Bu belirtiler mantar mı

Milkyshinee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2022
144
-23
16
22
Arkadaşlar benim sarı aşırısı sulu bi şekilde akintim var yani sular seller gibi ama vajinamın içine baktığımda da beyaz beyaz peynirimsi şeyler var kasintimda var doktora gittim mantar olmuşsun dedi candimax vs verdi ama mantarda sarı sulu akıntı

Arkadaşlar benim sarı aşırısı sulu bi şekilde akintim var yani sular seller gibi ama vajinamın içine baktığımda da beyaz beyaz peynirimsi şeyler var kasintimda var doktora gittim mantar olmuşsun dedi candimax vs verdi ama mantarda sarı sulu akıntı olur mu

Arkadaşlar benim sarı aşırısı sulu bi şekilde akintim var yani sular seller gibi ama vajinamın içine baktığımda da beyaz beyaz peynirimsi şeyler var kasintimda var doktora gittim mantar olmuşsun dedi candimax vs verdi ama mantarda sarı sulu akıntı
Kızlar son kısmı yazmamışım mantarda sulu sarı akıntı olur mu doktorun dediği bana garip geldi biraz kist de yok baktı ama herhangi bi sürüntü tahlil almadı karnımdan bakti

Peynir gibi dediğiniz akıntı mantar teşhisi için kafi.

Mantarda akıntı olur tabii ki rengi oksitlendiği için sarıya dönebilir

Mantarda akıntı olur tabii ki rengi oksitlendiği için sarıya dönebilir
Uygulamaya baktım doğurganlık seviyesi orta diyo akintim çok açık sarı beyaza yakına döndü ama asiri sulu baya ıslatıyo sabah candimax attım kaşıntı idrarda yanma yok sizce normal mi şu anda

Uygulamaya baktım doğurganlık seviyesi orta diyo akintim çok açık sarı beyaza yakına döndü ama asiri sulu baya ıslatıyo sabah candimax attım kaşıntı idrarda yanma yok sizce normal mi şu anda
Bilemiyorum hekimle görüşün

Ya Benımde böyle sorunum var

Back
X