- 14 Ağustos 2018
- 20.725
- En iyi cevaplar
- 2
- 78.106
- 598
- Konu Sahibi gizemliasli
-
Artık nasıl büyük laf ettiysem "bu ne ya" dediğim herifin 2. Bebesini doğuruyorum sen düşün...Eşlerini ilk gördüğü anda "bu ne be" diyen oldu mu mesela
sanırım ben fazla ön yargılı davranırım kendi hayatıma baktığımda, biri tanışma amaçlı yazdığında beğenmedim mi savcılığa kadar veresim geliyo sdjfnsjdfn Aynı şekilde ben de birisini beğendiğimde "amaan etrafındaki kızlara, arkadaş çevresine bak beni beğenmez bu KESİN AMA KESİN" deyip kendimi biir güzel eziyorum.Tıpı asla benlik olmayan, ilgisini belli ettıgınde soyleyın suna uzak dursun benden diye cevreyı uyardıgım kısıye sohbet ettikce asık oldum.
Hatta o tipsize oyle bır asık olup oyle bır sevdim kı adam gozumde oldu Brad Pitt bu arada bende oldum Kibariye nın annesi. Hep soylerım bunuozguvenımı ellerimle verip al bunu em ve yok et dedım
O da sagolsun yaptı asdggaha
Yani insan vitrini begenmeyıp ıklime asık olabilir ozaman vitrinde guzel gelir.
sdlnsfja Allah bızztt etmişArtık nasıl büyük laf ettiysem "bu ne ya" dediğim herifin 2. Bebesini doğuruyorum sen düşün...
Içi çok güzeldi dışına da montaj yaptık öyle idare edioz reis
Bu bakmaz dedıgım de oldu, baktı banasanırım ben fazla ön yargılı davranırım kendi hayatıma baktığımda, biri tanışma amaçlı yazdığında beğenmedim mi savcılığa kadar veresim geliyo sdjfnsjdfn Aynı şekilde ben de birisini beğendiğimde "amaan etrafındaki kızlara, arkadaş çevresine bak beni beğenmez bu KESİN AMA KESİN" deyip kendimi biir güzel eziyorum.
Ah o buyuk konusmak.... Zaten ondan sonra buyuk konusmaktan Allaha sıgınırm diyen bir insan oldum asfagahahahArtık nasıl büyük laf ettiysem "bu ne ya" dediğim herifin 2. Bebesini doğuruyorum sen düşün...
Içi çok güzeldi dışına da montaj yaptık öyle idare edioz reis
Ne gülü kurban olduğum adam en fazla memleketinden getirdiği bulguru önüme dökebilir..sdlnsfja Allah bızztt etmişneden değişti düşüncen peki?Ne etti yollarına gül mü döktü?
Ne kadar büyük konuştuysam başıma geldi valla reis Rabbim extra levellerle sınıyor bizi..Ah o buyuk konusmak.... Zaten ondan sonra buyuk konusmaktan Allaha sıgınırm diyen bir insan oldum asfagahahah
mesela birkaç ay önce bi doktora gittim, benden 3 yaş falan büyük ama nasıl hoşlaştım.instagramını buldum, arkadaşlarım eklemem için çok uğraştı.Yok ekleyemedim yangıncım, dedim doktor adam, ben ona muayene oldum, adam bana sapık der.erkekler ekleyince normal geliyo ama ben ekleyince SAPIK diycekmiş gibi hissettim.bu bana bakmaz dedim, he adam beni hatırlamaz da imkansız , ama ne biliyim.Yok ya bu bana bakmaz ve bu ne ya tipe bak spamle kafasından çıkamıyorumBu bakmaz dedıgım de oldu, baktı bana
Sunun tipine bak dediğime de ben baktım
Hayat ne garip be aslı
Bunun bir ortası var mı acaba?
hayır yani evet ben hep tipini beğenmediğim biri tarafından seviliyorum sjdfns (ba ba ba ba özgüvene gelAslı itiraf et tipini begenmedıgın bırı tarafından seviliyor musunsenı ısındırabılırım
Valla ben burda sana bakınca hep ozguvenlı bir kadın goruyorum. Ozguven meselesi degıl de bırkez gordum ne alaka der sımdı diye dusunuyorsundur.mesela birkaç ay önce bi doktora gittim, benden 3 yaş falan büyük ama nasıl hoşlaştım.instagramını buldum, arkadaşlarım eklemem için çok uğraştı.Yok ekleyemedim yangıncım, dedim doktor adam, ben ona muayene oldum, adam bana sapık der.erkekler ekleyince normal geliyo ama ben ekleyince SAPIK diycekmiş gibi hissettim.bu bana bakmaz dedim, he adam beni hatırlamaz da imkansız , ama ne biliyim.Yok ya bu bana bakmaz ve bu ne ya tipe bak spamle kafasından çıkamıyorumözgüvenin mi düşük dersen, değil.vallahi değil snfskefns ama işte offff
heh ama bak adama şans vermiş yargı reisNe gülü kurban olduğum adam en fazla memleketinden getirdiği bulguru önüme dökebilir..
Vicdanlı ve olgun düşünüyor olması cezbetti.
Ne kadar büyük konuştuysam başıma geldi valla reis Rabbim extra levellerle sınıyor bizi..
Ben yaşça büyüklere abi amca gözüyle bakıyorum ya çoğunlukla yaşıtlarımdan istiyorum bende mi tuhaflık var ama benden yaşça 2 3 yaş büyükse yada daha fazla büyükse hoşlanmıyorum itici geliyorlar 1 yaş neysemesela birkaç ay önce bi doktora gittim, benden 3 yaş falan büyük ama nasıl hoşlaştım.instagramını buldum, arkadaşlarım eklemem için çok uğraştı.Yok ekleyemedim yangıncım, dedim doktor adam, ben ona muayene oldum, adam bana sapık der.erkekler ekleyince normal geliyo ama ben ekleyince SAPIK diycekmiş gibi hissettim.bu bana bakmaz dedim, he adam beni hatırlamaz da imkansız , ama ne biliyim.Yok ya bu bana bakmaz ve bu ne ya tipe bak spamle kafasından çıkamıyorumözgüvenin mi düşük dersen, değil.vallahi değil snfskefns ama işte offff
Sansını dene. Ekle. En fazla kabul etmeyecek, bu senden goturur. Boyle de kafanı mesgul ediyor.hayır yani evet ben hep tipini beğenmediğim biri tarafından seviliyorum sjdfns (ba ba ba ba özgüvene gel) , ama itiraf etmek gerekirseee... şu an beğendiğim biri var ve klasik beni beğenmez nasılsa diye kendimi negatifliyorum ve tamamen sebepsiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?