bu bayramda bekarım ya siz?

evlilik kısmet işi ..
yaşı ve zamanı yoktur ..
doğru kişiyi bulduğunda inşallah sende mutlu olursun ..
bunu dert ederek değil,zamana bırakarak ..

başkalarına güzel gözle bakıyorum zaten, hatta bazen ağlayasım geliyo

ben çok üzüntü yaşadım ayrıldıktan sonra. zaten kırılgandım şimdi iyice un kurabiyesine döndüm. hemen dağılıveriyorum

Ben her bayram bekarim, akrabalar artik evde kaldim diye dedikodumu yapmaktan bikti, baska gundemler buldular

:))

Sabır lazım. Doğru zaman gelecek inşallah.

ben de evliyim ama bekar sayılırım
zaten eşim bayramın 1-3 günü çalışıo
3. günü ben de çalışıyorum
bize bayram uğramıo
salla gitsinn

Ben bekarım inşallah (bu kelimeyi de çok nadir kullanırım) bi 10 sene daha bekar olacağım. (Yaş 23 merak edenlere.)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimde tüm kuzenlerim evli . Hedeflediğim uğraştığım farklı şeyler var hayatta. Ama insanlar kanun gibi evlenmem gerekiyor sanki belli yaşı varmış gibi davranıyor . Herkes evlendi ya hadi sıra sende sende demeleri bir tek sen kaldın demeleri beni öldürüyor .

Herkes kendi işine baksa ne olur ki .. Bekarlar kadar boşanmışlarda var tabi .. Bu kez yapıştıracam suratlarına lafı ama ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bayramda bekarim evet.
Ayni zamanda bu bayramda, digerlerinden farkli olarak senelerdir hayalini kurdugum her ayrintisina emek verdigim mis kokulu her gelenin ozendigi cennet gibi evim oldu, bazen sagima soluma bakip burasi benimmi Rabbim sen neler planlamissin oyle tesekkur ederim diyorum. Bu bayramda ailem sag saglikli ve yanimda. Bu bayramda anneannem saglikli ve omrunde ilk defa rahat ediyor ben ona baktikca huzur buluyorum. bu bayram da sevdiklerim arayacaklarim arayanlar olacak.. ve en ilginc olan bu bayramda etrafimda beni uzen sevmedgm insanlar ayni ayarda ayni huzursuzluk ayni sorunlarla debelenip duruyor.. Evlilikmi, bilemem Rabbim neler yazdi, ondan gelen hosgelir..

Ole dusunmeyin benimde ailem evlenemiycemi dusunurdu annanem beni gorunce aglardi bu disarlarada cikmio nasi bulurda evlenir die ben iliski konisinda cok cekingen sevsem bile asla soyleyemeyen adim atamayan pek disariyla iliskisi olmayan arkadaslarim ve resim disinda ilgi alani olmayan biriydim bigun biri cikti karsima evlendim allah herkese bi nasi vermistir zamani vardir

En kotusude bayramlarda es,dost,akrabanin siraya dizilmis gibi teker teker " seni ne zaman evlendiriyoruz,yok mu biseyler?? diye sormalari ve benim artik 31 oldum olunca davul zurnayla duyurucam diye cevap vermemi bekliyor olmalari sinirimi bozuyor...sanki es pazardan bluz alinir gibi biseyde ben almiyorum..yok napiyimkii¿? Bi el atinda ise yarayin madem..sorana kadar...!!

güzel yazmışsınız... sorunlarınızı atlatıp huzura kavuşmanız ne güzel. şükretmeyi unutuyoruz hep, şimdi ben de hatırladım

Bekarlık ,evlenip boşanmaktan
Yalnızlık ,cok sevip de terkedilmekten
İydir.dertsiz başımıza dert aramıyorum artık.anneme koca bir bidon da aldım.turşumu kuracak inşallah

Evlende gör dünyanın kaç bucak olduğunu;)) anandan emdiğin sütü burnundan getirir elin adamları. Ahhhh şu evlilik baskısı olmasa toplumumuzda.vallahı evlenmezdim,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…