Bu bencilik değil mi?

O zaman evde biri olacak. Ya da sabah yenidoğan konusunda uzman bir bakıcı gelip bebekle ilgilenecek. Size pembe tablo çizmek isterdim ama imkansız. İlaç kullanıyorsunuz durumunuz daha kötü olabilir. Size garanti verebileceğim tek şey uyku düzeni diye bir şey olmayacak. Kocanız da pek yardım edecek üstünüzden yük alacak birine benzemiyor. Lohusa depresyonu yaşamamak için şimdiden önlem alın. Emzirecekseniz ona göre ilaç versin doktorunuz. Uyku ve yeni doğmuş bebek... Asla bir arada olmayan iki şey.
İlacım var kullanıyorum Selactra 50 mg.

Adam burada haklı değil, dışarıdan gelirken kahvaltılık alıp yiyebilir. Ama bu uyku takıntısıyla niye çocuk yaptın ki? Benim ilk çocuğum 8 yaşında. 8 yıldır deliksiz 4 saat uyumadım ben. Hele ilk yıl bir saat uyku büyük lüks.

Cocuk konusunda da hep piskolojik baskı yaptı ben hiç bebek fln düşünmedim zaten daha çok erkendi benim için. O yüzden belkide sürekli alışveriş yapasim var tek mutlu eden şey uyku alışveriş beni
Kocanıda kahvaltı ve yemek mutlu ediyor demekki, o seni idare ediyorsa sen de edeceksin. Akşamdan sandviç vs. hazırla. Yok yapamam diyorsan kocana söyleyeceksin halim kalmıyor lütfen uykumu bölme kahvaltı hazırlamak çok zor bir şey değil kendin yapar mısın diyeceksin dinlemiyorsa ikinizde değişiksiniz ozaman. Küçük meselelerde bile anlaşamıyorsanız çocuk doğunca ne olacak. Bu meseleyi birbirinizle konuşarak halletmekten karşılıklı beklentileri dile getirerek, anlayış göstermekten başka bir çözümü yok.

Adam burada haklı değil, dışarıdan gelirken kahvaltılık alıp yiyebilir. Ama bu uyku takıntısıyla niye çocuk yaptın ki? Benim ilk çocuğum 8 yaşında. 8 yıldır deliksiz 4 saat uyumadım ben. Hele ilk yıl bir saat uyku büyük lüks.
Diyorum ya ben hiç istemedim zaten piskolojik baskı yaptı sürekli aslında Altan Altan tatlı dile beynime işledi sanki 2 3 ay korunmayincada hemen oldu .

Hatalıyım ama dinlemeyecktim onu hiç hazır hissetmiyorum hala kendimi çünkü.

Diyorum ya ben hiç istemedim zaten piskolojik baskı yaptı sürekli aslında Altan Altan tatlı dile beynime işledi sanki 2 3 ay korunmayincada hemen oldu .
Siz de istemişsiniz ki korunmamışsınız. Olsun çok güzel bir şey sağlıkla gelsin zaten de, bence evlilik ve kişisel takıntılar olarak önlemlerinizi alın, ilk 3 ay gerçekten zor daha fazla sıkıntı yaşamayın diye uyarmış olalım

abart istersen. 8 diyorsun neredeyse öğle olacak. çocuk olunca kaçta kalkmayı planlıyordun ki? işe giden kadınlar 6da kalkıp hamile hamile işe gidiyor. ondan sonra çocuk bakmak zor diyorsunuz çünkü alışmışsınız yatmaya.

ben de 32 haftalık hamileyim gayet de ağırlaştım ama 8'e kadar uyumam. evden çalışmama rağmen en geç 7.15te kalkıyorum.

abart istersen. 8 diyorsun neredeyse öğle olacak. çocuk olunca kaçta kalkmayı planlıyordun ki? işe giden kadınlar 6da kalkıp hamile hamile işe gidiyor. ondan sonra çocuk bakmak zor diyorsunuz çünkü alışmışsınız yatmaya.

ben de 32 haftalık hamileyim gayet de ağırlaştım ama 8'e kadar uyumam. evden çalışmama rağmen en geç 7.15te kalkıyorum.
6 da uyudum diyorum 2 buçuk saatt uyumuşum tek yeterli mi sence

6 da uyudum diyorum 2 buçuk saatt uyumuşum tek yeterli mi sence
ben de diyorum ki çocuk doğunca annecim 6da yatmışsın sen biraz daha uyu ben oyalanırım demeyecek alış şimdiden.
ayrıca patronlar da sen hamilesin uyuyamamışsındır bugün işe gelme demiyor. binlerce kadın yapabiliyorsa bu düzeni sen de yaparsın.

ben de diyorum ki çocuk doğunca annecim 6da yatmışsın sen biraz daha uyu ben oyalanırım demeyecek alış şimdiden.
ayrıca patronlar da sen hamilesin uyuyamamışsındır bugün işe gelme demiyor. binlerce kadın yapabiliyorsa bu düzeni sen de yaparsın.
Simdi uyuyabilecekken niye rahatımı bozuyormusum onun için dediklerin mantıklı mı saatt sabahın 8'nde öğle olacak diyen birine laf anlatamam

N Nurpnrr ya hazır konuşuyorken sormak istiyorum, eski konularınız troll müydü ? Ciddi merak ediyorum çünkü hiç aklıma mantığıma yatmıyor. Siz hamileyken bunu dillendirmemeye çalışıyorum aslında ama cidden merak ediyorum. Kaynananızla kocanıza bağırmıştınız kediniz mikrop kaptı diye kendinizi odaya kitlemiştiniz. Kediye doğum günü için bilezik bozdurup düğün salonu tutacaktınız falan ? Cidden içinde gerçek olan herhangi bir konu var mı ? Destek alıyorum antidepresan kullanıyorum diyorsunuz ancak bahsettiğiniz 50 mg selectra size ekstradan bir 5 kilo kazandırmaktan başka bir şey yapmaz ruh hastalıklarınız için çok daha ciddi bir tedavi almalısınız bence. Şu an kediniz ne yapıyor mesela ya da ne durumdasınız gerçek miydi o konular ya cidden o kadar farklı biri misiniz ??? (valla çok kelime geldi geçti ama farklı diyim dedim kalbinizi kırmak istemiyorum)​

Son düzenleme:
Back
X