walla sinir bir durum cok yakin akrabaysa ortak bir buyugunuze soyleyin o uyarsin onu.dogrudan uyarmak en son yapacaginiz olsun cünkü cok yakin akraba diyirsunuz..
canım bence de bu denenebilecek bir yol fakat bazı tipler BANA İFTİRA ATTIII diye basar yaygarayı, yavuz hırsız misali onun için dikkatli ol demeden geçemedim.
öyle olmuyo işte hem yakın oturuyoruz hem eşimin teyzesinin oğluyla evli eşimle onun eşi çok iyi anlaşıyorlar herhalde onun eşi bu yüzden olnlar yanlış anlamıyo ama bize gelirler eşinin çayı biter kalkıp doldurmaz benim eşimin çayı bitsin koşa koşa gider ben ev sahibiyim ben doldururum değil mi sanki ona mı kalmış

eşim işten gelir hemen aynanın karşısına geçer kendini düzeltir kendi eşine karşı hiç öyle değil sizce haksız mıyım:44:
ama söylemen lazım değil mi tatlım, hayatın bana öğrettiği bi gerçek var ağlamayana meme vermezler misali tepki vermeden insanlar davranışlarını kendiliğinde düzeltmiyor maalesef. tabii bunu yapmak kolay değil ben de hala zorlanıyorum ama yapmak zorundayız gerçek bu. cnm sen bırak de, ama bağırmadan, sakince, einin çayı bitti cnm eşinle ilgilensene de, kocası da duysun

değin gibiyse hak ediyor yani
aynı durum benimde başıma geldi eşimin amcaoğlunun yeni evli hanımı poposunu bana dönük sadece eşimle konuşuyordu eşime dedim ben bunu evden kovacağım haberin olsun ,oda kabul etti, sonra taşındılarda rahat ettim,ettik
Allah kurtarmış emacım hayat ne zor ya, burada her geçen gün yeni bişey okuyorum, allah allah, allah allah
işte bu kadına kötü olmadan nasıl laflar sokarım onu da kara kara düşünüyorum:44:
yukarıda da bahsettiğim gibi önce sakin olman lazım. söylediklerimi bi dene istersen, kızlara da soralım uygun olur mu? kızlar !!!
önceki konularda bahsettiginiz gibi sizde asiri bir kiskanclik durumu var acaba kiskanclik yuzunden boyle dusunuyor olabilirmisin?
umarım tweetynin söylediği gibi değildir cnm eğer çok aşık olduğun için kıskanıyorsan kadıncağızın da günahını almış olursun boş yere. Ama anlattıkların da fazla yani, saf mı acaba :44: bazı insan AŞIRI meraklı olur, diğer konularda nasıl davrandığına herkesin herşeyini merak edip etmediğine dikkat et.
bence eşine söylemen aslında normal olmasına rağmen, türk erkeklerini düşününce maalesef hata yapmış oluyorsun. garip karakterler, haklı yahu bu kadın böyle yapmamalı eşim rahatsız olur demiyor bizim erkekler, kıskandı beni diye kabarıyor ya da bak bak akrabama karşı ne kötü kalpli diye düşünebiliyor .
ama kadına sinir oldummmm