- 19 Temmuz 2013
- 3.003
- 3.392
- 333
İlk olarak aşağılık komplekslerinizi yenin. Gerisi kolay
Peki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk olarak aşağılık komplekslerinizi yenin. Gerisi kolay
Bir naber yazarak ya da kahveye davet ederek bir şey kaybetmezsiniz,rezil de olmazsınız yani..
Bakın bu işler bu kadar ciddiye alınacak şeyler değil,namus meselesi gibi davranıyorsunuz.Şu yazdığınızı yapabilmek benim için ne kadar zor bilemezsiniz, dediğiniz gibi egonun etkisi var ama olumsuz yanıt alma korkusu da mani oluyor buna.
kendinizi niye onun yanında sığ görüyorsunuz ki?
Dunyayı gezmis olmak tek başına entellektüelliğin kıstası olamaz.
İşte bunlar hep evrimerkek tek i tarafından çoğalmak arzusuyla seçilen dişi olmak arzusu ..
Sanki gerizekalı gibi davrandığınız konu stalklamak değil de diğeri.Anneme, kızkardeşlerime ya da herhangi bir arkadaşıma anlatamam bu yaptığımı.
Buraya bile yazmak zor geliyor yaptığım bu aptalca şeyi. Ama birilerine anlatıp deşarj olmam gerekiyor, aklıma burası geldi.
Yaptığım şey anormal kesinlikle kabul ediyorum, güya aklı başında bir insan olarak bilinirim çevremde, bende kendimi öyle sanırdım ama aklım başımdan gitti sanırım şu son 10 gündür.
33 yaşında, ergenlerin bile yapmayacağı şeyi yapıyorum, whattsaptan sürekli 2 kişiye bakıyorum aynı anda çevrimiçi oluyorlar mı diye
Neden baktığıma gelecek olursam;
İşyerinde bir erkek arkadaşım var, yaklaşık 7-8 aydır iş nedeniyle başlayan mesajlarımızda aralara bana bir kaç iltifat sıkıştırıyor, mesajlaşmayı uzatmaya çalışıyordu, beni 3-4 kez dışarıya davet etti.
Ama her seferinde bahane uydurarak reddettim çünkü biraz değişik biri, tuhaf yanları var ama arkadaş olarak da değerli benim için. İtiraf etmeliyim ki ondan gelen ilgi hoşuma gitmiyor değildi.
15 gün önce yine kahve içmeye davet etti, artık reddedemedim açılacaksa açılsın ben de arkadaş olmaktan çok keyif aldığımı ama başka birşey olamayacağını söylerim diye düşündüm.
Buluştuk ve yaklaşık 2 saat muhabbet ettik, duygusal konulara hiç girmedi otururken.
Ancak eve bırakırken'' gönül işleri ne alemde'' dedi, ben de; ''uzak durmaya çalışıyorum bu mevzulardan böyle daha iyi hissediyorum kendimi'' dedim, o da ''böyle herşeyden uzak durmakta olmaz ki'' dedi ve konuşma bitti.
Ve ben o 2 saatlik buluşmada onun dünyayı gezip görmüş gerçekten çok kültürlü entellektüel biri olduğunu keşfettim, . Bir erkeğe hayran olmamı sağlayan şeyler bunlar.
O günden beri onunla ilgili duygularım değişti sanırım ama o beni çok sığ bulmuş olacak ki buluşmadan sonra ne mesaj ne arama. Hatta odamın önünden geçerken her defasında bir bahane ile konuşurdu şimdi resmen transit geçip gidiyor.
Ve onu bir kaç kez işyerimizdeki başka bir kız ile muhabbet ederken gördüm (daha önceden de muhabbetleri vardı yeni birşey değil). Kız da cidden çok güzel boylu poslu manken gibi denilen cinsten ve tıpkı onun gibi dünyayı gezip dolaşmış kültürlü bir kız.
Ve ben aptal gibi 10 gündür bu ikisi aynı anda çevrimiçi mi diye gün içerisinde onlarca kez whatsappa girip bakıyorum, geçen akşam ikisi aynı zaman diliminde yarım saatten fazla çevrimiçiydi. Belki birbirleri ile mesajlaşıyorlardı belki başkaları ile bilemiyorum.
Ben de eğitimsiz boş bir insan değilim ama onun yanında sığ kaldım sanırım oysa benimle buluşmak için ne kadar çabalamıştı 7-8 aydır.
Bu yaşananlar karşısında egom yerle bir oldu, çok üzgünüm ve biliyorum tam bir gerizekalı gibi davranıyorum stalklayarak.
Kendimi nasıl durduracağım?
Üniversitede bir kız arkadaşım vardı. Bir takipçisi oldu zamanla. Kim olduğunu da biliyorduk aynı sınıftaydık ve maalesef arkadaşın dengi değildi olumsuz anlamda. Ama bu erkek arkadaş her saat tam saat başında kız arkadaşa çağrı atmaya başladı. Özel numaradan çağrı atıyordu ama hepimiz biliyorduk o olduğunu. Bir hafta boyunca gece saatleri haricinde her saat başında çağrı atıyordu. Onun telefonu çalınca ‘ooo, saat başı olmuş kalkalım’ falan derdikGerçekten dediğiniz gibi o bana ilgi gösterirken hissettiğim birşeyler yoktu ama ilgiyi kesince ve hayran olabileceğim yönleri olduğunu farkedince ne yapacağımı şaşırdım sanırım.
Sanki gerizekalı gibi davrandığınız konu stalklamak değil de diğeri.
Bu konuda aynı zamanda ç.içi olup olmadıklarını takip etmen gayet normal çoğu kişi yapar bunu galiba kendin bundan rahatsız ve kendine engel olamıyor san sil gitsin birini..bu arada bu kişi ile de herşey bitmiş gibi görünüyor hatırlısı artıkAnneme, kızkardeşlerime ya da herhangi bir arkadaşıma anlatamam bu yaptığımı.
Buraya bile yazmak zor geliyor yaptığım bu aptalca şeyi. Ama birilerine anlatıp deşarj olmam gerekiyor, aklıma burası geldi.
Yaptığım şey anormal kesinlikle kabul ediyorum, güya aklı başında bir insan olarak bilinirim çevremde, bende kendimi öyle sanırdım ama aklım başımdan gitti sanırım şu son 10 gündür.
33 yaşında, ergenlerin bile yapmayacağı şeyi yapıyorum, whattsaptan sürekli 2 kişiye bakıyorum aynı anda çevrimiçi oluyorlar mı diye
Neden baktığıma gelecek olursam;
İşyerinde bir erkek arkadaşım var, yaklaşık 7-8 aydır iş nedeniyle başlayan mesajlarımızda aralara bana bir kaç iltifat sıkıştırıyor, mesajlaşmayı uzatmaya çalışıyordu, beni 3-4 kez dışarıya davet etti.
Ama her seferinde bahane uydurarak reddettim çünkü biraz değişik biri, tuhaf yanları var ama arkadaş olarak da değerli benim için. İtiraf etmeliyim ki ondan gelen ilgi hoşuma gitmiyor değildi.
15 gün önce yine kahve içmeye davet etti, artık reddedemedim açılacaksa açılsın ben de arkadaş olmaktan çok keyif aldığımı ama başka birşey olamayacağını söylerim diye düşündüm.
Buluştuk ve yaklaşık 2 saat muhabbet ettik, duygusal konulara hiç girmedi otururken.
Ancak eve bırakırken'' gönül işleri ne alemde'' dedi, ben de; ''uzak durmaya çalışıyorum bu mevzulardan böyle daha iyi hissediyorum kendimi'' dedim, o da ''böyle herşeyden uzak durmakta olmaz ki'' dedi ve konuşma bitti.
Ve ben o 2 saatlik buluşmada onun dünyayı gezip görmüş gerçekten çok kültürlü entellektüel biri olduğunu keşfettim, . Bir erkeğe hayran olmamı sağlayan şeyler bunlar.
O günden beri onunla ilgili duygularım değişti sanırım ama o beni çok sığ bulmuş olacak ki buluşmadan sonra ne mesaj ne arama. Hatta odamın önünden geçerken her defasında bir bahane ile konuşurdu şimdi resmen transit geçip gidiyor.
Ve onu bir kaç kez işyerimizdeki başka bir kız ile muhabbet ederken gördüm (daha önceden de muhabbetleri vardı yeni birşey değil). Kız da cidden çok güzel boylu poslu manken gibi denilen cinsten ve tıpkı onun gibi dünyayı gezip dolaşmış kültürlü bir kız.
Ve ben aptal gibi 10 gündür bu ikisi aynı anda çevrimiçi mi diye gün içerisinde onlarca kez whatsappa girip bakıyorum, geçen akşam ikisi aynı zaman diliminde yarım saatten fazla çevrimiçiydi. Belki birbirleri ile mesajlaşıyorlardı belki başkaları ile bilemiyorum.
Ben de eğitimsiz boş bir insan değilim ama onun yanında sığ kaldım sanırım oysa benimle buluşmak için ne kadar çabalamıştı 7-8 aydır.
Bu yaşananlar karşısında egom yerle bir oldu, çok üzgünüm ve biliyorum tam bir gerizekalı gibi davranıyorum stalklayarak.
Kendimi nasıl durduracağım?
İlgi böyle birşey. İnsan devam etsin ister. Kıymetsiz görünen kişi bile ulaşılmaz görünür. Beyniniz size oyun oynuyor.
Adamı gözünüzde büyütmeyin bnce her yurtdışına giden entel artist bilmem ne mi oluyor imkanı varmış gitmiştir hatta belki sallıyo nerden biliosunuz yazının başında tuhaf biri olduğunu söylemişssiniz cok da güvenmeyin her dediğine boşverin ilgilenmezseniz aklınız başınıza kısa sürede gelir..
Adam ciddi değil ki ,gönül eğlendirecek birini arıyor sende atlamışsın tüm olay bu ,tabi ki geri çekmiş kendini hayattan beklentilerimiz farklı bence
Yaptığınız yorumdaki ''atlamışsın'' mevzusunu kabul edemem, kaba tabir olacak ama bana her yürüdüğünde mesafemi korudum arkadaşımsın mesajı verdim. Hala ısrarla devam edince aramızdaki bu anlamsız durumu sonlandırmak için görüştüm. Ama görüşmede işyerinde göstermediği bambaşka özelliklere sahip bir insan ile karşılaşınca bakış açım değişti. Ama onun da bana karşı bakış açısı değişmiş olmalı ki alakayı kesti.
''Atlamışsınız'' tabiri kendimi çok kötü hissettirdi.
[/QUOT
"Atlamışsın" kelimesini çok farklı bir yerden algılamışsınız ,adamın beklentini atlamışsınız anlamında yazdım ,tabi kahveden sonra adama atlamayı düşündünüz sanırımneyse geçmiş olsun