- 18 Temmuz 2014
- 1.650
- 1.570
- 163
sanırım karıştırdınız, çünkü konu sahibi ben değilim :)
Sen de hem onlar için da et daha mutlu olsunlar kendin için de dua et sana hak ettiğin değeri verecek kişiler ile karşılaşasın.
Kısaca sen başkaları için güzel bakarsan hayat sana güzel olanaklar sunar.
Sen başkalarının da mutluluğun iste kendini tek başına hayal et. başarılı, mutlu ve hedeflerine ulaşmış. hayatta her zaman ynalızsın aslında evlensen hayatı paylaşcaksın ama kendi başına da kalacaksın.
Kısaca şu anda teksin ama sahip olduğun şeyler değerli kıymetini bil.
başkalarına güzel gözle bakıyorum zaten, hatta bazen ağlayasım geliyo
ben çok üzüntü yaşadım ayrıldıktan sonra. zaten kırılgandım şimdi iyice un kurabiyesine döndüm. hemen dağılıveriyorum
28 yaşındayım evli değilim canım ama niye bekarım diye kafama takmıyorum evlenmemek sorun değil benim için mesajımı yazarken gülme işaretleri koymuştum aslında biraz kafanı dağıt diye yazdım.[/QUOTEEST
estagfurullah yanlıs anlamadım zaten..
:))
Sabır lazım. Doğru zaman gelecek inşallah.
Bu bayramda bekarim evet.
Ayni zamanda bu bayramda, digerlerinden farkli olarak senelerdir hayalini kurdugum her ayrintisina emek verdigim mis kokulu her gelenin ozendigi cennet gibi evim oldu, bazen sagima soluma bakip burasi benimmi Rabbim sen neler planlamissin oyle tesekkur ederim diyorum. Bu bayramda ailem sag saglikli ve yanimda. Bu bayramda anneannem saglikli ve omrunde ilk defa rahat ediyor ben ona baktikca huzur buluyorum. bu bayram da sevdiklerim arayacaklarim arayanlar olacak.. ve en ilginc olan bu bayramda etrafimda beni uzen sevmedgm insanlar ayni ayarda ayni huzursuzluk ayni sorunlarla debelenip duruyor.. Evlilikmi, bilemem Rabbim neler yazdi, ondan gelen hosgelir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?