Değerli kk üyeleri ilişkimizin 5.senesindeyiz bir iki aydır sürekli ben ne dersem o olacak tavırlarında ve bende böyle emri vaki olaylara hiç gelemem bugün konuşuyorduk işte bunu 2-3 kere aradım açmadı daha sonra konuştuğumuzda neymiş canı açmak istememiş sen dedim ne sanıyorsun beni kendimi kullandırtmıcam istediğin gibi davranabileceğin biri değilim falan dedim ben nasıl istersem öyle olur dedi bende baya laf ettim bir sürü konuştum işte senin bana böyle konuşmaya hakkın yok senin her dediğin olmaz vs.bana dediği şey şu tamam hayatım sonra konuşuruz.diyorum ki dalga mı geçiyorsun benimle sonra aynen şunu dedi seni çekmek zorunda değilim.küt kapattı.küplere bindim delirdim resmen alırsın telefonu yarım saat sonra atarsın bir mesaj: ben bundan sonra seninle devam edemem bana değer vermeyen canım istemedi diyen biri zaten beni seviyor olamaz kendine söz geçirecek her istediğini yapacak birini bulursun şüphem yok ben daha istemiyorum bu ilişkiyi dedim.kont.olmadığından henüz geri dönmedi ama ben bu mesajımın arkasında durmak istiyorum dediğim gibi o bana böyle davranamaz hakkı yok.ne zaman arkamı dönsem pişman olur geri döner yine öyle olacak ve ben bu sefer gerçekten aklının başına gelmesini istiyorum yardımınıza ihtiyacım var.teşekkürler şimdiden.