• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu bana yapilirmi ?

iyide kendi yazdığı mesajı alıntıladım evlendikten 5 ay sonra düşünmedim eşimde 1 sene sonra yaparız diyordu diyor
ne yani ten uyumu varmı diye denemiş olsalar neden öyle bi mesaj var? açık açık anlatmış mesajlarında nasıl tuttuğunu falan

hımm o evlendikten sonra 5 ay düşünmedim kısmını görmemiştim zahmet olmasa buraya bi kopyalayabilir misin merak ettim :)

Son düzenleme:
Bana pek inandırıcı gelmedi.. Kocan çok film izlemiş anlaşılan :)

Saf olmayın ya.. Bu işin peşini bırakmayın. Ben olacaktım o gece dünyayı başına yıkardım..

Kocan da iyi senaryo hazırlamış sana.. Neyse dikkatli ol bu sefer..

hımm olaylar tuhaflaşıyor dedektif kk kadınları iş başında :23: ,hadi bakalım çıkarın bir iki tezat mesajlarda bizde bilelim konu yalan mı değilmi ,konu sahibi ne yapmaya çalışıyor bi anlayalım

hımm olaylar tuhaflaşıyor dedektif kk kadınları iş başında :23: ,hadi bakalım çıkarın bir iki tezat mesajlarda bizde bilelim konu yalan mı değilmi ,konu sahibi ne yapmaya çalışıyor bi anlayalım

Belli ki boş vakti var bize sarmış :1::1:

Bence kişilik bozukluğu var.
Kişilik çakışması var.
Kişilikle ilgili bişey var yani

Evet her halukarda var bir bozuk durum.
Düsün böyle bir olay insanin basina geliyor ve hic bisey olmamis gibi anlatiyor ama birde ekliyor hemen bosanirim ve elimden cekecegi var?

Yahu ne oldu sabah parayi firlattiktan sonra?

Ya düzgün anlat yada ne diyelim li sana?

ne desem bilemedim:27:
konu sahibi bir mesajında evlendiikten sonra 5 ay falan çocuk düşünmüyorduk sonra eşim arkadaşlarından gördü bi gecede denedik oldu 39 haftalık hamileyim yazmış. Bir de erkek çocuk yapmanın püf noktalarını vermiş özelden.
Ne diyim neresinden tutmak istesem elimde kaldı :44:

Evet her halukarda var bir bozuk durum.
Düsün böyle bir olay insanin basina geliyor ve hic bisey olmamis gibi anlatiyor ama birde ekliyor hemen bosanirim ve elimden cekecegi var?

Yahu ne oldu sabah parayi firlattiktan sonra?

Ya düzgün anlat yada ne diyelim li sana?

Üstelik sinir hastasıymış kendileri

konu sahibi bir mesajında evlendiikten sonra 5 ay falan çocuk düşünmüyorduk sonra eşim arkadaşlarından gördü bi gecede denedik oldu 39 haftalık hamileyim yazmış. Bir de erkek çocuk yapmanın püf noktalarını vermiş özelden.
:

ağzın kapalı sevişirsen kız
açık sevişirken erkek olur gibi taktik mi acaba :53:

Son düzenleme:
durum çok açık ben anladım :9: nihayet tabi

esas oğlan ile kız nişanlı ,sonra yakınlaşırken birlikte oluveriyorlar ,o geceden ( gündüzde olabilir :1:) hamile kalınıyor
zaten düğün tarihi belli 2 ay diyelim sonra evleniyorlar ,ama nişanlılerken aralarında şu konulma geçiyor
-aşkım hemen bebek yapmayalım evlenince ,biraz gezip tozalım 5 ay kadar normal bir süre diyor
-tamam aşkım olur hatta 1 sene yapmayalım diyor koca

anlaşmaya varılıyor ,ve fakat amma ve lakin ateş ile barut yan yana durmayıp evlenmeyi beklemeden iş oluveriyor ve verilen sözler havada kalıyor

durum bundan ibaret

ama hala vamp kadın -mesaj -patron -tazminat -parfüm ve havada uçan paralar ile ilgili soru işaretlerim var onu çözemedim daha :1:

durum çok açık ben anladım :9: nihayet tabi

esas oğlan ile kız nişanlı ,sonra yakınlaşırken birlikte oluveriyorlar ,o geceden ( gündüzde olabilir :1:) hamile kalınıyor
zaten düğün tarihi belli 2 ay diyelim sonra evleniyorlar ,ama nişanlılerken aralarında şu konulma geçiyor
-aşkım hemen bebek yapmayalım evlenince ,biraz gezip tozalım 5 ay kadar normal bir süre diyor
-tamam aşkım olur hatta 1 sene yapmayalım diyor koca

anlaşmaya varılıyor ,ve fakat amma ve lakin ateş ile barut yan yana durmayıp evlenmeyi beklemeden iş oluveriyor ve verilen sözler havada kalıyor

durum bundan ibaret

ama hala vamp kadın -mesaj -patron -tazminat -parfüm ve havada uçan paralar ile ilgili soru işaretlerim var onu çözemedim daha :1:

ama 5 ay düşünmedim bebek diyor düşünmüyorduk demiyor :ssz: yani düşünmemiş 5 ay yapmamış o cümleden bu mantık çıkıyor

Şaka Gibi :53: Pess yani bu kadarına.... :27: Yorumları okurken çok güldüm.. Türk Filmlerini de geçmiş konu :9::9:

Son düzenleme:
8 aylik ewliyim kızım oldu 5 agustos 2013 de yani gectgmz pazartesi. Bende esimle kavga ediyodum evde cıglıklar alıp basıni gidiyodu ama gece aynı yatağa girince o küslük bitiyo esimde saolsun alttan aliyo hep gecen gun ben kizimi emzirirken uyuya kalmsm yanımiza yatmīs onu bize sarılarak yattgni gorunce uykudan kaldirip 'seni seviyorum şapşal dedim ' şapşalın kurban olsun sana hatunum dedi dunyalar benim oldu..

heyt bee :51:.....

Back
X