• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu bayana nasıl davranacağımı bilemiyorum:-(

• Konu Sahibi Konu Sahibi as25
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eşine anlatmakla tabiri caizse eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmüşsün cnm. Anlatmasan adamın dikkatini de çekmeyecekti belki. Sen görüşmene mesafe koy o akrabalarınla eşinde durumu bildiği için mesafeli davransın o kadına!

evet o zaman sinirden söyledim çok hata yaptım bir ara kayınbabam kaynanam onlara oturmaya gideceklerdi bizi de çağırdılar ben sürekli oraya gidip geldikten sonra eşimle tartışıyorum diye gitmek istemediğimi söyledim ama eşim bana tavır yaptı kendi gitti o gelene kadar aklım hep eşimde kaldı gitsem olmuyo gitmesem olmuyo onlar sürekli geliyo:47:

siz zaten eşinize güvenmiyorsunuz,bütün konularınız kıskançlık.bence o kadından değil eşinizden korkuyorsunuz:50:

canım zaten ben en başta da farkettiysen kıskanç olduğumu yalnız bu durumun farklı olduğunu dürüstlükle belirttim tabi ki insan bu durumda böyle kadınlar karşısında eşinin de ne yapacağından korkar öyle değil mi:44:

canım zaten ben en başta da farkettiysen kıskanç olduğumu yalnız bu durumun farklı olduğunu dürüstlükle belirttim tabi ki insan bu durumda böyle kadınlar karşısında eşinin de ne yapacağından korkar öyle değil mi:44:

tabiiki zaten eşinle o tür sorunlar yaşıyorsun,birde bu tuz biber olmuş.ama gidip gelmeyi engelleyemiyorsan yalnız da gönderme.hep yanında ol.:34:

Canım bende önceden senin gibi kıskanırdım ama şuan ki felsefem şu:

Bırak gitsin konuşsun içinde aldatmak varsa aldatsın sen ona o fırsatı ver, Eğer yoksa zaten boşuna kendini yormamış olursun.
Ayrıca ne kadar erken yaşarsan o kadar daha az acı çekersin. Ve üstüne bu kadar çok düşersen eşin kaybedecek birşeyim yok zaten deyip seni boşlayacak.
Sen üstüne düşme yüz verme ki o da seni kaybetmekten korksun yalnız sen onu değil. :34:
Bir erkeğe en son yapılacak şey çok üstüne düşüp bunu hissettirmektir. (O kadına da haddini bildir laf sokulması gereken yerde de çekinme akrabalıkmış felan ailenden önemli değil)

tabiiki zaten eşinle o tür sorunlar yaşıyorsun,birde bu tuz biber olmuş.ama gidip gelmeyi engelleyemiyorsan yalnız da gönderme.hep yanında ol.:34:

aynen öyle:43: zaten hep artık mecbur gidiyorum ama o kadını yaptıklarını görünce de fıttırıyorum eşimden çıkartıyorum:43:

Canım bende önceden senin gibi kıskanırdım ama şuan ki felsefem şu:

Bırak gitsin konuşsun içinde aldatmak varsa aldatsın sen ona o fırsatı ver, Eğer yoksa zaten boşuna kendini yormamış olursun.
Ayrıca ne kadar erken yaşarsan o kadar daha az acı çekersin. Ve üstüne bu kadar çok düşersen eşin kaybedecek birşeyim yok zaten deyip seni boşlayacak.
Sen üstüne düşme yüz verme ki o da seni kaybetmekten korksun yalnız sen onu değil. :34:
Bir erkeğe en son yapılacak şey çok üstüne düşüp bunu hissettirmektir. (O kadına da haddini bildir laf sokulması gereken yerde de çekinme akrabalıkmış felan ailenden önemli değil)

işte bu kadına kötü olmadan nasıl laflar sokarım onu da kara kara düşünüyorum:44:

Pardonda ne demek akrabalığımız bozulmasın diye birşey demiyorum!! Ben olsam saçını başını yolardım valla hem kocanla kavga etcen aranız bozulcak hemde kadına birşey söylemicen daha neler.. Ben olsam ilişkimi tamamen keserdim o aileyle...

önceki konularda bahsettiginiz gibi sizde asiri bir kiskanclik durumu var acaba kiskanclik yuzunden boyle dusunuyor olabilirmisin?

önceki konularda bahsettiginiz gibi sizde asiri bir kiskanclik durumu var acaba kiskanclik yuzunden boyle dusunuyor olabilirmisin?

yok canım bu durumun aşırı kıskançlığımla gerçekten alakası yok bence. yaptıklarını size yazıyorum normal şeyler yapıyorsa biraz daha oturup düşüneyim:44:

Pardonda ne demek akrabalığımız bozulmasın diye birşey demiyorum!! Ben olsam saçını başını yolardım valla hem kocanla kavga etcen aranız bozulcak hemde kadına birşey söylemicen daha neler.. Ben olsam ilişkimi tamamen keserdim o aileyle...

ben ilişkimi kessem de onlar kesmiyo eşimin ailesi eşim kesmiyo kafam çok karışık zaten:18:

yok canım bu durumun aşırı kıskançlığımla gerçekten alakası yok bence. yaptıklarını size yazıyorum normal şeyler yapıyorsa biraz daha oturup düşüneyim:44:

konusmasi ve yuruyusunu bilerek yapmiyordur belki bazi insanlar oyle giyim kusaminada bisey diyemeyiz ama diger hareketleride pek normal degil senin esine suslenip kendi esine yapmamasi gibi acaba senin kiskanc oldugunu bildiginden gicik etmek icin yapiyor olabilirmi:26:

Arkadaşım ben senin eski konularını hatırlıyorum evet sende baya kıskançlık var ama senin eşin de hırlı değil anladdığım kadarıyla.
Yanlış hatırlamıyorsam sana şiddet bile uygulamıştı.
Şimdi kalkıp herkesin içinde birşey desen yine seni tersler o edepsiz kaddın yüz bulur.
Sen eşin yokken o kadına ağzının payını vermelisin, hem alttarafı teyzesinin oğluymuş çok da yakın değil bence aman aman kırılmasınlar diye pamuklara saracaksın bunları ama kadın eşine göz koymuş resmen.
İş kocanda bitiyor ama senin kocanda iş yok ben sana söyleyeyim, ya sen kalkmış kocana teyzenin oğlunun karısı sana asılıyor demişsin o da olsun o öyle yapsa bile benim niyetim kötü değil deyip umursamamış, muhabbetler espriler gırla bir de.
Ya hu bu olacak iş mi, madem eşin teyzesinin oğlunu çok seviyor araları iyi, böyle yapması şimdi doğru mu?Hadi seni düşünmüyor teyzesinin oğlunu da mı düşünmüyor?
Ortada bir edepsizlik, seviyesizlik var ve senin eşinin payı büyük.
Bilemiyorum allah yardımcın olsn canım.Önce allah kocana akıl fikir versin, öyle edepsiz kadınları da yuvalardan uzak tutsun.

Son düzenleme:
konusmasi ve yuruyusunu bilerek yapmiyordur belki bazi insanlar oyle giyim kusaminada bisey diyemeyiz ama diger hareketleride pek normal degil senin esine suslenip kendi esine yapmamasi gibi acaba senin kiskanc oldugunu bildiginden gicik etmek icin yapiyor olabilirmi:26:

o kadın kıskançlığımı biliyor mu bilmiyorum ama beni çok kıskanıyo her açıdan da benim yerimde olmak istiyo biraz beni çekemiyo ondan böyle şeyler yaptığını düşünüyorum sahip olduğum şeylere sahip olmak istiyo diye eşimi elimden almaya çalışıyormuş gibi geliyo ama kıskançlığımı hadi bi yerden sezdi de böyle yapıyo diyelim beni sinir etmek istiyo diyelim eşim erkek olarak b durumu böyle anlamaz ki bunları düşünemiyo mu:47:

o kadın kıskançlığımı biliyor mu bilmiyorum ama beni çok kıskanıyo her açıdan da benim yerimde olmak istiyo biraz beni çekemiyo ondan böyle şeyler yaptığını düşünüyorum sahip olduğum şeylere sahip olmak istiyo diye eşimi elimden almaya çalışıyormuş gibi geliyo ama kıskançlığımı hadi bi yerden sezdi de böyle yapıyo diyelim beni sinir etmek istiyo diyelim eşim erkek olarak b durumu böyle anlamaz ki bunları düşünemiyo mu:47:

kadinin esas amaci ne simdi bilmiyoruzki sende araya mesafe koy gorusme onlarla esinde cok istiyorsa kuzeniyle disarda gorussun...:26:

ben konuya bastan baslamisim zaten dediklerimin cogunu arkadaslar soylemis sende cevaplari vermissin...ama esinde umursamazmis yani yapabilecegin birsey yok...

Arkadaşım ben senin eski konularını hatırlıyorum evet sende baya kıskançlık var ama senin eşin de hırlı değil anladdığım kadarıyla.
Yanlış hatırlamıyorsam sana şiddet bile uygulamıştı.
Şimdi kalkıp herkesin içinde birşey desen yine seni tersler o edepsiz kaddın yüz bulur.
Sen eşin yokken o kadına ağzının payını vermelisin, hem alttarafı teyzesinin oğluymuş çok da yakın değil bence aman aman kırılmasınlar diye pamuklara saracaksın bunları ama kadın eşine göz koymuş resmen.
İş kocanda bitiyor ama senin kocanda iş yok ben sana söyleyeyim, ya sen kalkmış kocana teyzenin oğlunun karısı sana asılıyor demişsin o da olsun o öyle yapsa bile benim niyetim kötü değil deyip umursamamış, muhabbetler espriler gırla bir de.
Ya hu bu olacak iş mi, madem eşin teyzesinin oğlunu çok seviyor araları iyi, böyle yapması şimdi doğru mu?Hadi seni düşünmüyor teyzesinin oğlunu da mı düşünmüyor?
Ortada bir edepsizlik, seviyesizlik var ve senin eşinin payı büyük.
Bilemiyorum allah yardımcın olsn canım.Önce allah kocana akıl fikir versin, öyle edepsiz kadınları da yuvalardan uzak tutsun.

amin canım.. birşey diyeyim mi çok doğru yazmışsın tamam ben kıskancım diye çoğularınız beni bu zamana kadar yargıladı ama senin de dediğin gibi eşimde iş olmadığı için bu noktalara geldik hep verdiği mantıksız cevaplar beni daha çok kıskançlık yapmaya itti ona bir keresinde dedim onun kocası bana öyle davransa bende sana desem ki benim içimde yok banane diye napardın ben sana güveniyorum diyo haklı çıkmaya çalışıyo bende bu yüzden eşime de bir türlü güvenemiyorum bazıları neden bu kadar üstüne düşüyorsun diyo çünkü RABBİM içime öyle sevgisini koymuş ki onu çok seviyorum o da beni çok sevsin istiyorum ama bunu başaramıyorumm

ben okurken sinirlendim vallahi peygambeer sabrımı var sizde vallahi ben olsam ....neyse
eşinizede bişe demeyin aklında yokken kadını aklına falan düşürürsünüz erkek nefsi nede olsa Allah korusun
kadınada bişe sorarsa asla cevap vermeyin
şimdi eşinizle aranız iyiyse kıskanır daha çok kafayı takabilir
eşinizle aranız kötüysede umutlaanır falan bence fazla iletişime girmeyin kadının sorularına cevap vermeyin terslyin geçiştirin fazlada eşinizle o kadını aynı ortama sokmamaya çalışım derim

en sinir olduğum şey insanların sınırlarını bilmemesi erkeklerin kadınlara kadınlarında erkeklere çok yakın arkadaşı gibi davranması.eşimde öyle maalesef bayanlara sanki erkek arkadaşıymış gibi davranıyor konuşmaları espirileri fln sinir oluyorum eşim ilgisinden yapmıyor biliyorum ama karşıdakinin ne düşüneceğini nasıl algılayacağını bilemeyiz bence herkes yerini bilmeli mesafeli olmalı eşimle kaç kere tartıştık bu yüzden ama aynı maalesef yapısı bu çünkü.ee bazı bayanlarında bu tip erkekler ilgisini çekiyo maalesef.eşimi hep uyarıyorum o benim arkadaşın ne olacak ki diyor bu işin sonu kötü olacak gibime geliyor bazen düşünüyorum ben aynı şekilde davransaydım tepkisi ne olurdu rahatsız olmazmıydı böyle durumlarda empati kurmak en mantıklısıı

Son düzenleme:
canim kusura baknma ama bu durum benim hic hosuma gitmedi sonucda nekadar yakin akraba olursa olsun neden baska biri hakkinda deyilde ha bire senin esin hakkinda bilgi almaya calisiyor ne münasebt yani sende her sordugu seye cevap verme verirsende iste ne bilim ay bni cok seviyorfalan de bari belki ümiidi keser cünki günahini almiyalim ama anlattigin gibiyse gözü dikmis gibi bisey, esin nasil davraniyor ona bu olaylar karsisinda acaba birseyler seziyormu?

hem diyorsun ya akrabalik iliskilerimiz bozuulsun nekadarrr yakinin olursa olsun isterse öz halan isterse öz teyzen olsun yuvan yikilacagina öyle insanlarla aran bozulsun daha iyi sana onlardan yarardan cok zarar gelir sanki cokmu desteyi varki sana öyle akrabanin cani cehenneme ne ahlaksiz insanlar var yarabbim bende senin gibi kiskanc biriyimdir ama bence bunun kiskanclikla alakasi yok

canim kusura baknma ama bu durum benim hic hosuma gitmedi sonucda nekadar yakin akraba olursa olsun neden baska biri hakkinda deyilde ha bire senin esin hakkinda bilgi almaya calisiyor ne münasebt yani sende her sordugu seye cevap verme verirsende iste ne bilim ay bni cok seviyorfalan de bari belki ümiidi keser cünki günahini almiyalim ama anlattigin gibiyse gözü dikmis gibi bisey, esin nasil davraniyor ona bu olaylar karsisinda acaba birseyler seziyormu?

hem diyorsun ya akrabalik iliskilerimiz bozuulsun nekadarrr yakinin olursa olsun isterse öz halan isterse öz teyzen olsun yuvan yikilacagina öyle insanlarla aran bozulsun daha iyi sana onlardan yarardan cok zarar gelir sanki cokmu desteyi varki sana öyle akrabanin cani cehenneme ne ahlaksiz insanlar var yarabbim bende senin gibi kiskanc biriyimdir ama bence bunun kiskanclikla alakasi yok

yok zaten onların bana faydası yok da şimdi o kadını diyelim ki sorduğu sorular karşısında bozdum arkamdan bir sürü de o ekler başka akrabalarımıza anlatır benim adımı kötüye çıkarır onca millete sonra laf anlatmak zorunda kalacağım üstelik ben kötü olacağım bu tip kadınlar böyle işte:47:

Back
X