Bu bekleyiş nereye kadar??

15 gün önce sevgilimden ayrildim. 2 yıllık ilişkim bitti.. 10 gün önce benim israrlarimla buluşmuştuk yalvardim yakardim dönmedi. Otobüse bindirirken senin aramanı bekleyeceğim demiştim. Tamam arayacağım dedi. Ama o bulusmanin üstünden 10 gün geçti aramadi.. Sürekli whatsapptan takip ediyorum vs ama bu süreç içinde bende mesaj atmadim yada aramadim onu. Ama çok özlüyorum içten içe :KK43: sizce bekleyeyim mi? Numarasini mi sileyim? Son kez arayip konusalim mi napayim ben inanın cok kötüyüm :KK43:
Yapacagin en kotu sey onu aramak olur inan bana. Sen aradikca kacacaktir. Ama hayatina devam ettigini gorurse sana donme ihtimali yuksek olur. Tabi ki su saatten sonra donmemesi en hayirlisi ama...
Hayatina devam et derken nispet yap yalandan gulucukler sac demiyorum. Acini da kendi kendine cek.
Gercekten hayat oyle bir hediye ki bu huzunlerin bile bir guzelligi var ama insan yasi ilerledikce anliyor emin ol

Bilmiyorum kızlar zaten ayni yerde oturmuyoruz ki karsima cikma sansi yok göremem onu bir daha :(

gercekten 21 yasindamisin? 31 yasinda adamla 2 yildir sevgiliydin ve seni birakti ve gittin yalvardin donemdi, ve ararim tmm dedi 15 gundur aramasinimi bekliyorsun?
valla benim 3 yasindaki kizim bile yemiyor bunlari, sen nasil bir dusunce yapisiyla boyle hareket edebilyiorsun merak ettim.
gorusemiyosunuz diye isinden ayrildin simdide is bulamiyorsun oylemi?
gercekten annenin babanin bu durumdan ne kadar haberi var merak ettim.
Allah boyle adamalrdan korusun cocuklarimizi, ne yedirip ne iciriyolar sizede boyle delidivane oluyosunuz peslerinde?

gercekten 21 yasindamisin? 31 yasinda adamla 2 yildir sevgiliydin ve seni birakti ve gittin yalvardin donemdi, ve ararim tmm dedi 15 gundur aramasinimi bekliyorsun?
valla benim 3 yasindaki kizim bile yemiyor bunlari, sen nasil bir dusunce yapisiyla boyle hareket edebilyiorsun merak ettim.
gorusemiyosunuz diye isinden ayrildin simdide is bulamiyorsun oylemi?
gercekten annenin babanin bu durumdan ne kadar haberi var merak ettim.
Allah boyle adamalrdan korusun cocuklarimizi, ne yedirip ne iciriyolar sizede boyle delidivane oluyosunuz peslerinde?
Evet 21 yasindayim.. :(

ARAMA SORMA. Yaşadım biliyorum :) bi insan severse döner zaten. Demek ki sana sevgi hissetmiyor kabullenmen gerek acıda olsa. 1 ay bekle o süreç zarfında dönerse döner dönmesede ümide kes.
Ne kadar çok arayıp sorarsan o kadar senden kaçaçak bunalacak. Empati yap. Biri sürekli sana seviyorum ölüyorum dön ne olur dese ne hissedersin? Bunalmazmısın ?

Geçiştirmek için ararım demiştir. İsteyen kişi havada karada arar zaten.
Unutmaya çalışmanız lazım, en azından beklentinizi bir sıfırlayın. Ararsa sürpriz olsun..

bak bende bir ilişkimde normal evlere ayrılırken benı kapıya bıraktı,bırazdan arıcam senı aç telefonu dedi,sanırım hıssttı bır daha açmıyacağım,tamam açarım dedım o an baımdan savmak için,evıme çıktım,bır daha açmadım telini,senın yaşın gereği normaldır,böle böle öğrenecek bunun adına tecrube dıyecekler,

Tek bildiğim bir şey var ki erkekler bir ilişkiyi bitirdilerse bir daha asla geri dönmüyorlar. O kafasında bitirmiş, sizi kırmamak için ararım demiş.
Eğer ararsanız, zoraki bir ilişki yürümez. İlişki iki tarafın da istemesiyle olur. Boş verin. biraz üzüleceksiniz ama merak etmeyin sonra toparlarsınız. Hangimiz her flörtümüzle evlendik ki? İlişkiler böyledir. Her ilişki sonsuza kadar sürecek diye bir şey yok. Evet her ayrılık acıdır ama acı da büyümemiz için gerekli bazen. Bu yaşadıklarından da bir ders çıkar ve bir daha sana değer vermeyen birinin arkasından asla koşma.
Sevgiyle kal...

Back
X