Bu Benim Hayatım...

Sana kocaman sarılmak isterdim butun kalp kırıkların gecsin diye

Beni cok duygulandirdin ilk ve orta okulda bende cok ezildim insanlar cok acımasızdı ama lisede açıldım

Silkelen kendine gel ben işe kitap okumakla başladım en azından ortamlarda kendimi ifade edebiliyordum artık cok guzel kisisel gelisim kitaplari var ve sana cok sey katar emin ol

Begenmedigin ne varsa degistir ugras bunun icin okadar guzel bir yaştasınki hicbirsey icin gec degil sana basarilar diliyorum canim

Niye cirkin olasin bir giyim kusam bir boya makyaja bakar guzellik.kimse angelina jolie degiliz.once omuzlarin dik olsun dimdik yuru ,suclumuaun ki eziklik hissediyorsun ne yaptin birnin canini malinimi aldin?
Senin yasin da kim kultur abidesi allah askina siyasetten anlamana cokta luzum yyok o isi siyasetciler yapiyor zaten.
Ben unv deyken laylaylomdum.cok gulerdim herseye oturupta kulturel sohbet etmezdik geyik yapardik cokta eglenirdik.
Unv deki arkadaslarindan senden farksiz degiller yani.
Haberleri takip et,yaz tatilinde kitap oku genel kulturun artar.
Mutlaka rejime basla saglihin icin kurtul kilodan.kendine yakisan kiyafetleri giy bir deodorant bir rruj bir rimer tamamdir

Niye cirkin olasin bir giyim kusam bir boya makyaja bakar guzellik.kimse angelina jolie degiliz.once omuzlarin dik olsun dimdik yuru ,suclumuaun ki eziklik hissediyorsun ne yaptin birnin canini malinimi aldin?
Senin yasin da kim kultur abidesi allah askina siyasetten anlamana cokta luzum yyok o isi siyasetciler yapiyor zaten.
Ben unv deyken laylaylomdum.cok gulerdim herseye oturupta kulturel sohbet etmezdik geyik yapardik cokta eglenirdik.
Unv deki arkadaslarindan senden farksiz degiller yani.
Haberleri takip et,yaz tatilinde kitap oku genel kulturun artar.
Mutlaka rejime basla saglihin icin kurtul kilodan.kendine yakisan kiyafetleri giy bir deodorant bir rruj bir rimer tamamdir

Olay guzel yada cirkin olmakta veua zayif yada siaman olmakta degildir durustadir. Once bir silkelen uyumaktan vazgec. Diyetisyene gidip zayiflamakla basla olaya. Sonra kitap okumaya basla ama roman dalan degil. Gelisim kitaplari oku once sonra kendini gelistirecek kitaplarla basla. Farkli fikirleri oku. Ama sen yinede kendimi aciyarak ve uyuyarak gecirecegim dersen buda senin secimin olur ve hep boyle devam eder. Kendi hayatini kendin degistirebilirsin sadece. Sen istemedikce hi birsey olmaz.

Canım benim sen iste yeter ki önce sen kendine acimayi bırak ve silkelen daha çok gençsin ve önünde kocamannn bir ömür var..

Kilo dediğin nedir ki biraz ugrastirir ama verirsin " sen iste yeter ki " şimdi diyeceksin ki söylemesi kolay hayır değil biliyorum aynı sorun bende de mevcuttu...

Bu gece ne kadar çok kendimden bahsettim ama denk geldi ne yapayım..
Liseyi bitirene kadar obez gezdim.. öyle böyle değil obez yani tahmini 130 140 vardım çünki artık tartilmiyordum... Okulda aynı sorunları yaşamadım çok arkadaşım vardı ve sevilirdim gerçi dalga gecilmelere maruz kaldım unutamadığım 3 5 olay yaşadım tabiki de... yani 140 kilo bi ergen ol ve dalga geçilmeden yaşa yasayabilirsen neyse. .

Lise bitti ve ve evdeydim bi gün eve akrabalar geldi ve diyetisyene gittiklerini söylediler baya anlattılar filan ben de içimden onları bende yapabilirim dedim ve gerçekten istediğimi farkettim .. ertesi sabah hemen spora başladım spor dediğim yürüyüş sabah erken bide akşam da yürüyordum yediklerime dikkat ettim .. kafamda ki şey ben biraz vereyim de öyle giderim Dr a tartilmaktan korkuyordum yüzleşmekten. .. o yaz tam 4 ay boyunca hiç aksatmadan devam ettim ayaklarım yara bere içinde kaldı ama bırakmadım vee

Bir tartildim 84 kiloydum inanamadım elbise bulamazdım ağlaya ağlaya dönerdim hep.. Ama basarmistim sonra da devam ettim .. o yüzden diyorum "Sen İste " herşeyin üstesinden gelirsin lütfen kendine acimayi bırak ve hayatını eline al kimse için değil senine alay ettikleri için değil KENDİN İÇİN bunu yapabilirsin bence..
Önce başka bir nick al kendine...

Kuzum benim ya..
İnsanlar ne acımasız.
Ama sen bir travma geçiriyorsun.
Ve bunu tek başına yapamazsın.
Üniversiteye başladığında aynı anda danışmandan yardım almalısın.
Belki üniversite olanaklarında vardır araştır.
Diyetisyen araştır ve kendinle ilgilen bundan sonra.
Ama ne olur terapi desteği al. Bak nasıl iyi gelecek. Hayatın değişecek.
Bana inan.

Bir silkelenip kendine gel daha önünde yıllar var. Lise ve öncesinde yaşadığın olaylara takılıp kalma zira büyüdükçe daha zorlu koşullardan geçeceksin. Böyle bağıra bağıra ben eziğim ben değersizim dersen gözünün yaşına bakmazlar ezer geçerler.

diğer arkadaşların dediği gibi
sen kendini baştan inşa edeceksin
o dediğin şeyleri ben de yaşadım
aşağılandım dışlandım ezik dendi kimse arkadaş olmadı vs vs
ve tek sebebi ses çıkarmamak biliyor musun ses etsen susuyorlar
bir şekilde geçiyor toparlanıyorsun
ben üniversitede çok güzel çevre edindim baştan yazdım her şeyi
sen de yapabilirsin eminim o gücün o potansiyelin var içinde
kendine inanarak başla her şeyden önce
kilo ve bakım yap güzelleş doktor yardımıyla yap
psikolojik destek de al çekinme her konuda alınan yardım sadece işini kolaylaştırır hedefine hızlı gitmeni sağlar
bunlar senin sağlığını düzeltecek ve kendini yeniden sevmeni sağlayacak şeyler..

İlk yapacagınız iş nickinizi değiştirmek olsun...
Önce siz kendinize saygı duymalısınız ki etraf da size duysun.
Özeleştiri, eksik ve fazla yanlarınızı bilmek güzel şey tabiki ama kendinizi oldugunuz gibi kabullenin.
Etrafta kilolu olup da özgüveni aşırı yüksek, mutlu, kendiyle barısık insan var. Hem ne demek ben çirkinim? Herkes güzeldir. Üzerinde kir olsa da altın hep altındır öyle düşünün.
Kendinizi iyi hissedeceğiniz ufak tefek kişisel bakımlarla başlayın. Zamanla sizdeki değişimi şaşırarak farkedeceksiniz...

Önce ruh tedavisine başlayın bir an önce. Terapi görmelisiniz.

Ikincisi madem bedeninizden memnun değilsiniz sıkı bir diyete ve spora başlayın.

Her şey sizin elinizde , eziğim ben , söyleyin falan demekle olmaz.
Toparlanıp kendinize gelin.

Geçmişte kendinize yaptığınız kötülüğün hakkını verin ve iyilestirin bedeninizi.

Önce nick ini değiştir
Sonra kafa yapını
Sana yapılana sessiz kalma, o tiplerden çoktan şikayetçi olmalıydın
Kilo alınır verilir bu bir sorun değil ama bence önce yardım almalısın, bir psikolog desteği alabilirsin

Bu arada konuyu okuyan herkes dikkat eder umarım, bu acımasız çocuklardan biri sizin çocuğunuz da olabilir, ana babaların dikkat etmesi lazım

İlk önce hayatından EZİK kelimesini çıkar.

Sonra kitap oku. Sürekli oku. Parka git oku. otobüste oku. Bu insanların sana bakış açısını değiştirecetir. Birşeyler öğrendikçe kendine olan güvenin yerine gelecektir. Fiziksel değişim bence en sona da kalabilir.

Bu dünyada kimse kimseden üstün değildir. İnsanların dış görünüşüne bakıp yada mevkiine bakıp sakın onlardan daha aşağıda olduğunu düşünme. Ayrıca herkes her konuda bilgi sahibi değildir.

Lütfen bu yaşında kendine bunu yapma. Hayat bunlarla kendini sosyal ortamdan soyutlayacak kadar uzun değil. Bir bakmışsın yaş olmuş 40 50 giden zaman geri gelmiyor.

Kimseyi görme. Senin hakkında ne düşünüyorlar umursama. Kendini geliştir her konuda silkelen. Kal ayağa dik dur.

Son düzenleme:
öyle zaten yıllarım gitti hayatımın en güzel yılları geçti:/ birde bana bunları yaşatanlara bakıyorum özgüvenliler kocaman gülüp sosyal medyada paylaşıyorlar biri bişey dedimi hemen haddini bildiriyorlar benim hayatımı mahfettiler kendileri yaşıyorlar hayatlarını

zayıflamak istiyorum cunku cidden obezim ve de daha guclu bir karaktere sahip olmak istiyorum ama nasıl olucam ki?

zayıflamak istiyorum cunku cidden obezim ve de daha guclu bir karaktere sahip olmak istiyorum ama nasıl olucam ki?
hala zayiflamak istiyorum ama nasil olacakki diyorsun. Yoksa sen sadece sizlanan ama hayati icin birsey yapmayan bir insanmisin. Bence oylesin. Nasil zayiflican tabiki diyet yapcan. O kadar insan oneri sunuyo hala nasil olcakki diyorsun. Birde bisey diyecegim o insanlar hayatini mahvetmedi. Sen izin verdin bu duruma izin vermezsen yapamazlardi. Sen kendine acidin yapilanlara cevap vermedin ondan oldu. Hayat bizim tercihlerimizden olusur. Su halini yasamayi sen sectin baskalari degil. Onlar sucsuz demiyorum ama bunlara izin verdigin icin sen suclusun.. ben 17 yasimdayken eski erkek arkadasim beni ayrildigim icin oldurmekle tehdit etmisti. Bende adamsan simdi yaparsin oyle soylemekle olmaz dedim. Bir dahada girmedim yuzunu. Azcik cesaretiniz olsun. Birde sadece sizlanmayin burda.. insanlar sizin icin uzulup oneri sunuyor yardim etmek icin siz sadece o nasil olcakki bu nasil olcakki diyorsunuz. 1 adim az yiyip zatiflamaya baslayacaksiniz.

Kilolarini ver. Vermek zorunda degilsin, evet. Bizler kalip degiliz hepimiz ince belli bardak olmak zorunda degiliz. Ama ozguvenin kilolarinin gitmesiyle paralel olarak artacak, emin ol. Cunku kilo senin icin bir kompleks haline gelmis.

Gecmis icin yapabilecegin bir sey yok. Bundan sonrasina bak. Yeri geldiginde cirkef ol. Cok basit. Bagir. Ofke kontrolu yok diye elestiririm insanlari aslinda. Ama senin sakinliginin bir kontrolu yok. Biraz sinirlarinin disina cikmak zorundasin.

Gavura kizipta oruc bozma. İnsalari sevmeye devam et. Karsina iyi insanlarda cikacak.

ben kendimi tam ifade etmedim kilolarımı nasıl verebilirim diye sordum cunku diyetisyene gidicek param yok spora başlıcam ama diz problemim var cok yaparsam agrıdan uyuyamıyorum ve evet başıma gelenler benim suçum ama özgüvensiz olarak doğdum ben kendimi düzeltmek içinde çabalıyorum özgüvenli olmak istiyorum

bende böyle özgüvenli ve hazır cevap olmak istiyorum mesala en yakın bir tane kız arkadaşım var başkada yok her türlü kazığı atar ama yine konusurum sinirlensem susarım öfkemi açıga vuramıyorum haklı oldugum konularda hakkımı arıyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…