Bu benim evim 7.5 senelikkk

Ah canım, bu ev 7,5 senelik eve benzemiyor. Sanki yeni gelin evi gibi. Hele yemek odana ve koltuk takımına bayıldım. Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.

Canım benim ballımm çokk beğendim evininizi Güle Güle oturunnn iyi günlerdee yeni bebişinizzle beraber bir ömür boyu inşallahhh

Hep böyle ayrıntı döküntü olmayan sade bi ev istemişimdir
Hele bebişin mobilyalarına bayıldm
Güle güle sağlıkla oturmayı nasip etsin Rabbim

canım çok temiz kullanmışsın herşey yeni gibi duruyor..çok sade ve şık bir evin var..huzur va sağlıkla otur canım...

çok güzelmiş ballımcım..
cok beğendim..,
cidden gereksiz ayrıntılardan uzak,tam benim beğendiğim tarz bir evin varmış..
Allahım huzur içinde,ağız tadıyla oturabilmeyi nasip etsin inş...

Canım en çok yatak odanı beğendim perdelerin harika boy aynası falan ....
oğlunun odası çok güzelmiş canım ....

Resimleri görünce hepsine yorum yapmak geldi içimden.
Salonuna bayıldım hele o beyaz koltuklarına 7.5 sene nasıl hala beyaz kaldılar hemde çocukla:icecream:
Yatakodan çoookkk güzel. Otantik bi havası var.
Bebek odası çok şeker.Mobilyalar duvar rengi tamamlamış birbirini.Lambasıda çok şeker.
Holdeki simetrik lambalar bakar bakmaz ilgimi çekti çok güzel düşünmüşsün. Allah evinde huzurla sağlılıkla oturmayı nasip etsin.

evın sade ve guzel. oglunun odası da cok tatlı olmus. mutfak halında dıkkatımı cektı. makınede yıkananlardan sanırım bende oyle dusunuyorum. mutfak halısı sık yıkanıyor cunku.

yeni gelin evi gibi....
cok sade ve insanin icini acan bir evin var canim.....
dilerim agiz tadiniz hic bozulmaz ve efsa size saglikli bir sekilde gelir....

evin çok güzelmiş güle güle otur allah agız tadıyla oturmak nasip etsin

tamam ben de oyle alıcam mutfaga kullanıslı olur.herseyı guzel dusunmussun. hem sade hemde kullanışı kolay urunler secmıssın.

buram buram huzur kokuyo sanki bayılıyorum böyle evlere..
güle güle sağlıkla mutlulukla oturun inşallah evladınızla birlikte..

şeyy Allah bize de nasip etsin :asigim:

Gereksız hıcbr ayrıntıya yer vermemıssınız;ne kadar elit ve sade..
Ferah;insanın içini açıyor..
Rabbim nice nice 7 seneler nasip etsin huzurluca mutluca..

eşyalar çok temiz kullanılmış sade ve şık...iyi günlerde oturun... pırıl pırıl...

hiç gözü yormaksızın,üstelik 7,5 seneye göre gayet iyi döşenmiş ve zevkli bir bence...
zaten fazla şaşa ve gösterişli göz yoran evleri sevmiyorum...
allah daha nica 7 seneler mutlu oturmak nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…