Bu belirtiler sonucu epilepsi olabilir mi yardımmm

inşallah canım anneme kızardım üstüme bu kadar düşme diye klasik olcak ama sende anne olunca anlarsın demişti gerçekten anne olunca anlıyormuş insan dr gidince yazcm burdan zaten bu konuda bilgi veren herkes rahatlattı beni herkese teşekkür ederim

sizede çok teşekkür ederim zaman ayırıp bu kadar ayrıntılı yazmışsınız internetten bakınca birden dünyam yıkılmıştı neleri düşündüm bilseniz doğum genel anestezili sezeryanla gerçekleşti eşime çocuğu görmedim doğunca kafasını filan mı çarptılara kadar gelen saçma sorular bile sordum ondan filan mı oldu diye oda güldü haliyle ama anne olmak böyle bişey olsa gerek kendinden fazla onu düşünüyosun

çok iyi anlyorum seni eminimki bütün anneler aynıdır...Bende boynunda çıkan bişeyden dolayı götürdüm dr a ağlarken karın duvarındaki şişliğin fıtık olabileceğini söyledi dr.ultrason da bakıldı bişey yok bugünde cerraha yönlendirdi ele gelen bi sertlik var ama ultrasonda bişey yok anlamadım gitti eğer fıtık olması durumunda ameliyat dedi dr içim şişti ağlamaktan ya hiç duydunuzmu böyle şeyler etraftan olsa ultrasonda çıkmama ihtimali varmı acaba

arkadaşlar dr sordum bebekler nesneleri ayırt etmeye çalışıyorlarmış bu aylarda zaten öncekine göre azaldı sabit bakışlar çok şükür cvp verip beni rahatlatan herkese teşekkürler:)

canım olsa ultrasonda çıkardı bence benimde gögüsümde elleyince şişlik vardı ultrasonda bakılınca kist çıkmıştı ama en iyisi çocuk cerrahı görsün içini ferah tut Rabbim evlatlarımızı korusun

arkadaşlar dr sordum bebekler nesneleri ayırt etmeye çalışıyorlarmış bu aylarda zaten öncekine göre azaldı sabit bakışlar çok şükür cvp verip beni rahatlatan herkese teşekkürler:)
Çok sevindim gözünaydın

basligi tesaduf gordum acip okynca donup kaldim dunden beri kafa gitti dun dr kontr vardi sordum belirtileri.gayet nornal karsiladi boyle seylerin olabilecgni ama icimiZ rahat olsun diye norolojiye gotrblcgmzi soyledi izmit unv hastanesine gotrcz haftaya.

benim bebegimde 2.5 aylık aynı şeyler bizde de var hiç böyle düşünmemişdim 3 sayfayıda okudum
benimde koltuklar siyah hep bakardı biraz azalttı
agzındaki köpükle oyun yapıyor gibi geliyor bazen yutuyo bazen geri çıkarıyor
benimki özellikle lamba ve tv ışıgına sabit bakıyo sanırım görmeye çalışıyor
yani aynı şeyler bizde de var bence birçok bebekde vardır içini rahat tut
dil hareketide gazı gelince yapıyo mesela emdi ve uyudu 1-2 saat sonra ögrür gibi bişeyler yaıyo sessiz ben hemen kaldırıyom omzuma yaslıom ve gazı çıkarıyo agızdan :)

birde ben artık koltuga koyarken gündüzleri başının altına bebek yastıgı koyuyorum dümdüz yatınca migdesindekiler agzına geliyor da

bizimkide avizeye tv ye bakiyor dondurnce kafasini ceviriyor gozunu ayrmadan.
ama benum en cok aklima takulan uyurken tam dalmadigi zmnlarda gozlerini araliyor gozleri yukari kayiyor gibi acip kapiiyor ses cikaryr sonra guluyo. ruya goryr diye yorumluyrduk ama okyunca moralz bozuldu doktorv beyni tam gelsmdigi icin koordine edemyr ddi .siziiinkiler yapiyor mu boyle? haftaya kdr nasil dyncm noroloji uzmni ne diyck cok mrk ediyorm

valla benimkide uykuya dalarken gözleri kayıyo gülüyo falan bunlar normal şeyler gibi geliyor bana
dr sormadım bugun çocuk cerrahına götürcem olmazsa sorayım beynı ne zaman gelişir ne zaman bunları bırakır yada şuan normalmi cvp yazarım

cok sevinirim tesekkur ederim beklycgm cevabini

Kızlar biliyorsunuzdur ama söyleyim yine de , tv ye baktırmayın hele ki reklam , klip çok tehlikeli. Hızlı görüntü , renk değişimleri bebeklerin gelişimini olumsuz etkiliyor .
Çocuklarımız içinse çok seçici olmalıyız. Çizgi filmlerdeki subliminal mesajlar diye netten aratırsanız , bilmeyenler için söylüyorum , çok ama çok şaşıracaksınız.
yanlış anlaşılmasın niyetim sadece paylaşım

Yavrularımız Allah a emanet olsun.

canım fıtık ultrasonda çıkmıyormuş yatar vaziyette fıtık içeri girdiği için çıkmıyor ultrasonda 4 cerraha gösterdim 4 üde eninde sonunda ameliyat dedi bi yandan diyorum biraz beklesem bi yandanda yaptır kurtul kafam oldu allak bullak...Ne yapacağımı şaşırdım...Şuan biizm için acil bi durumu yok fıtık göbekte olduğu için boğulmu riski daha azmış ama garantiside yok ne yapsam bilemedim ...

anca yazabildim dün dr gittim cerraha oglumun pipisinden şüpheleniyordum orası normalmış ama dilinde perde varmış onu kesdiler tesadüfen görüldü genel kontrol yaptıkları için o yüzden diğer soruları soramadım çocugun ağzı kan içinde emzirdim

ayy cnm gecmis olsun bende merak ettimseni yazmadin ya. bende bugun kocaeli tip fakultesine goturdum cocuk doktoru belirtileri normal karsiladi norologa yollyckti ama bugun yoktu sansimiza ctelefonla sordu tahmin ettogmz gibi eeg istedi ama bgn arkdsla konstk ayni seyler varmis kardesinde epilepsi varmis anlardin oyle olsa kaskati oluyormus Allah korusun

Merhaba benimde 1 aylık bir kızım var yaklaşık 15 gündür bazı hareketleri bana anormal gelmeye başladı. sürekli internetten araştırıyorum ve moralim acaip bozuluyor. Şimdi tesadüf sizin yazdıklarınızı okudum. Yazdıklarınıza bakılırsa benzer şeyler yaşamışız galiba. Benim kızımda özellikle uykuya dalarken ve çoğunlukla emerken birdenbire transa geçer gibi göz bebekleri yukarıya doğru kayıyor 10-15 saniye gözlerinin beyazı çıkana kadar bu durum böyle devam ediyor o ara emmeyi bırakıyor ellerinde çok hafif hareketlenmeler oluyor ve sonrasında gülüyor hatta bazen bu kahkaha bile olabiliyor ve uyanıp emmeye devam ediyor. Bunu hemen hemen her uykuya daldığında yapıyor her seferinde uyandığı için derin uykuya dalana kadar 5-6 kez böyle olabiliyor. Sizce bu hareketleri normalmi? Sizin çocuğunuz ne kadar uzun süre böyle yaptı? Dr ne dedi? Cevap yazarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Rabbim hepimizin evlatlarını korusun sağlıkla bizlere bağışlasın inşallah..

Merhaba yaz ali baya olmuş ama bende aynı dertten muzdaribim sizin bebeginizde sağlıklıdır imarm doktora falan goturdunuzmu aynı şeyler devam ediyomu inşaallah görüp cevap yazarsiniz

Merhaba doktora götürdünüz mu bebeğinizi ne dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…