Bu bayram ....Hepimize hayırlı olsun

akadaşlar her sene bayramın gelmesini heyecanla beklerdm çünki hepimiz ayrı yerlerdeyiz babam bizleri heyecanla bekler hepimizin sevdiği şeyleri alır merakla bizleri beklerdi ama bu bayram babam yok onun yokluğu çok koyuyor özellikle bayramı onsuz geçirmek çok zor babm kalabalığı çok severdi tümailesi akrabaları yanında olsun isterdi ama ne çare herkes ayrı biryerde hep derdi ki birgün herkesi toplayacağım am a sağlığın da olmadı bu cenazesinde oldu herkes toplandı keşke görebilseydi çok acı dostlar çok acı yaşamak kadar bunları yazmakta çok acı babamsız bir bayramda acı bu bayram ın benim için hiç heyecanı yok maalesef sağlığın da kıymetini bilmeyenler maalesef cenazesinde gözyaşı döktü bu içimi dahada acıttı çoğu zaman b vefasızlar yüzünden bayram babama zehir oldu şimdi toplanacaklar ne acı ksura bakmayın karışık oldu ama içim dolu

çünkü o zamanlar alınan yeni bir ayakkabının değişilmeyeceği mutluluk yoktu.... komşu teyzenin vereceği dandik bir şeker bile çok kıymetliydi...
çünkü o zamanlar hangi komşunun para verdiği mahallede arkadaşlarla paykaşılır bak şu evde verdiler denilirdi...

şimdi ise çocuklarımıza özel günler haricinde de alışverişin alasını yapıyoruz, fazlasını yapıyoruz. bir ayakkabı yerine 5 çift ayakkabı alıyoruz.şimdi bakkalar marketler o kadar janjanlı şeylerle dolu ki ,çocukların her istediği elinin altında....gak deyince yapıyoruz guk deyince alıyoruz...

kıymet bilmemeyi öğrendik , öğrettik....

kandil005ls3.jpg

w500.png

Arkadaşlar, bir süredir evde net olmadğından iş yerinden ulaşıyordum sizlere.. bayram tatili nedeniyle 9 gün nete giremeyeceğim..
yüreğimde sımsıkı muhabbet bağları kurduğum sizlerle bayramlaşamayacağım için bu başlığı attım..
Tüm KK Kardeşlerim Mübarek Ramazan Bayramlarınızı Kutlar,
Aileniz ve Dostlarınızla geçireceğiniz
Hayırlı Bir Bayram
ve Bayram Tatili diliyor
Hepinizi Sevgi ve Muhabbetle Kucaklıyorum..a.s.
Bebişlerimizle geçireceğimiz ilk Bayramımızda
çoşkulu,
bembeyaz güvercinler uçuruyorum,
yürekler dolusu...
dostluğumu bıraksınlar pencerenize...:1hug:

Bayramlaşalım

Eski bir pencerden
Şeker verdiler bana
Birde dantelli mendil
Içinde bozuk para, sevindim

Sevginin içinde kalmıştı
Evim
Kapının eşiğine oturdum
Bekledim çocukluğumu gelir mi diye

Tafta kordelamı takardı annem
Rugan pabuçlarıma bakardım
Ayna yerine
Ponponlu çoraplarımı çekerdim dizlerime

Bayram sabahlarında
Elimden tutuşunu özledim babamın
Annemin telaşını
Kardeşlerimin saçlarını tarayışını

Sanal bir pencerden baktılar gene
Şeker gönderdiler bana
Birde dantelli mendil resmi
Parasız hemde, sevinerek gülümsedim

Hadi bayramlaşalım
Seneler öncesine
Sanal pencereler açalım
Ellerimizi yalnızlıklarla süslesek bile

Öpücükler gönderiyor çocukluğum hepinize
Mendillerimiz olmazsa da
Şekerlerimiz de akide
Eski yaldızlı kağıtlar gibiyiz, biriktirdiğimiz

Gülümseyen gözlerimiz,
Kalbimizde ki sevgilerimiz,
Bir demet mor menekşemiz var ya
Bayramlaşalım gene...

ALINTIDIR...

Her ilkbaharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi, bu bayramın da sana ve ailene mutluluk ve neşe getirmesini diliyorum... İyi bayramlar! canım şimdiden sana ve ailene sevgilerrrrrrrrr

:1hug: tüm mayıs annelerinin ramazan bayramını kutluyorum hepinize hayırlı bayramlar ve kucak dolusu sevgiler....

ilginciğim...
ben de senin ve ailenin mübarek Ramazan Bayramını kutlar, sağlık ve mutluluk dolu bir bayram geçirmeni Yüce Mevladan temenni ederim...
MUHABBETLE,[:1hug::teytey:/COLOR]

ah eski bayramlar yokmu keşke
şöyle bir 10yaşıma dönsem
annecim yeni kıyafetler ayakkabılar
sabah olsunda giyenelim diye beklerdik.
batram sabahı yapılan kahvaltı yok yok
ne güzeldi.şimdi çocukluğumu özlüyorum.
bayramlar benim için hep hüzünlü geçiyor
annecim babacım uzakta ve kendimi garip hissediyorum.
evet 34 yaıma yaklaşsamda ben gene onların nazarında küçüğüm.
ama şimdi çocuklarımla burukta olsa gene eskisi gibi başka büyüğmün
yani kayınvalidemlere arifeden gider hazırlık yaparız.
bayram namazından önce kalkar evi toparlar erkekler bayram namazına gider.
bizde kahvaltı hazırlar onları bekleriz.hepinizin bayramı kutlu ve mutlu olsun..............

ridacığım senin ve bütün mayıs annelerinin bayramı mübarek olsun. bebişlerimizle nice bayramlara.... oğlumla ilk bayramımız:1rolleyes: çok duygulandım şimdisenağlama bizde onlar gibi annemizin kucağında ilk bayramımızı geçirmiştik. şimdi kocaman kadınlar olduk.... bizde anne olduk.... zaman çok çabuk akıp gidiyorsenağlama

Ridacım senin ve tüm islam aleminin mubarek ramazan bayramını kutluyorum. ilk bayramımız bebelerimizle güzel geçirmek dileğiyle.

Hep bayramlarda içim bi tuhaf olurdu gece uyurken ertesi günü hayal etmekten uyuyamazdım bu bayram için yaşadığım heyecan hiç kaybolmadı çocuğumda bu değerle büyüsün bayramda büyükler ziyaret edilsin diye bilmesi için elimden geleni yapıcam.

Sevgiler

ben 19 senedir burdayim. bayram kimi icin tatil demek kimi icin aile akraba ziyareti demek. benim icin bayram özlem demek. bir tek cocklugumdaki bayramlari degil keske simdide orda olsam annemin babamin elini öpsem kardeslerimle bayramlassam demek.bu senede her sene oldugu gibi telefonla bayramlasicaz gene. burde bayram tatilide yok ona sevinsek. sevmiyorum ben bayramlari ama genede cocuklarima sevdirmeye calisiyorum ki onlarda yarin kendi cocuklarina anlatsinlar diye. burdan herkesin bayramini kutluyorum. cikolata ve baklava icin tesekkürler. harika görünüyorlar.

ertesi gün bayram diye heyecandan uyuyamadığımı bilirim ben küçükken. bazen diyorum acaba büyümekmi iyi gelmedi, yoksa eskiden herşey dahamı iyiydi???
neyse yinede Allah bugünlerimizi aratmasın herkese hayırlı bayramlar.

adsz2af8.png

İslamın nurlu güneşi kalbinize dolsun, makamız cennet hz. Muhammed komşunuz olsun, günleriniz mutluluk, gönlünüz saadetle dolsun bayramınız mubarek olsun.

(yarın giremiyebilirim kk ya. ben şimdiden tüm kk üyelerinin bayramını kutluyorum.kendinize iyi bakın allaha emanet olun sevdiklerinizle iyi bayramlar geçirmeniz dileklerimle)
a.s.

Back
X