye davet ediyorum sizi

Son düzenleme:
Sinir hastasıysan tutamazsın asıl kendini..
Bence sen bi psikologa görün biz çözemeyiz bunları o seni enine boyuna çözer BELKİ...
Resmi nikah olmadanda imam nikahı kıyılmaz..
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu..

Dengeye davet ediyorum sizi
normalde resmi nikah olmadan imam nikahı kıymak yasak haklısın:31: ama kıyanlar çok bizde resmi nikahtan önce kıydırmıştık imam nikahını:17:

normalde resmi nikah olmadan imam nikahı kıymak yasak haklısın:31: ama kıyanlar çok bizde resmi nikahtan önce kıydırmıştık imam nikahını:17:

O bi şekilde buldu kıydırdı tamam.

Sinir hastası olan biri kendini bu denli nasıl tutabiliyor.
Ben değilim çok şükür ama ben bile tutamam..
Ben mi çok ince eleyip sık dokurum yoksa bu arkadaş mı kendini çok zeki sanıyor bilemedim şimdi:44::44::44::44:

Son düzenleme:
Konu sahibi arkadaşım seni tebrik etmeden bende duramıyıcam.

Süpersin valla .Onca olay oluyo sen sakinliğinden bişey kaybetmiyosun , üstüne iyi ki fevri davranmadım yok yere kocamla kavga edecektik diyosun.

Sonra yazılanları okuyosun ve yine aynı sakinlikle tilkiler dolaşıyo kafamda, ne yapayım en fazla boşarım diyosun.

Bu anlatıkların , yaşadığını öne sürdüklerin , burda yazılanlar normal mi ? Manavdan aldığın domates mi çürük çıktı da ,aman napıyım canımı sıkmaya değmez atarım gider diyecek kadar rahatsın.

Okurken yazılanları çok gülüyosundur eminim , bizler gibi !

Sadece bu konun mu sahte yoksa sen tamamen mi sahtesin onu anlamadım.

bebeğinin fotoğrafını koymuş bi yerde :26:
bir yerde bebeğinin baş çevresi 31 cm doğmuş yanakları gamzeliymiş öteki mesajda 36 cm yanakları gamzeliymiş.
Umarım doğrudur diyemiyorum konu içeriği de pek açıcı değil çünkü...

Son düzenleme:
Bana bunlar yazılıcak bende okuduğum halde sakın kalıcam olucak şey değil..

Bence de olucak şey değiL...

Böyle bi konuda sakin kalmak iMKANsız...

Eşimin teline birinden öyle mesaj gelse yapıcaklarımı söylemek bile istemiyorUmmmmmm.......:))....

ben konuları karıştırdım galiba buna benzer bir konu daha var cevap yazarken 2 .sayfadaydım bir baktım sayfa 16 ,2 kişi vardı konu okuyan 40 kişi olmuş allah allah:44:eşin akşam bişey demedi gündüz ne ara eve geldi .patronum böle bişey yapsa karım duymasın diye direk çıkartır kişiyi eve niye götürsün

Son düzenleme:
ben de baktım profiline bebğine nişanlıyken hamile kalmış doğru yani:18::17:

iyide kendi yazdığı mesajı alıntıladım evlendikten 5 ay sonra düşünmedim eşimde 1 sene sonra yaparız diyordu diyor
ne yani ten uyumu varmı diye denemiş olsalar neden öyle bi mesaj var? açık açık anlatmış mesajlarında nasıl tuttuğunu falan

Bana konuda büyük eksiklikler var gibi gelmişti okurken hele hele sakinliğine bitmiştim zaten arkadaşları okuyunca aklın yolu bir dedim ve konuyu olduğu yerde kendimce kapattım :))

Bence de olucak şey değiL...

Böyle bi konuda sakin kalmak iMKANsız...

Eşimin teline birinden öyle mesaj gelse yapıcaklarımı söylemek bile istemiyorUmmmmmm.......:))....

Şimdi sevgilime yanlışlıkla bile olsa başka numaradan böyle bi mesaj gelse kendi aramızda 3. dünya savaşını çıkartırım istisnasız :1:

Back
X