merhaba arkadaşlar yine ben başınızı ağrıtacağım ama yorumlarınıza akıl vermenize çok ihtiyacım var çünkü ben işin içinden bir türlü çıkamıyorum çok yakın akrabalarımızdan bir bayan var sürekli eşime ilgi gösteriyor ben bundan çok rahatsız oluyorum ben kıskanç bir insanım belki ama bu durum çok farklı etrafımda benim ailemden herkes buna şahit oldueşime söylüyorum ben bu durumdan hoşlanmıyorum diye eşim de bana ben kendimi bilirim diyo sürekli onlar geldikten sonra ya da biz onlara gidip eve geldikten sonra büyük şekilde eşimle tartışıyoruz küsüyoruz ben bu bayan yüzünden sürekli eşimle mutsuz oluyorum ayrıca eşim esprili bir insan olduğu için ve yaptığı esprilerin nereye gittiğini bilmediği için o bayan yapılan esprileri de yanlış anlıyo ona ilgiden yapılmış sanıyo kendi eşi de çok kılıbık bir insan eşinin başka erkeklere yakınlık göstermesinden hiç rahatsız olmuyo uyuz oluyorum ona da ama işin ilginç tarafı o bayan başka erkek derken sadece benim eşime ilgili davranıyo ve ben akrabalığımız bozulmasın diye onu hiç bozamıyorum eşimle ilgili bana sorular soruyo sanane diyemiyorum ona karşı nasıl davranmalıyım ne olur bana yardımcı olun:44:
örnek verirmisin mesela ne gibi sorular soruyor eşine ne gibi ilgi gösteriyr
mesela hep onun hakkında bilgi almak istiyo burcu ne ne zaman işe gidiyo kaçta geliyo neleri sever neye kızar gibi vs. hani ortamda herkes bir konu konuşsa da sorulsa tamam yanlış anlamayacağım ama durduk yerine soruyo eşim telefonla konuşur senin kocan kimle konuşuyo diyo sanane ya diyeceğim yüzyüze bakıyoruz kötü oluruz çok yakın akraba olmaz ne yapacağımı ne diyeceğimi şaşırıyorum dikkat çekmek için kırıtarak yürür konuşmaları kırıtaraktır çok farklı bir kadın bir erkeğin ilgisini çakecek şekilde de akşam oturmasında bile seksi şeyler giyer eşim konuşurken çok dikkatli şekilde gözlerinin içine bakar onu dinler sanki başbakan konuşma yapıyo sinir oluyorum ya
mesela hep onun hakkında bilgi almak istiyo burcu ne ne zaman işe gidiyo kaçta geliyo neleri sever neye kızar gibi vs. hani ortamda herkes bir konu konuşsa da sorulsa tamam yanlış anlamayacağım ama durduk yerine soruyo eşim telefonla konuşur senin kocan kimle konuşuyo diyo sanane ya diyeceğim yüzyüze bakıyoruz kötü oluruz çok yakın akraba olmaz ne yapacağımı ne diyeceğimi şaşırıyorum dikkat çekmek için kırıtarak yürür konuşmaları kırıtaraktır çok farklı bir kadın bir erkeğin ilgisini çakecek şekilde de akşam oturmasında bile seksi şeyler giyer eşim konuşurken çok dikkatli şekilde gözlerinin içine bakar onu dinler sanki başbakan konuşma yapıyo sinir oluyorum ya
Akrabalığınız bozulursa bozulsun kov evinden edep bilmez, kişiyi sen düzeltecek değilsin!
boşvereceksin öle kadınları sen eşinden haber ver .... tepkisi nasıldır kadınla konuşması mesela
öyle olmuyo işte hem yakın oturuyoruz hem eşimin teyzesinin oğluyla evli eşimle onun eşi çok iyi anlaşıyorlar herhalde onun eşi bu yüzden olnlar yanlış anlamıyo ama bize gelirler eşinin çayı biter kalkıp doldurmaz benim eşimin çayı bitsin koşa koşa gider ben ev sahibiyim ben doldururum değil mi sanki ona mı kalmışeşim işten gelir hemen aynanın karşısına geçer kendini düzeltir kendi eşine karşı hiç öyle değil sizce haksız mıyım:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?