Bu Benim Tipim/Tipim Değil

Ah karamelam şu eve kapanma olmasaydı ben onu davet etmez miydim sinsice planlarımın içine...Buluşmadan önce de şurdan biraz gazlardınız beni ohh misss

Ah karamelam şu eve kapanma olmasaydı ben onu davet etmez miydim sinsice planlarımın içine...Buluşmadan önce de şurdan biraz gazlardınız beni ohh misss
Bulusmadan önce ve sonra bize anlatmazsan cok kırılırım peki bir sey sorucam tipini mi beğendiğin icin mi konusuyorsun yoksa ilgisini begendinde tipi icin bi umut belki yakisikli mı çıkar diyorsun

Bulusmadan önce ve sonra bize anlatmazsan cok kırılırım peki bir sey sorucam tipini mi beğendiğin icin mi konusuyorsun yoksa ilgisini begendinde tipi icin bi umut belki yakisikli mı çıkar diyorsun
aslında kendi haline bıraksa tipi çirkin değil,ama kendini keko gibi yaptığı oldu dönem dönem 5-6 senedir takipleştiğim bi arkadaş çünkü.herhalde kimse uyarmadı bu ne hal diye konuştukça daha da kafa dengi çıktık, aynı anda aynı şeyleri pat diye söylemek çok hoşuma gitti vs yani tipini ben revize ederim şu an ilgisi konuşması çok tatlış geliyo.Bilmiyorum belki Korona yüzünden evde duvarlarla konuşmak da beni biraz etkilemiştir .Ahh şu korona bi geçsin bi buluşabilelim bi insan içine çıkabilelim donumun rengine kadar size danışıcam

Ben kocamı evlenmeden önce çok beğenmiştim, tam benim tipim demiştim. Evlendikten sonra ben bunu nasıl aldım ya demeye başladım. Biri de bana bunu açıklasın

Eşimle aramı yapmak için uğraşan çok sevdiğim bir abi vardı ona ''ya Allah aşkına abi ben ona mı kaldım o benim tipim eğil bir kere'' demiştim Ama sonra ısrarlar sonucu öylesine konuşayım bari dedim konu nerelere geldi iyi ki de konuşmuşum yani tipim değil deyip de kestirip atmamak gerek bence

Benim esim beni ilk gordugu zaman demis bu kiz bana bakmaz demis. Hatta is yerindeki arkadasi esime benden hoslandigini soylemis kiza bir turlu acilamiyorum demis esimde ne diyosun o senin yengen demis arkadasi ozur dilemis.. tanismiyorduk bile sevgili filan degildik bu arada. sonra bakmiski kizi acilmadan olmuyor sonucta sevgilisi ilan etti beni bianda benim haberim olmadan. Sonrada ben nedicem simdi ya beni yanlis anlayip terslerse demis. Aramizda 7 yas var ben 18 dim o 25 ve sonra acildi zaten. Ben tipine bakmadim ciddi olmasi yetti bana cunku ciddi bi iliski istiyordum. Gorusleri bakis acisi hosuma gitti. Ama cok ugrasti orasini atlamiyim sonra karsilikli sevgi saygi olunca bi baktik buralara gelmisiz. Suan mutfakta oturmus turku soyluyor bende kahvemi iciyorum. Ah ulan kader diyoruz

eşinin o zamanki bu bana bakmaz hissini çok iyi anlayabiliyorum böyle korona varken uzaktan olmuyo, bak herkesinki fikirleriyle bakış açısıyla kendini sevdirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…