Bu benim evim 7.5 senelikkk

canım maşallah tertemiz derli toplu bir evin var bebek odana bayıldım miniminnacık allah geçiminizi daimi kılsın

cok güzel canim hemde 7,5 senelik diyorsun süperler gercekten .................

maaşallah ne kadar güzel bir ev.Allah yaşayanların güzelliğini evine yansıtmış resmen.Allah huzurunuzu ve mutluluğunuzu daim etsin inşallah.herşey çok şık a.s.

mükemmel ...

bayıldım valla...Maşallah...çok sade ve hoş bi eviniz var..

aksesuarlar avizeler süper...yatak odan ayrı bi güzel

Sonuna kadar mutluluklar dilerim....

seninde evin çok güzel cnm, güle güle oturun

ev eşyalar güzel tabi de ben temizliğe hayrankaldım. maaşallah. 7,5 sene hemde krem renk koltuklar ama hala tertemiz, perdeler deforme olmamış. sizi tebrik ediyorum.

demek eşyaları rahat ve mütevazi seçersen on senede geçse eskimiyor.
şaşırdım başlığı okuyup resimlere bakınca kafamçokkarıştı
hatta resimlere baktıktan sonra tekrar dönüp başlığı okudum yerimseniben
Allah mutlu etsin uzun senelr daha..
huzur verici derli toplu evin var..ama banyoları görmek isteyen biri olarak neden kimse koymuyor merek ediyorum kaydirigubbakcemile2

canım evini çok beğendim.gerçekten yeni gelin evi gibi evin .Rabbim iyi günlerde,ağıız tadıyla oturmayı nasip etsin.inşallah bizimde gönlümüze göre dayayıp döşeyip oturabileceğimiz bir evimiz olur.

cok beğendımm cnm huzurlu otur ıns :Saruboceq:
yeemk odandakı masa bıraz kucuk gıbı geldıı ama cok şık bıde laptopun mutfakta ne işi var bacı hem yemek hem bıze yazıyon demı cok sık ve sade bı evın varr bıde bebek odan hazr bebeğın yolda galıba demı :uhm:

yemek odasındaki masa nın 2 camı var değiştiriyorum cnm kalabalık gelince laptop habire yer değiştiriyo o an ordaydı bebek odasına gelince 4 yaşında oğlum var onun odası bi tene de yolda :dance:

7,5 senelik ama maşallah yeni gelin evi gibi.
güle güle otur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…