Bu baskıcı tavırdan sıkıldım yaptığım doğru mu ?

sevdimama

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
781
2
26
Bolu
Değerli kk üyeleri ilişkimizin 5.senesindeyiz bir iki aydır sürekli ben ne dersem o olacak tavırlarında ve bende böyle emri vaki olaylara hiç gelemem bugün konuşuyorduk işte bunu 2-3 kere aradım açmadı daha sonra konuştuğumuzda neymiş canı açmak istememiş sen dedim ne sanıyorsun beni kendimi kullandırtmıcam istediğin gibi davranabileceğin biri değilim falan dedim ben nasıl istersem öyle olur dedi bende baya laf ettim bir sürü konuştum işte senin bana böyle konuşmaya hakkın yok senin her dediğin olmaz vs.bana dediği şey şu tamam hayatım sonra konuşuruz.diyorum ki dalga mı geçiyorsun benimle sonra aynen şunu dedi seni çekmek zorunda değilim.küt kapattı.küplere bindim delirdim resmen alırsın telefonu yarım saat sonra atarsın bir mesaj: ben bundan sonra seninle devam edemem bana değer vermeyen canım istemedi diyen biri zaten beni seviyor olamaz kendine söz geçirecek her istediğini yapacak birini bulursun şüphem yok ben daha istemiyorum bu ilişkiyi dedim.kont.olmadığından henüz geri dönmedi ama ben bu mesajımın arkasında durmak istiyorum dediğim gibi o bana böyle davranamaz hakkı yok.ne zaman arkamı dönsem pişman olur geri döner yine öyle olacak ve ben bu sefer gerçekten aklının başına gelmesini istiyorum yardımınıza ihtiyacım var.teşekkürler şimdiden.

haklısın bu konuda taviz verme canım istemiyoda ne demekmiş..Normal ayrılık süreçlerinizden biraz daha uzun tutun veya aradığında açmayın veya alıp karşınıza konuşun nasıl biri olduğunu bilmek lazım yorum yapabilmek için süründürmektenmi anlıyor yoksa tatlı dilden mi?

canim cok ayip etmi$ sevgilin dedikleriyle..
hani tamam 5 yil olmus.. artik 'o benim' düsüncesinin verdigi rahatlik vardir veya olabilir üzerinde ama seni cekmek zorunda degilim demesi saygisizlik olmus.
Belki fazla mi üzerine düstün de $imardi
:26:
keyfi yerinde olmaz veya müsait degildir bunu düzgün bir sekilde dile getirip sonrada seninle konusabilir.. ama canim istemedi acmadim demek yanlis.
belki zor olacaktir ama sen ona yanlis yaptigini söyledigin halde seni takmiyorsa.. uzak dur bir süre.. ilk günler pek geri dönmeye seni geri kazanmak icin cabalayacagini pek sanmiyorum, cünkü durumun ciddiyetinin farkinda degil ama elinde sonunda dank! edecek... ozmnda senin canin onunla konusmak istemesin.
kimse kimseyi cekmek zorunda degil.. insan sevdigi kisiye kendi istedigi icin zaman ayirir zaten, bence bu söz konusu bile olamaz.

bi sorum olacak evlilik karari fln aldiniz mi veya yakinda öyle birsey düsünüyormuydunuz?
cünkü bu gibi davranislari benim yakin bir arkadasimin sevgiliside sergilemisti..

tatlı dili geçti artık süründürülmekten mutlu oluyor sanırım anca o zaman anlıyor hatasını inatlaşacaksın bundan anlıyor bir tek

bu ara sorunları vardı ailevi o yüzden pek de iyi değildi aramız şımartmadım aksine hiç ilgilenmedim bile onunla zaten inadım inat biriyim geri arasa da o laflardan sonra pek konuşacağımı düşünmüyorum henüz 19 yaşında ve evlenmek için bir hayli zamanımız var aslında ailelerin bildiği bir ilişki gelecek için evlilik görülmüyor değil ailesi söz falan istediğinde bu tür korkular oluyor ama öyle bir şey olduğunu sanmıyorum

tatlı dili geçti artık süründürülmekten mutlu oluyor sanırım anca o zaman anlıyor hatasını inatlaşacaksın bundan anlıyor bir tek

ozaman canım sorunun cevabı sende.. görüşmeyi konuşmayı merak etmeyi kes.. uzaklaş iyice hatasını anlasın iyicepişman olsun sonrasına sen karar vermelisin ama çantada keklik görüyolar uzun ilişkilerde erkekler. öyle olmadığını ilişki ne kadar uzun olsada yanlışa tahamül edemediğini bu ayrılık sürecinde göster derim ben

pişman olup geri döneceğini bildiği halde bunu daha önce de yaptığı halde diyeceğinden geri kalmıyor yok yani.ille de benim dediklerim sitem yap derse yapacakmışım yoksa o çekemezmiş bende seni çekemem dedim hadee yok yani sinirlerim tepeme geliyor aklıma geldikçe inadımdan kimse döndüremez daha geçen akşam sen mesaj atmadığın sürece aramam dedim inatlaştık yani geri adım atan o oldu ama anlamıyor yani ipler benim elimde ahkam kesmekten vazgeçemiyor.gelemiyorum böyle şeylere.

erkek arkadaşım beni aradı 2 kere açmadım mesaj attım arama seninle ne konuşmak ne görüşmek istemiyorum diye daha sonra konuştuk tabi beni istemiyor musun dedi bende istememek değil canımı yakıyorsun dedim oda yani canın yandığı için istemiyorsun öyle mi dedi evet istemiyorum dedim tamam görüşürüz pardon görüşmeyecektik dimi dedi evet iyi günler dedim kapattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…