- 19 Temmuz 2013
- 3.003
- 3.392
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eerkekler de taktik yapar mı ki? hiç uğraşmazlar öyle şeylerle diye sanıyodum benAdam oyun yapıyor bence kendini çekiyor taktik uyguluyor beğenmese bile bir merhababalar der birden bire u dönüş onun dikkat çekme çabasını gösteriyor hiçççç ilgilenme
Bahsettiği bazı konular hakkında hiç bir fikrim yoktu sadece ağzım açık adamı dinledim herhangi bir yorum yapamadım.
Bu yaşıma kadar maddi açıdan herhangi bir engel olmamasına rağmen değişik ülkeleri görmememin ona tuhaf geldiğini hissettirdi.
Hakkını yememek gerekir sadece dünyayı gezdiği için entellektüel değil, bilim teknik sanat her konuda donanımlı biri.
Kendinize çok haksızlık ediyorsunuz. Kızı da adamı da gözününde çok büyütmüşsünüz. Yurtdışı görmek güzel bişey tabiki ama bu bir kıstas değil. Eminim sizin de üstün olduğunuz konular vardır..
Silkinin, toparlanın ve kendinize gelin. Biri için bu kadar kendinizi üzmeye değmez.
Tabi ki herkesin bir başkasından üstün olduğu konular vardır haklısınız. Ben bu adam için üzülmüyorum, sadece bu şekilde anden iletişimi kesince kendimi değersiz hissetme duygusu, egomun zarar görmesi incitti beni. Yoksa düşünüyorum da aslında tuhaf biri ve çevredeki herkes onun hakkında öyle düşünüyor.
Gezip görmek insana kültür katar tamam da entelektüel olmanın tek yolu seyyahlık değil ya. Ayrıca her muhabbet ettiğimiz insanla enerjimiz uyacak diye bir durum yok. Belki o elektriği alamadı sizden, niye hemen "sığlığa" bağladınız bu sonucu? Kendinizi bazı konularda yetersiz hissedebilirsiniz, olabilir, her şeyi bilemeyiz, o zaman da kendinizi küçük görmek, başkalarıyla kıyaslamak yerine, özgüveninizi yerine getirecek meşgaleler bulmalısınız.
Yazdıklarınız da çok haklısınız, hoşlanıp hoşlanmadığımı bilemiyorum ama genel olarak ben kültürlü, aydın, hayata geniş pencereden bakan insanlara hayranlık duyarım. Kadınların adım atması ayıplanacak birşey değil ama ben bu yaşıma kadar yapmadım yapamam da karakterime uygun değil.Yurtdışına çıkmak ya da orada yaşamak sizin için kıstas olmasın. Almanya'da veda İngiltre'de uzun yıllar yaşamış ama iki kelimeyi bile bir araya getiremeyen o kadar çok insan var ki. Ayrıca adamı istememe nedeniniz önce kültürsüz olduğunu düşünmenizdi sanırım. Eğer tipini vs. beğenmiş olsaydınız emin olun o zaman siz bir şeyler yapardınız. Şu an sadece alıştığınız ilgi kaybolunca boşluğa düşmüşsünüz. Duygunuz olduğunu düşünmüyorum ama gerçekten hoşlandım diyorsanız davet edin dışarıya. Bir şey kaybetmezsiniz. Artık kadınlar da adım atıyor ve bunda ayıplanacak bir şey yok.
Doğru ben çok mesafeli davrandım, iltifat ettiğinde konuyu değiştirdim.İkisi de aynı saat ve sürelerde giriyorsa yazıştıkları muhtemel sizi sığ bulmuş ve kendini geri çekmek isteseydi erkek arkadaş durumlarına hiç girmezdi sizi bırakıp ardına bakmazdı siz istemiyorum diye söylemişsiniz başından beri de soğuk davranmışsınız siz kapatmışsınız önünüzü
Bahsettiği bazı konular hakkında hiç bir fikrim yoktu sadece ağzım açık adamı dinledim herhangi bir yorum yapamadım.
Bu yaşıma kadar maddi açıdan herhangi bir engel olmamasına rağmen değişik ülkeleri görmememin ona tuhaf geldiğini hissettirdi.
Hakkını yememek gerekir sadece dünyayı gezdiği için entellektüel değil, bilim teknik sanat her konuda donanımlı biri.
Konustugu konularda yorum dahi yapamiyorsaniz bence mesaj filan atmayin bosuna insan herseyden once konusabilecegi birini ister. Başta pesinize dustu cunku daha tanimiyordu. Oturup 2 sohbet edemeyince vazgecti belki de.
İkinci ihtimal kacan kovalanir yapiyor olabilir ama anlattiginiz gibi biriyse boyle birsey yapmiyordur heraldr diye dusundum.
amannn boşver olan olmuş çekim yasası gelen gelir giden gider olacagı varsa olurdu nasip dicen kenara çekilip bakmıcan, kıskançlık tabiki olur insanı duygular bunlar ,ama artık bakma adamdan hoşlanıp gafına kızdıgın için bakıyorsun elde edememe kompleksi olabilir sal gitsin
Eeee ne demisler.kacan kovalanirAnneme, kızkardeşlerime ya da herhangi bir arkadaşıma anlatamam bu yaptığımı.
Buraya bile yazmak zor geliyor yaptığım bu aptalca şeyi. Ama birilerine anlatıp deşarj olmam gerekiyor, aklıma burası geldi.
Yaptığım şey anormal kesinlikle kabul ediyorum, güya aklı başında bir insan olarak bilinirim çevremde, bende kendimi öyle sanırdım ama aklım başımdan gitti sanırım şu son 10 gündür.
33 yaşında, ergenlerin bile yapmayacağı şeyi yapıyorum, whattsaptan sürekli 2 kişiye bakıyorum aynı anda çevrimiçi oluyorlar mı diye
Neden baktığıma gelecek olursam;
İşyerinde bir erkek arkadaşım var, yaklaşık 7-8 aydır iş nedeniyle başlayan mesajlarımızda aralara bana bir kaç iltifat sıkıştırıyor, mesajlaşmayı uzatmaya çalışıyordu, beni 3-4 kez dışarıya davet etti.
Ama her seferinde bahane uydurarak reddettim çünkü biraz değişik biri, tuhaf yanları var ama arkadaş olarak da değerli benim için. İtiraf etmeliyim ki ondan gelen ilgi hoşuma gitmiyor değildi.
15 gün önce yine kahve içmeye davet etti, artık reddedemedim açılacaksa açılsın ben de arkadaş olmaktan çok keyif aldığımı ama başka birşey olamayacağını söylerim diye düşündüm.
Buluştuk ve yaklaşık 2 saat muhabbet ettik, duygusal konulara hiç girmedi otururken.
Ancak eve bırakırken'' gönül işleri ne alemde'' dedi, ben de; ''uzak durmaya çalışıyorum bu mevzulardan böyle daha iyi hissediyorum kendimi'' dedim, o da ''böyle herşeyden uzak durmakta olmaz ki'' dedi ve konuşma bitti.
Ve ben o 2 saatlik buluşmada onun dünyayı gezip görmüş gerçekten çok kültürlü entellektüel biri olduğunu keşfettim, . Bir erkeğe hayran olmamı sağlayan şeyler bunlar.
O günden beri onunla ilgili duygularım değişti sanırım ama o beni çok sığ bulmuş olacak ki buluşmadan sonra ne mesaj ne arama. Hatta odamın önünden geçerken her defasında bir bahane ile konuşurdu şimdi resmen transit geçip gidiyor.
Ve onu bir kaç kez işyerimizdeki başka bir kız ile muhabbet ederken gördüm (daha önceden de muhabbetleri vardı yeni birşey değil). Kız da cidden çok güzel boylu poslu manken gibi denilen cinsten ve tıpkı onun gibi dünyayı gezip dolaşmış kültürlü bir kız.
Ve ben aptal gibi 10 gündür bu ikisi aynı anda çevrimiçi mi diye gün içerisinde onlarca kez whatsappa girip bakıyorum, geçen akşam ikisi aynı zaman diliminde yarım saatten fazla çevrimiçiydi. Belki birbirleri ile mesajlaşıyorlardı belki başkaları ile bilemiyorum.
Ben de eğitimsiz boş bir insan değilim ama onun yanında sığ kaldım sanırım oysa benimle buluşmak için ne kadar çabalamıştı 7-8 aydır.
Bu yaşananlar karşısında egom yerle bir oldu, çok üzgünüm ve biliyorum tam bir gerizekalı gibi davranıyorum stalklayarak.
Kendimi nasıl durduracağım?