Bu banyo paspasını veya benzerini nereden bulabilirim hanımlar yardım edin :(

GULCIN_87

Guru
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2008
851
1.382
333
İzmir
Hanımlar ben bu seti almak istiyorum ancak English home rose garden serisinin artık satışı yok gibi nereden temin edebilirim?

Eklentiler

• $2014-03-30-20-03-00-908917015.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 141
Son düzenleme:
Hanımlar ben bu seti almak istiyorum ancak English home rose garden serisinin artık satışı yok gibi nereden temin edebilirim?

Model olarak çok hoş ancak, English Home da yakından da incelem fırsatı bulmuştum bu takımı. %100 polipropilen bizim tabirimizle naylon. Bir kaç yıkamadan sonra tüylerin yatışması ve kalıcı olarak birbirine geçmesi kaçınılmaz. Şimdi halı tarzı yumuşacık yünpamuk karışımlı takımlar vari onları tavsiye ederim şahsen...

Canım sağolasın verdiğin bilgi için. Ben tamamen banyo görselligine bakarak bu ürünü almak istemistim. Banyom bordo beyaz. Evimin genel hattı country. Banyomda da pembe çiçekli almak istiyorum. Artık banyo takimimi alma vakti geldi.Fikirlerinizi bekliyorum

markasını daha okumadan english home a bak diycektim. ordan bulmuşsun zaten tamam canım eğer görürsem yazıcam bende bakıyorum çünkü paspas falan

Ya da bu.. confettininmis. Bunu daha çok sevdim daha canlı duruyor dokusu falan.

Eklentiler

• $FO1805711confetti-hali-banyo-halisi-rosy-pembe-banyo-halisi-tek-parca-confetti-hali.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 54
Canim eminonunde istemedigin kadar var bunlardan benimde bir tane var ama bende bitane daha bu ciceklilerden alicam

canım bende english homeun rose serisini çok beğeniyodum kendi yaşadıgım yerde yok nişanlım bursadaki english homeları talan etti ama yok satışıda yokmuş artık bende istanbula gittiğimde alıcam daha çok çeşit varmış eminönünde

(( ben çok istiyordum eminönünde oluyor demek.. keske bulabilsrm intetnetten (

canım bende aynı modelin pembesini istiyordum fakat izmirdede english homede yok artk..eğer bulursam hbr veririmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…