Bu ben olamam

advers

Guru
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
3.003
3.392
333
Anneme, kızkardeşlerime ya da herhangi bir arkadaşıma anlatamam bu yaptığımı.
Buraya bile yazmak zor geliyor yaptığım bu aptalca şeyi. Ama birilerine anlatıp deşarj olmam gerekiyor, aklıma burası geldi.
Yaptığım şey anormal kesinlikle kabul ediyorum, güya aklı başında bir insan olarak bilinirim çevremde, bende kendimi öyle sanırdım ama aklım başımdan gitti sanırım şu son 10 gündür.
33 yaşında, ergenlerin bile yapmayacağı şeyi yapıyorum, whattsaptan sürekli 2 kişiye bakıyorum aynı anda çevrimiçi oluyorlar mı diye:kızgın:
Neden baktığıma gelecek olursam;
İşyerinde bir erkek arkadaşım var, yaklaşık 7-8 aydır iş nedeniyle başlayan mesajlarımızda aralara bana bir kaç iltifat sıkıştırıyor, mesajlaşmayı uzatmaya çalışıyordu, beni 3-4 kez dışarıya davet etti.
Ama her seferinde bahane uydurarak reddettim çünkü biraz değişik biri, tuhaf yanları var ama arkadaş olarak da değerli benim için. İtiraf etmeliyim ki ondan gelen ilgi hoşuma gitmiyor değildi.
15 gün önce yine kahve içmeye davet etti, artık reddedemedim açılacaksa açılsın ben de arkadaş olmaktan çok keyif aldığımı ama başka birşey olamayacağını söylerim diye düşündüm.
Buluştuk ve yaklaşık 2 saat muhabbet ettik, duygusal konulara hiç girmedi otururken.
Ancak eve bırakırken'' gönül işleri ne alemde'' dedi, ben de; ''uzak durmaya çalışıyorum bu mevzulardan böyle daha iyi hissediyorum kendimi'' dedim, o da ''böyle herşeyden uzak durmakta olmaz ki'' dedi ve konuşma bitti.
Ve ben o 2 saatlik buluşmada onun dünyayı gezip görmüş gerçekten çok kültürlü entellektüel biri olduğunu keşfettim, . Bir erkeğe hayran olmamı sağlayan şeyler bunlar.
O günden beri onunla ilgili duygularım değişti sanırım ama o beni çok sığ bulmuş olacak ki buluşmadan sonra ne mesaj ne arama. Hatta odamın önünden geçerken her defasında bir bahane ile konuşurdu şimdi resmen transit geçip gidiyor.
Ve onu bir kaç kez işyerimizdeki başka bir kız ile muhabbet ederken gördüm (daha önceden de muhabbetleri vardı yeni birşey değil). Kız da cidden çok güzel boylu poslu manken gibi denilen cinsten ve tıpkı onun gibi dünyayı gezip dolaşmış kültürlü bir kız.
Ve ben aptal gibi 10 gündür bu ikisi aynı anda çevrimiçi mi diye gün içerisinde onlarca kez whatsappa girip bakıyorum, geçen akşam ikisi aynı zaman diliminde yarım saatten fazla çevrimiçiydi. Belki birbirleri ile mesajlaşıyorlardı belki başkaları ile bilemiyorum.
Ben de eğitimsiz boş bir insan değilim ama onun yanında sığ kaldım sanırım oysa benimle buluşmak için ne kadar çabalamıştı 7-8 aydır.
Bu yaşananlar karşısında egom yerle bir oldu, çok üzgünüm ve biliyorum tam bir gerizekalı gibi davranıyorum stalklayarak.
Kendimi nasıl durduracağım?

Güncelleme:

Adam adi biri çıktı kızlar.
Boş yere kendimi değersiz hissetmişim, sorun ondaymış karaktersizmiş.
Tuhaf olmasına rağmen onun iyi bir insan olduğunu düşünüyordum, buna da üzüldüm doğrusu insanları hiç tanıyamıyorum.
Dün gece 1 saate yakın o güzel kız ile whatsappta çevrimiçi oldular, mesajlaşıyorlardı belli ki ve bu adi herif o kız çevrimdışı olduktan yarım saat sonra bana mesaj attı.
Birden fazla kadına yürüyen ergen kalmış bir adammış meğerse..
Boş yere kırılmışım, üzülmüşüm değmeyecek bir insanın davranışları için.

Son düzenleme:
Ben daha iyilerine layığım de ve kendine yeni birisini bul bir kadın birinde gerçekten ışık görürse onu asla bırakmaz ama sen zaten pek istememişsin. Sadece sana dişiliğini hatırlattığı için konuşmaları hoşuna gidiyordu ve biz kadınlar bizim olmayanı bile kıskanırız ya sende o durumdasın önüne bak bence 😊

Kaçan balık büyük olurmuş dedikleri bu galiba. Sen de bir adım atıp kahve içmeye davet et bakalım buluşma sonunda ne olacak. Zaten kızla bir ilişkisi yada bir hoşlantı durumu varsa anlarsın. Ona göre hareket edersin .

Ben bu aşamadan sonra asla davet edemem. Gerçekten o kız ile aralarında birşeyler başlıyor ise bir erkeğin peşinde koşan zayıf bir kadın gibi hissederim kendimi.

Ben bu aşamadan sonra asla davet edemem. Gerçekten o kız ile aralarında birşeyler başlıyor ise bir erkeğin peşinde koşan zayıf bir kadın gibi hissederim kendimi.
Sonuçta başlayıp başlamadığını bilmiyorsun, bu vesileyle öğrenmiş olursun. Zaten varsa öyle birşey uzaklasırsın.

bence bi bardak soğuk su. :)

bir de ilk izlenimler doğru çıkıyor genelde. o ilk planda hissettiğin neyse onu tekrar hissederek kendini soğutmaya çalış.

bi süre whatsappı silebilirsin iş için kullanmıyorsan takıntın geçene kadar ya da bu kişilerin numaralarını sil böylece rehberinden göremezsin. stalk kötü bişey o yola girme.

Ben daha iyilerine layığım de ve kendine yeni birisini bul bir kadın birinde gerçekten ışık görürse onu asla bırakmaz ama sen zaten pek istememişsin. Sadece sana dişiliğini hatırlattığı için konuşmaları hoşuna gidiyordu ve biz kadınlar bizim olmayanı bile kıskanırız ya sende o durumdasın önüne bak bence 😊

Öyle bi başlık, girişe böyle bi dert 😒 .
Bence ondan gercekten hoşlandıgından degil artık yüz vermedigi için degerlendi. Peşinden koşmaya devam etseydi istemezdin bu kadar. Kendine baskasını bul:)

Gerçekten dediğiniz gibi o bana ilgi gösterirken hissettiğim birşeyler yoktu ama ilgiyi kesince ve hayran olabileceğim yönleri olduğunu farkedince ne yapacağımı şaşırdım sanırım.

bence bi bardak soğuk su. :)

bir de ilk izlenimler doğru çıkıyor genelde. o ilk planda hissettiğin neyse onu tekrar hissederek kendini soğutmaya çalış.

bi süre whatsappı silebilirsin iş için kullanmıyorsan takıntın geçene kadar ya da bu kişilerin numaralarını sil böylece rehberinden göremezsin. stalk kötü bişey o yola girme.

İnanın bu stalklama mevzusunu kendime hiç yakıştıramıyorum ama durduramıyorum da.
Sanki beynim devre dışı kalmış gibi,refleks olarak elim whatsappa gidiyor.
Böyle bir şey yapacağımı asla tahmin edemezdim.

İnanın bu stalklama mevzusunu kendime hiç yakıştıramıyorum ama durduramıyorum da.
Sanki beynim devre dışı kalmış gibi,refleks olarak elim whatsappa gidiyor.
Böyle bir şey yapacağımı asla tahmin edemezdim.

işte çözüm silmek. daha beter stalkları bu şekilde bıraktm ben. fotoğrafım görülmez anlarlar sildiğimi diyorsan herkese açık foto koy.

Adam oyun yapıyor bence kendini çekiyor taktik uyguluyor beğenmese bile bir merhababalar der birden bire u dönüş onun dikkat çekme çabasını gösteriyor hiçççç ilgilenme

Yaptığın şey aptalca değil. Hepimiz duygularımızın esiri olunca saçma sapan davranabiliyoruz.

Ama öncelikle sürekli stalklamayı bırak daha kötü hissedersin kendini. Kafanda kurar, o hikayeye inanırsın. Belki o kızla aralarında bişey yok, belki de var. Bu yöntemle anlayamazsın bunu.

Aranızda öylesine mesajlaşmıyo musunuz? Naber gibisinden mesaj at. Yok öyle atamam diyosan, işle ilgili at, yada gezdiği yurtdışı yerle ilgili bilgi almak için at gitmek istiyorum falan dersin.. Ama beklemeyi bırak. Elinde malzemeler var, kullan..

Bana kendi yolunu kendin tıkamışsın gibi geldi.

Yaptığın şey aptalca değil. Hepimiz duygularımızın esiri olunca saçma sapan davranabiliyoruz.

Ama öncelikle sürekli stalklamayı bırak daha kötü hissedersin kendini. Kafanda kurar, o hikayeye inanırsın. Belki o kızla aralarında bişey yok, belki de var. Bu yöntemle anlayamazsın bunu.

Aranızda öylesine mesajlaşmıyo musunuz? Naber gibisinden mesaj at. Yok öyle atamam diyosan, işle ilgili at, yada gezdiği yurtdışı yerle ilgili bilgi almak için at gitmek istiyorum falan dersin.. Ama beklemeyi bırak. Elinde malzemeler var, kullan..

Bana kendi yolunu kendin tıkamışsın gibi geldi.

Şu konuyu açtıktan sonra bile stakladım offf yaaa
Bu zamana kadar mesajlaşmayı hep o başlattı ben hiç durduk yere mesajlaşmayı başlatmadım ki. İş ile ilgili mesajları hep mesai saatlerinde attım ben.
Kendi yolumu kendim tıkadığım konusunda haklısınız çünkü gerçekten ona karşı ilgim yoktu ki o nedenle bana attığı her adımı geri çevirdim.
Şimdi de adım atmayı kendime yakıştıramıyorum (hayatta yapabileceğim bir şey değil sanırım) çünkü başka birine ilgi gösteriyor olma ihtimali var.

Back
X