merhaba arkadaşlar yine ben başınızı ağrıtacağım ama yorumlarınıza akıl vermenize çok ihtiyacım var çünkü ben işin içinden bir türlü çıkamıyorum çok yakın akrabalarımızdan bir bayan var sürekli eşime ilgi gösteriyor ben bundan çok rahatsız oluyorum ben kıskanç bir insanım belki ama bu durum çok farklı etrafımda benim ailemden herkes buna şahit oldu
eşime söylüyorum ben bu durumdan hoşlanmıyorum diye eşim de bana ben kendimi bilirim diyo sürekli onlar geldikten sonra ya da biz onlara gidip eve geldikten sonra büyük şekilde eşimle tartışıyoruz küsüyoruz ben bu bayan yüzünden sürekli eşimle mutsuz oluyorum ayrıca eşim esprili bir insan olduğu için ve yaptığı esprilerin nereye gittiğini bilmediği için o bayan yapılan esprileri de yanlış anlıyo ona ilgiden yapılmış sanıyo kendi eşi de çok kılıbık bir insan eşinin başka erkeklere yakınlık göstermesinden hiç rahatsız olmuyo uyuz oluyorum ona da
ama işin ilginç tarafı o bayan başka erkek derken sadece benim eşime ilgili davranıyo ve ben akrabalığımız bozulmasın diye onu hiç bozamıyorum eşimle ilgili bana sorular soruyo sanane diyemiyorum ona karşı nasıl davranmalıyım ne olur bana yardımcı olun:44: