Bu bayram ....Hepimize hayırlı olsun

Ramazan Bayraminizi en icten dileklerimle kutlarim.Sevdiklerinizle beraber nice mutlu,saglikli bayramlari hep beraber gecirmenizi dilerim.

Herkese seker tadinda bayramlar...

ramazan1.jpg

bayram10058ua8oo5.jpg

Hepinize sevdiklerinizle birlikte,mutlu,sağlıklı,huzurlu şeker tadında bir bayram geçirmenizi dilerimŞeniz a.s.

Herkese hayırlı,şeker gibi bir bayram diliyorum....Bayram coşkumuzu ve güzelliklerini kaybetmeyelim diyorum ayrıca nacizanea.s.[/B]

my.php

bayram029gh2.jpg

Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Ramazan Bayramınız kutlu olsun! Mübarek Ramazan Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin.KKdaki güzel,can dostlarım ablalarım ve kardeşlerim Rabbim ramazan ayı boyunca dilediğiniz tüm dileklerinizi kabul etsin,hepinizin gönlünün muradını versin inşallah.:Saruboceq:

minareden atlarim,bayramini kutlarim

:roflol: :roflol: :roflol:
atlama giz minaredennnnnnnnnnn.
ay nasil güldüm bunu okuyunca :roflol:

Bacilarim hepinizin
Bütün KK nin bayramini kutluyorum. :1hug:
Bayraminiz mübarek olsun insallah.

Hep ahh ah nerde o eski bayramlar diyoruz evet ama.
bunu degisirmek ve bayramlari eski bayram tadinda yapmak bizim elimizde. :asigim:
Nasilki hristiyanlar noel olunca.bütün evi sokaklari süslüyorlar. hediyelesiyorlar.
Buda bizim bayramimiz, özelimiz :asigim:. Hediyeselim. Mektuplasalim. Evi süsliyelim.ki cocuklarimiz anlasin bayramin güzellligini. Sevsinler bayrami dört gözle beklesinler :1hug:

KK´da bulunan tüm Müslüman hanimlara (ve beylere??kaydirigubbakcemile3) HAYIRLI bir BAYRAM diliyorum...! Bayramimiz Mübarek olsun..! Sevgiyle kalalim..!

:1hug:

Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bayramlar,milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Kurban Bayramınız kutlu olsun!

bu bayram annem ve babam türkiyedeler, ilk defa bir bayrami onlarsiz geçiriyorum ve sanki benim için hiç bayram degilmis gibi geliyor, neyse ki ablalarim burada onlara giderim artik.
herkesin bayrami mubarek olsuna.s.

Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bayramlar,milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Bayramınız kutlu olsun!
KADINLAR KULÜBÜ ÜYELERİ...:enbuyukkk:a.s.:nazar:

KONUYU NEREYE ACICAMI BİLEMEDİM...

Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Ramazan Bayramınız kutlu olsun! Mübarek Ramazan Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin.

Kızlar hepinizin bayramı kutlu olsun.Ağzımızın tadı hiç bozulmaz inşallah.Tatlıları çok kaçırmayın heee.hihoyyyt

bende herkesin mübarek ramazan bayramini kutlarim
allah sevenleri kavusturu insallah benim bayramim cok buruk geciyor bugün bayrammi???

Back
X