- 2 Şubat 2024
- 406
- 127
- 18
- Konu Sahibi myrainbowbaby
-
Ben de de ilk zamanlar batma vardı ama şu an çok hissetmiyorum ama halsizlik yaşıyorum gerçekten çok yoruluyorumBenim ilk belirtilerim çok acıkma geğirme :) ondan mı bilmiyorum çok uykum geliyordu sağ kasığıma iğne batıyordu sanki bide göğüslerim baya şişti ama ağrı yoktu
Benim karnım alt tarafı biraz sertti ve şişkinlik var gibiydi goguslerdr hassasyi ama genel olarak adet belirtileri oldu regl gününe kadar sonrasında batmalar başladı kasiktaKızlar merhaba bat 7 gün var benim iki gündür ateşim çıkmış gibi iç üşümesi derler ya o tarz bir durum yaşıyorum ateşimi olcuyoruz ama gayet normal, bir de diğerine göre küçük olan göğüs ucum aşırı sert ve çevresi daha da kızardı diğerine göre, bu durumları yaşayan var mı
Edit: Bir de genelde ayağa kalkınca belime ve kasıklarıma çok anlık regl sizisi gibi sizi giriyor ama anlık ve şiddeti çok hafif
Ben hamilelik yaşamadımKızlar merhaba bat 7 gün var benim iki gündür ateşim çıkmış gibi iç üşümesi derler ya o tarz bir durum yaşıyorum ateşimi olcuyoruz ama gayet normal, bir de diğerine göre küçük olan göğüs ucum aşırı sert ve çevresi daha da kızardı diğerine göre, bu durumları yaşayan var mı
Edit: Bir de genelde ayağa kalkınca belime ve kasıklarıma çok anlık regl sizisi gibi sizi giriyor ama anlık ve şiddeti çok hafif
Yarın 6 gün kalmış olacak sabah bir yapayım dedim ben deBence herkesin belirtisi farklı . Ben erken gebelik testi yapmıştım tek çizgiydi masaya bırakıp dışarı çıkmıştım 4 saat sonra geldiğimde o kadar hafif bi çizgi belirmişti sonraki gün daha belirgin çıkmıştı aslında sizde erken gebelik testi yapsanız çıkar
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahBen hamilelik yaşamadımama en yakın arkadaşım göğüsleri o kadar acıyordu ki ağlayarak sütyen takıyorum çok sert diyodu sonra hamile olduğunu öğrendi inşallah sizdede vardır rabbim isteyen herkese nasip etsin
Naptınız test yaptınız mıYarın 6 gün kalmış olacak sabah bir yapayım dedim ben de
Yaptım ama tahmin ettiğim gibi bir sey çıkmadıNaptınız test yaptınız mı
Yaptım ama tahmin ettiğim gibi bir sey çıkmadıben bundan sonra bat gününe kadar yaparım artık
Aminn inşallah bat a kadar bekleyeceğim. Bakalım,hayırlısı olsun bakalım rabbim gönlüne göre versin inşallah
Benim ateş değil ama sıtma tarzı anlık üşümem oluyor , göğüslerde ağrı, kızarıklık ve sertlik var bel kaşık ve bacak ağrılarım da var bir ara geçer gibi oluyor sonra yine devam ediyor 2 gün sonra da regl günümKızlar merhaba bat 7 gün var benim iki gündür ateşim çıkmış gibi iç üşümesi derler ya o tarz bir durum yaşıyorum ateşimi olcuyoruz ama gayet normal, bir de diğerine göre küçük olan göğüs ucum aşırı sert ve çevresi daha da kızardı diğerine göre, bu durumları yaşayan var mı
Bat a kadar biraz zaman zor geçer bilirimAminn inşallah bat a kadar bekleyeceğim. Bakalım,
Yaa gerçekten öyle inanın normalde olsa nasıl hızlı geçerBat a kadar biraz zaman zor geçer bilirim
Ayy valla yapın banada yazın inşallah güzel haberinizi alırımYaa gerçekten öyle inanın normalde olsa nasıl hızlı geçerben yine bat tarihine kadar yapayım diyorum inşallah pozitif görürüm
Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun inşallah inşallahAyy valla yapın banada yazın inşallah güzel haberinizi alırım
Test yaptınız mıÇok teşekkür ederim. Allah razı olsun inşallah inşallah
Merhabalar evetTest yaptınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?