bekar bayanlar esı olmasını ısteyenler.. ne zamn evlenecegiz??
bekar bayanlar esı olmasını ısteyenler.. ne zamn evlenecegiz??
nikim ve evlilik üzerine acmış olduğu 19878363. konu.
Zamana bırakmayı ya da gecmişte actığın konulara verdiğimiz telkinleri değerlendirmeyi düşünmez misin?
yaşın kaç ki?
Bu kadar kafana takma arkadaşım,evlendikten sonrada keşke bekar olarak Bayram geçirseydim dersinbekar bayanlar esı olmasını ısteyenler.. ne zamn evlenecegiz??
Bu kadar kafana takma arkadaşım,evlendikten sonrada keşke bekar olarak Bayram geçirseydim dersinevlendikten sonra yok ilk benim aileme gidilecek yok şu kadar kalınacak yada eşinin ailesini sevmiyorsan bayramlarda gitmek istemeyeceksin yada o senin ailenin yanına gitmek istemeyecek, forumda bile açılıyor bazen Bayram ile ilgili gitmek istemiyorum gibi o yüzden kafana takma derim.
yasım 31 arkadasım
hayatın doğal akışından olsa gerek, her bayram ziyaretine gittiğimizde bir önceki yıldan gördüğüm akrabamın akrabası genç kızlar ya evlenmiş ya nişanlanmış oluyorlar. ben yine yalnız. garip bir duygu..
28 yaşındayım evli değilim canım ama niye bekarım diye kafama takmıyorum evlenmemek sorun değil benim için mesajımı yazarken gülme işaretleri koymuştum aslında biraz kafanı dağıt diye yazdım.ben kötü örneklerı dusunmeden ıstıyorum her evlenen ınsan gıbı.sız bunları dusunerekmı evlendınız?
benim de öyle ama bayramda takmam böyle şeyleri
Önemli olan evlenmek değil ki.
Kimse kimsenin içini bilmez.
Önemli olan mutlu olmak yanında hayatını paylaşacağın insanı görünce kalbinin çarpması ..
Gerisi boş.
Şimdiye kadar 10 kere evlenmiş olurduk eğer her önümüze çıkanla evlenseydik
Bazılarının evlilikle imtihanı vardır bazılarının ise bu şekilde sabırla.
Derler ki Allah zamanı gelince senin için doğru zamanda nasip eder.
Hayatta öğrenmen gerekn şeyler var demek ki. Sen nasıl biriyle evlenmek istiyyorsan ruh eşininde hayali var senin birşeyler yapman kendini geliştirmen gerekli.
yasım 31 arkadasım
benim gördüklerim hep mutlu görünüyor ama:26: ne yapayım bir önerin var mı
Benim var.
Artik evlilikle ilgili konular acmaktan vazgec :)
benim gördüklerim hep mutlu görünüyor ama:26: ne yapayım bir önerin var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?