• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu bayana nasıl davranacağımı bilemiyorum:-(

• Konu Sahibi Konu Sahibi as25
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
en sinir olduğum şey insanların sınırlarını bilmemesi erkeklerin kadınlara kadınlarında erkeklere çok yakın arkadaşı gibi davranması.eşimde öyle maalesef bayanlara sanki erkek arkadaşıymış gibi davranıyor konuşmaları espirileri fln sinir oluyorum eşim ilgisinden yapmıyor biliyorum ama karşıdakinin ne düşüneceğini nasıl algılayacağını bilemeyiz bence herkes yerini bilmeli mesafeli olmalı eşimle kaç kere tartıştık bu yüzden ama aynı maalesef yapısı bu çünkü.ee bazı bayanlarında bu tip erkekler ilgisini çekiyo maalesef.eşimi hep uyarıyorum o benim arkadaşın ne olacak ki diyor bu işin sonu kötü olacak gibime geliyor bazen düşünüyorum ben aynı şekilde davransaydım tepkisi ne olurdu rahatsız olmazmıydı böyle durumlarda empati kurmak en mantıklısıı

evet çok haklısın keşke erkekler empati kurabilseler ama yok onlarda o düşünce malesef:50:

Ona neymis esinin geldigi gittigi saat.firildak kadin.sen iyi sabretmissin ben olsam aninda kadina belli ederim bise derim yada.

yok zaten onların bana faydası yok da şimdi o kadını diyelim ki sorduğu sorular karşısında bozdum arkamdan bir sürü de o ekler başka akrabalarımıza anlatır benim adımı kötüye çıkarır onca millete sonra laf anlatmak zorunda kalacağım üstelik ben kötü olacağım bu tip kadınlar böyle işte:47:

kadına bak ya.Onane kocan kaçta iişe gider, tel.de kimle konuşur.Çattık vallahi canım.
Sinir oldum.
Eşin neden umursamıyor.Ben olsam eşimede bi güzel fırça atardım o kadınıda iyice bozardım.Derdim ki boşver benim kocamı sen kendi kocanla ilgilen kimle tel.de konuşuyor falan filan die kendi kocana sor de.

Eğer suskun olursan sordugu sorulara peşin peşin cevap verirsen seni saf gibi görebilir.Offfff bir an önce arana meesafeyi koy.Gerekirse kavga çıksın aaaa edebini bilsinnnnnnnnnnn.Seksi şeyler giydiğindde onu uyar de ki ' önün çok açık eşin kızmıyor mu bi güzel bozulur ki.Çok kıvırtıon kızz de yürürken şakaylaaa karışık çarp sözlerini.
Başkaa çaren yokk

bence başka kadınlar tarafından beğenilmek bunu bilmek çoğu erkeğin hoşuna gidiyor.yazık halbuki gül gibi eşin var ailen var hiç yoktan niye aranı bozuyosun be adam sende dikkat et davranışlarına mutlu yuvan sürsün gitsin ah erkekler ahh

yok zaten onların bana faydası yok da şimdi o kadını diyelim ki sorduğu sorular karşısında bozdum arkamdan bir sürü de o ekler başka akrabalarımıza anlatır benim adımı kötüye çıkarır onca millete sonra laf anlatmak zorunda kalacağım üstelik ben kötü olacağım bu tip kadınlar böyle işte:47:

O zaman tatlım kötüye karşı şeytan kesileceksin, yapacak bir şey yok.
Aileden birini gözüne kestir, şöyle seni seven, arkalığını alabilecek.Durumu ona anlat.Gerekirse o da görsün karar versin şahit olsun.Yoksa sen tek başına bu işin altından çıkamazsın.O edepsiz senin arkandan konuşacağına sen konuş.Biliyorum verdiğim tavsiye çok etik değil ama sen ille de kocam diyorsan, bu haldeyken başka çare göremiyorum.Eşin arkanda değil orası kesin, kadının kocası pısırık ondan da hayır gelmez.Ee tek başına nasıl kalkıcan bu işin altından?Ya susup oturacaksın, görmeyeceksin.Ya da bir şey yapacaksan birini arkana alacaksın.Ki zaten diyorsun ki ben birşey desem kadın dedikodu yapar iş duyulur,ben kötü olurum.Madem öyle işi sen duyur, sen bu olanlara ses çıkaracaksan her halükarda aile içinde duyulacak bu olay, madem öyle sen duyur.Ama alttan alttan, öyle herkesi etrafına toplayıp ağlama.Dediğim gibi emin olduğun birine yanaş.
Haa bak benim yazımı alıntılayarak yaptığın yorumla ilgili birşey söyleyeyim.Sevgilim kıskançtır, ama ben cidden usturuplu biriyim, insanlar örnek gösterir o kadar yani ama bir erkek arkadaş selam verse hal hatır sorsa sorun olur.Amaaa sevgilim benim arkadaşım olan kızlara yakınlık gösterir biliyorum ortada kötü niyet yok ama eşitsizlik var.Sevgilim kıskanç üstüne muhafazakar ama kalkıp arkadaşımın omzuna kolunu atabiliyor.Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu hesabı.İnan benim için sorun değil bahsettiğim kız yakın arkım ama ben yapsam ya da bana yapılsa vallahi sinir krizi geçirir eminim.Ben bunu ona söyledin ne dese beğenirsin, işte benim yakın arkım olsa ben de sana bişi demem.Saf yalan, yüzde yüz su katılmamış, çünkü sevgililerinin kız arkadaşlarıyla samimi olan erkek arkadaşlarını yadırgar benim sevgilim, ama haklı çıkacaklar ya işte o zaman işlerine ne geliyorsa o yöne dönerler.Sen sen ol kocana güvenme, ama aşırı kıskançlık yapma hatta bir işe kalkışacaksan biraz kendini dizginle ortalık durulsun rahat rahat hareket et.

kadına bak ya.Onane kocan kaçta iişe gider, tel.de kimle konuşur.Çattık vallahi canım.
Sinir oldum.
Eşin neden umursamıyor.Ben olsam eşimede bi güzel fırça atardım o kadınıda iyice bozardım.Derdim ki boşver benim kocamı sen kendi kocanla ilgilen kimle tel.de konuşuyor falan filan die kendi kocana sor de.

Eğer suskun olursan sordugu sorulara peşin peşin cevap verirsen seni saf gibi görebilir.Offfff bir an önce arana meesafeyi koy.Gerekirse kavga çıksın aaaa edebini bilsinnnnnnnnnnn.Seksi şeyler giydiğindde onu uyar de ki ' önün çok açık eşin kızmıyor mu bi güzel bozulur ki.Çok kıvırtıon kızz de yürürken şakaylaaa karışık çarp sözlerini.
Başkaa çaren yokk

eşim umursayacağı yerde bana kızıyo kaç kere fırça attım ama hepsi toplandı sonra bir gün o bana fırça attı:43: kadında edep denen bişey yok ki arkadan içine ne giymiş olduğu gibi belli söylüyorum arkan belli ediyo diye ayy canım yabancı mı var diyo çok terbiyesiz bişey:47:

eşim umursayacağı yerde bana kızıyo kaç kere fırça attım ama hepsi toplandı sonra bir gün o bana fırça attı:43: kadında edep denen bişey yok ki arkadan içine ne giymiş olduğu gibi belli söylüyorum arkan belli ediyo diye ayy canım yabancı mı var diyo çok terbiyesiz bişey:47:

:53::53:yabanci yoksa ciplak gezsin bari:27::27:

walla sinir bir durum cok yakin akrabaysa ortak bir buyugunuze soyleyin o uyarsin onu.dogrudan uyarmak en son yapacaginiz olsun cünkü cok yakin akraba diyirsunuz..

canım bence de bu denenebilecek bir yol fakat bazı tipler BANA İFTİRA ATTIII diye basar yaygarayı, yavuz hırsız misali onun için dikkatli ol demeden geçemedim.

öyle olmuyo işte hem yakın oturuyoruz hem eşimin teyzesinin oğluyla evli eşimle onun eşi çok iyi anlaşıyorlar herhalde onun eşi bu yüzden olnlar yanlış anlamıyo ama bize gelirler eşinin çayı biter kalkıp doldurmaz benim eşimin çayı bitsin koşa koşa gider ben ev sahibiyim ben doldururum değil mi sanki ona mı kalmış :47: eşim işten gelir hemen aynanın karşısına geçer kendini düzeltir kendi eşine karşı hiç öyle değil sizce haksız mıyım:44:

ama söylemen lazım değil mi tatlım, hayatın bana öğrettiği bi gerçek var ağlamayana meme vermezler misali tepki vermeden insanlar davranışlarını kendiliğinde düzeltmiyor maalesef. tabii bunu yapmak kolay değil ben de hala zorlanıyorum ama yapmak zorundayız gerçek bu. cnm sen bırak de, ama bağırmadan, sakince, einin çayı bitti cnm eşinle ilgilensene de, kocası da duysun :63: değin gibiyse hak ediyor yani

aynı durum benimde başıma geldi eşimin amcaoğlunun yeni evli hanımı poposunu bana dönük sadece eşimle konuşuyordu eşime dedim ben bunu evden kovacağım haberin olsun ,oda kabul etti, sonra taşındılarda rahat ettim,ettik

Allah kurtarmış emacım hayat ne zor ya, burada her geçen gün yeni bişey okuyorum, allah allah, allah allah :27:

işte bu kadına kötü olmadan nasıl laflar sokarım onu da kara kara düşünüyorum:44:

yukarıda da bahsettiğim gibi önce sakin olman lazım. söylediklerimi bi dene istersen, kızlara da soralım uygun olur mu? kızlar !!!

önceki konularda bahsettiginiz gibi sizde asiri bir kiskanclik durumu var acaba kiskanclik yuzunden boyle dusunuyor olabilirmisin?

umarım tweetynin söylediği gibi değildir cnm eğer çok aşık olduğun için kıskanıyorsan kadıncağızın da günahını almış olursun boş yere. Ama anlattıkların da fazla yani, saf mı acaba :44: bazı insan AŞIRI meraklı olur, diğer konularda nasıl davrandığına herkesin herşeyini merak edip etmediğine dikkat et.

bence eşine söylemen aslında normal olmasına rağmen, türk erkeklerini düşününce maalesef hata yapmış oluyorsun. garip karakterler, haklı yahu bu kadın böyle yapmamalı eşim rahatsız olur demiyor bizim erkekler, kıskandı beni diye kabarıyor ya da bak bak akrabama karşı ne kötü kalpli diye düşünebiliyor .
ama kadına sinir oldummmm :47:

Belki kadının içinde kötü niyet yoktur.. Bazen saflıklarından da insanlar yanlış anlaşilir.. kötü düşünme.. kocan gidecez diye tutturuyosa sakın yalnız gönderme.. sürekli dile de getirme keşke hiç söylemeseydin kocana Be canım.. adam paranoya yaptiğini düşünecek erkekler anlamaz Bizim hislerimizi.. sen yavastan yavastan mesafeni koyardın.. kocanda da inat var, sen istemedikçe görüşmek ister gidip gelmek ister.. canını sıkma Böyle şeyler için.. farz edelim ki kadının gerçekten kocanda gözü var.. otursun avcunu yalasın o zaman o sana ait, senin kocan.. hiiiiiiç canını sıkma.. göz koyanlar avcunu yalasın de geç.. yuvanın huzurunu Bozma Böyle şeyler için.. ha kocan Bi edepsizlik yapar, onun da kadında gözü olduğunu hissedersin o zaman evi Başına yık.. ama kocanın suçu yoksa evinde huzursuzluğa izin verme

Arkadaşım ben senin eski konularını hatırlıyorum evet sende baya kıskançlık var ama senin eşin de hırlı değil anladdığım kadarıyla.
Yanlış hatırlamıyorsam sana şiddet bile uygulamıştı.
Şimdi kalkıp herkesin içinde birşey desen yine seni tersler o edepsiz kaddın yüz bulur.
Sen eşin yokken o kadına ağzının payını vermelisin, hem alttarafı teyzesinin oğluymuş çok da yakın değil bence aman aman kırılmasınlar diye pamuklara saracaksın bunları ama kadın eşine göz koymuş resmen.
İş kocanda bitiyor ama senin kocanda iş yok ben sana söyleyeyim, ya sen kalkmış kocana teyzenin oğlunun karısı sana asılıyor demişsin o da olsun o öyle yapsa bile benim niyetim kötü değil deyip umursamamış, muhabbetler espriler gırla bir de.
Ya hu bu olacak iş mi, madem eşin teyzesinin oğlunu çok seviyor araları iyi, böyle yapması şimdi doğru mu?Hadi seni düşünmüyor teyzesinin oğlunu da mı düşünmüyor?
Ortada bir edepsizlik, seviyesizlik var ve senin eşinin payı büyük.
Bilemiyorum allah yardımcın olsn canım.Önce allah kocana akıl fikir versin, öyle edepsiz kadınları da yuvalardan uzak tutsun.

kesinlikle arkadaşa katılıyorum

bu nasıl bir kadın.Eşi de bir tuhaf. içindeki iç çamaşırı belli olan kadınlara sinir oluyorum :47: Bir kere misafirlikteydik.Eve geldiğimizde eşim ' o X ne giymişti öyle eşi nasıl kızmıyor demişti ' bende çok kızdım tabi terbiyesiz dedimÇıplak gezseymiş bari.Allahtan bir seferlik oldu bu.
Eşeğin aklına karpuz düşürmek gibi birşey.Besbelli eşine takmış ve fırsatı bulmaya çalışıyor birşeyler yapmak için.Sordugu sorulardan belli.
Offff eşinin aklına iyice gir.Yanında sarıl eşşine koklaş ki birbirinizi sevdiginizi iyice anlasın.Kocanın dibinden ayrılma.Omzuna başını koy.Kocacım canım cicim dee mümkünse onunla muhattap olmamaya çalış.Ağzını açtırmasına izin verme.

tamam seni anliyorum canimda benim anlamadigim sen sanki 1 2 aylik gelinmisinki kötü biliinesin ee ztn akrabalarin hepsi senin nasil kisilikde biri oldugunu biliyodurlar bir kadinin seni kötülemesiyle kötü diceklerse sana zaten öyle insanlardan kimseye hayir gelmez ben senin yerinde olsam dedigim gibi eyer esimi seviyorsam kaybetmek istemiyorsam bazi kisilerle kötü olmayi göze alirdim ki bu kisiler senin 1nci dere akraban bile deyil yani

Sen üsteledikçe eşinin de ilgisini çekecektir! Sakın ola ona artık sezdirme... Zaten bi defa söylemişsin bi daha tekrar edersen peşinde oldugnu anlar..

Uzaklaştırmaktan baska çaren yok, kadına da sezdir rahatsızlığını!

Belki kadının içinde kötü niyet yoktur.. Bazen saflıklarından da insanlar yanlış anlaşilir.. kötü düşünme.. kocan gidecez diye tutturuyosa sakın yalnız gönderme.. sürekli dile de getirme keşke hiç söylemeseydin kocana Be canım.. adam paranoya yaptiğini düşünecek erkekler anlamaz Bizim hislerimizi.. sen yavastan yavastan mesafeni koyardın.. kocanda da inat var, sen istemedikçe görüşmek ister gidip gelmek ister.. canını sıkma Böyle şeyler için.. farz edelim ki kadının gerçekten kocanda gözü var.. otursun avcunu yalasın o zaman o sana ait, senin kocan.. hiiiiiiç canını sıkma.. göz koyanlar avcunu yalasın de geç.. yuvanın huzurunu Bozma Böyle şeyler için.. ha kocan Bi edepsizlik yapar, onun da kadında gözü olduğunu hissedersin o zaman evi Başına yık.. ama kocanın suçu yoksa evinde huzursuzluğa izin verme

yok canım bu kadın saf falan değil şeytan gibi gözü açık onu bi süre takip ettim sadece benim eşimle ilgili şeyleri merak ediyo bazen eşimim hareketlerinden ona ilgisi olduğunu düşünüyorum zaten bu yüzden iki kat sinirim çıkıyo benim huyumu bile bile o kadının ona ilgisini göre göre ona espri yapıp duruyo çok gıcık oluyorum:47:

tamam seni anliyorum canimda benim anlamadigim sen sanki 1 2 aylik gelinmisinki kötü biliinesin ee ztn akrabalarin hepsi senin nasil kisilikde biri oldugunu biliyodurlar bir kadinin seni kötülemesiyle kötü diceklerse sana zaten öyle insanlardan kimseye hayir gelmez ben senin yerinde olsam dedigim gibi eyer esimi seviyorsam kaybetmek istemiyorsam bazi kisilerle kötü olmayi göze alirdim ki bu kisiler senin 1nci dere akraban bile deyil yani

Aslında çok haklısınız, normal olan da budur neticede bayan haklı burada akraba haksız bilse kaç yazar.
Ama ortada şöyle bir durum var ki bu bayanın eşi karısının arkasında durmaz, baksanıza adama akrabanın karısı sana asılıyor demiş bayan, adam hiiç tıın.
Şimdi akrabaları da as25 e karşı tepki verirlerse bu sefer adamın önünü alamaz bu bayan, istediği gibi at koşturur.
Ama akrabaların arkalığını alırsa, belki adam bu şekilde hareketlerine çeki düzen verir.Bir ihtimal karısından utanmayan adam akrabalarından utanır ya da başkalarından da duyarsa kafasına dank eder.Neticede kafasına yerleştirmiş olabilir "benim karım kıskanç, dedikleri de paranoyaklık"diye, o yüzden karısının laflarına aldırış etmeyebilir
Burada asıl büyük sorun aslında adamın davranışları.

bu nasıl bir kadın.Eşi de bir tuhaf. içindeki iç çamaşırı belli olan kadınlara sinir oluyorum :47: Bir kere misafirlikteydik.Eve geldiğimizde eşim ' o X ne giymişti öyle eşi nasıl kızmıyor demişti ' bende çok kızdım tabi terbiyesiz dedimÇıplak gezseymiş bari.Allahtan bir seferlik oldu bu.
Eşeğin aklına karpuz düşürmek gibi birşey.Besbelli eşine takmış ve fırsatı bulmaya çalışıyor birşeyler yapmak için.Sordugu sorulardan belli.
Offff eşinin aklına iyice gir.Yanında sarıl eşşine koklaş ki birbirinizi sevdiginizi iyice anlasın.Kocanın dibinden ayrılma.Omzuna başını koy.Kocacım canım cicim dee mümkünse onunla muhattap olmamaya çalış.Ağzını açtırmasına izin verme.

genelde onun eşi de o ortamda oluyo bu tür şeyleri bende edep olduğu için eşime karşı yapamıyorum bir de ben eşime birşey diyeyim kızayım onun eşi de oradaydı o rahatsız olmadı da sen mi rahatsız oldun diyo ben de adam odunsa ben ne yapayım diyorum işte kavgalarımız böyle uzayıp gidiyo çok üzülüyorum çok:43:

canım kusura bakmazsan bişey soracağım, kızların dediği gibi açtığın diğer konuda eşini açık hanımlardan kıskandığını yazmışsın. çok kıskanç olduğunu itiraf ediyorsun sen de farkındasın, bazı kadınlar içindeki dışındadır kalplerinde kötülük yoktur, açık giyinmeye alışıklardır ama bunu karşı tarafı rahatsız edeceği akıllarından geçmez bu tamamen yetiştirilme tarzıyla alakalı. bu hanıma açık olduğu için kalben soğukluk hissediyor olabilir misin. aranızda bu tür bi çatışma varsa seni sinir etmek için de yapar.

Aslında çok haklısınız, normal olan da budur neticede bayan haklı burada akraba haksız bilse kaç yazar.
Ama ortada şöyle bir durum var ki bu bayanın eşi karısının arkasında durmaz, baksanıza adama akrabanın karısı sana asılıyor demiş bayan, adam hiiç tıın.
Şimdi akrabaları da as25 e karşı tepki verirlerse bu sefer adamın önünü alamaz bu bayan, istediği gibi at koşturur.
Ama akrabaların arkalığını alırsa, belki adam bu şekilde hareketlerine çeki düzen verir.Bir ihtimal karısından utanmayan adam akrabalarından utanır ya da başkalarından da duyarsa kafasına dank eder.Neticede kafasına yerleştirmiş olabilir "benim karım kıskanç, dedikleri de paranoyaklık"diye, o yüzden karısının laflarına aldırış etmeyebilir
Burada asıl büyük sorun aslında adamın davranışları.

evet zaten ben bazen eşime diyorum bak bi dahakine kadını bozacağım diye sakın öyle bişey yapma seninle bi daha konuşmam akrabalığımız bozulur kötü şeyler olur diyo bana kızıyo bir de akrabalar tamam beni biliyolar da eşimi de haklı bulurlar o böyle şeyler yapmaz derler ne bilecekler ki eimin kadın hakkında ne düşündüğünü çıkmazlara girdim yani:44:

evet zaten ben bazen eşime diyorum bak bi dahakine kadını bozacağım diye sakın öyle bişey yapma seninle bi daha konuşmam akrabalığımız bozulur kötü şeyler olur diyo bana kızıyo bir de akrabalar tamam beni biliyolar da eşimi de haklı bulurlar o böyle şeyler yapmaz derler ne bilecekler ki eimin kadın hakkında ne düşündüğünü çıkmazlara girdim yani:44:

canım bak bir önceki sayfada bir yorum yaptım, o yöntemi bir düşün
Zaten eşini değil, kaddını at ortaya olanları anlatırken.

merhaba arkadaşlar yine ben başınızı ağrıtacağım ama yorumlarınıza akıl vermenize çok ihtiyacım var çünkü ben işin içinden bir türlü çıkamıyorum çok yakın akrabalarımızdan bir bayan var sürekli eşime ilgi gösteriyor ben bundan çok rahatsız oluyorum ben kıskanç bir insanım belki ama bu durum çok farklı etrafımda benim ailemden herkes buna şahit oldu :43: eşime söylüyorum ben bu durumdan hoşlanmıyorum diye eşim de bana ben kendimi bilirim diyo sürekli onlar geldikten sonra ya da biz onlara gidip eve geldikten sonra büyük şekilde eşimle tartışıyoruz küsüyoruz ben bu bayan yüzünden sürekli eşimle mutsuz oluyorum ayrıca eşim esprili bir insan olduğu için ve yaptığı esprilerin nereye gittiğini bilmediği için o bayan yapılan esprileri de yanlış anlıyo ona ilgiden yapılmış sanıyo kendi eşi de çok kılıbık bir insan eşinin başka erkeklere yakınlık göstermesinden hiç rahatsız olmuyo uyuz oluyorum ona da:47: ama işin ilginç tarafı o bayan başka erkek derken sadece benim eşime ilgili davranıyo ve ben akrabalığımız bozulmasın diye onu hiç bozamıyorum eşimle ilgili bana sorular soruyo sanane diyemiyorum ona karşı nasıl davranmalıyım ne olur bana yardımcı olun:44:

Kıskanç Bir Eş Değilim..:19:
Akraba veya Arkadaş Bunun Kıskançlıkla Alakası Yok Kesinlikle Haklısın..:31:
Ama Artık Olay Kıskançlıktan Çıkmış Canım..:31:
Senin Yerinde Olsam, Bozulur mu Akrabalığım Bozulur mu Diye Düşünmem ki Akrabalarım da Huyumu Bilir..
Bu En Yakınımda Olsa Değişmez..
Sevmediğim Bir Ortam İse Bozarım, Hele Kocamı Soruyorsa Sürekli Kumamı Geleceksin Bana Der Kahkahayı Basarım..:27:

Lütfen Sende Canını Sıkma Olur mu?:70:
Bu Kadar Düşünmene de Gerek Yok, O Kim ki?:27:
Kalitesini Biz Bile Anladık 2 Satırlık Yazı da..:63:

Hatta Kocanın Yanında Boz Eğer Seninde Dediğin Gibi İlgisi Varsa Rezil Olur..

Allah Islah Etsin Böylelerini Dünya'nın Çivisi Çıktı Artık..:19:

Back
X