- 11 Ekim 2019
- 4.407
- 21.736
- 228
- 30
- Konu Sahibi gizemliasli
Savcılığa verildiniz iyi geceler.heh ama bak adama şans vermiş yargı reisbenneyanginlargordum , benim gibi selam verdi diye savcılığa vermeye kalkmamış ldnaoıfeA Ahh kafam ah
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Savcılığa verildiniz iyi geceler.heh ama bak adama şans vermiş yargı reisbenneyanginlargordum , benim gibi selam verdi diye savcılığa vermeye kalkmamış ldnaoıfeA Ahh kafam ah
![]()
Bende sans verdim verdim de noldu agajagababaheh ama bak adama şans vermiş yargı reisbenneyanginlargordum , benim gibi selam verdi diye savcılığa vermeye kalkmamış ldnaoıfeA Ahh kafam ah
![]()
Yok normal dusunuyorsun recentcımBen yaşça büyüklere abi amca gözüyle bakıyorum ya çoğunlukla yaşıtlarımdan istiyorum bende mi tuhaflık var ama benden yaşça 2 3 yaş büyükse yada daha fazla büyükse hoşlanmıyorum itici geliyorlar 1 yaş neyse
evet en fazla kabul etmez ama benim aklıma gelen şu: kabul etti, beni yani 5 ay önceki poliklinik hastasını hatırladı (fil hafızası lazım bunun için ), arkadaşlarına anlattı, arkamdan dalga geçti vs vs ay senaryolara bak kafamdaki.ortak tanıdık falan da yok tabi cidden kel alaka.böyle böyle ben de unuttum geçtim.Valla ben burda sana bakınca hep ozguvenlı bir kadın goruyorum. Ozguven meselesi degıl de bırkez gordum ne alaka der sımdı diye dusunuyorsundur.
Ben ekler mıydım? Eklerdim, sırf kabul edecek mi diye gormek ıcın egomu kest
Keske sende ekleseydın en fazla kabul etmezdi ne olurdu ki?
Ya kuzum hdhdh yorumların beni etkiliyor jgfjg sayfalarda gezinirken bile ilk yorumlar hep senin fjjfjf mükemmel bir hızın ve güzel bir yazın var destekliyorumYok normal dusunuyorsun recentcım
Bu sekil devam.
Dalga gececegı arkadaslarını tanımıyorsun dıyelım ki gectıler. Kulağına asla gelmeyecekevet en fazla kabul etmez ama benim aklıma gelen şu: kabul etti, beni yani 5 ay önceki poliklinik hastasını hatırladı (fil hafızası lazım bunun için ), arkadaşlarına anlattı, arkamdan dalga geçti vs vs ay senaryolara bak kafamdaki.ortak tanıdık falan da yok tabi cidden kel alaka.böyle böyle ben de unuttum geçtim.
ben de eskiden öyle diyodum da baktım mesela kimlik yaşı 23 , zeka 10 sene geriden geliyoBen yaşça büyüklere abi amca gözüyle bakıyorum ya çoğunlukla yaşıtlarımdan istiyorum bende mi tuhaflık var ama benden yaşça 2 3 yaş büyükse yada daha fazla büyükse hoşlanmıyorum itici geliyorlar 1 yaş neyse
Aslıyı evlendırmeden gocup gitmeyecegım ahireteYa kuzum hdhdh yorumların beni etkiliyor jgfjg sayfalarda gezinirken bile ilk yorumlar hep senin fjjfjf mükemmel bir hızın ve güzel bir yazın var destekliyorum![]()
Ya fhshsdhdh evlendirirsin ya sende o cevheri görüyorum kuzumAslıyı evlendırmeden gocup gitmeyecegım ahirete![]()
Kendi sokugunu dikemeye terzıyım ben agahahahagaYa fhshsdhdh evlendirirsin ya sende o cevheri görüyorum kuzumbeni bile evlendirirsin fjfjjf
bu bahsettiğim kişiyle aslında 1,5 aydır her gün konuşuyoruz.gülüyoruz , gündemden konuşuyoruz vs. eskiden tanışıyoruz bu arada ama aramızda 4 yaş var o yüzden ben geldğim sene o mezun olmuştu falan.Adamın ilgisi olmasa ya da konuşmak istemese 1,5 aydır her allahın günü konuşmaz herhalde dimi? ya da konuşmak için bişeyler yollamaz.evde oturmuyo bu arada mecburen işe gidip geliyo da.YA BEN FRİENDZONELANMAK İSTEMİYORUM AHHAHAHASansını dene. Ekle. En fazla kabul etmeyecek, bu senden goturur. Boyle de kafanı mesgul ediyor.
Ne gerek var. Ben olsam Eklerdim vallahi.
Keske boyle bırı aklımı mesgul etse de yurumesem kossam, en ozledıgım duygu..
Arkadaslıgın bir ustu sevgılılıgın bir altı.. En tatlı![]()
ya ahdfhjgsjsgjsgjsjjhgs kuzum sen mükemmel bir terzisin kendi söküğünü dikemediğinden değil üsendiğinden dikemiyorsun lütfen çarpıtma jfdgjdfjdfjKendi sokugunu dikemeye terzıyım ben agahahahaga
Dün gece en son seni evlendirmiş barda içiyoduk biri de topluyodu kimdi oAslıyı evlendırmeden gocup gitmeyecegım ahirete![]()
Bır bucuk aydır sadece normal sohbet mı ediyorsunuz,?bu bahsettiğim kişiyle aslında 1,5 aydır her gün konuşuyoruz.gülüyoruz , gündemden konuşuyoruz vs. eskiden tanışıyoruz bu arada ama aramızda 4 yaş var o yüzden ben geldğim sene o mezun olmuştu falan.Adamın ilgisi olmasa ya da konuşmak istemese 1,5 aydır her allahın günü konuşmaz herhalde dimi? ya da konuşmak için bişeyler yollamaz.evde oturmuyo bu arada mecburen işe gidip geliyo da.YA BEN FRİENDZONELANMAK İSTEMİYORUM AHHAHAHA
Dün gece en son seni evlendirmiş barda içiyoduk biri de topluyodu kimdi one ara bana geldik mlmefkn
Yok ya cevremde bey yok. Olsa belki usenmemya ahdfhjgsjsgjsgjsjjhgs kuzum sen mükemmel bir terzisin kendi söküğünü dikemediğinden değil üsendiğinden dikemiyorsun lütfen çarpıtma jfdgjdfjdfj
Benimde yok yüz verdiğimde yok dışarıda çıktığım yok fdjjfddfj herşeyimi saldım eşofmanımla takılıyorum evde fgfgdYok ya cevremde bey yok. Olsa belki usenmem![]()
Zaten suan herkes izolasyon da olanın da yokBenimde yok yüz verdiğimde yok dışarıda çıktığım yok fdjjfddfj herşeyimi saldım eşofmanımla takılıyorum evde fgfgd
Bayağı kendimi keşfetme serüveni yaşadım evde bi yandan iyi oldu kendimi zihinsel olarak geliştirdim tek sorun çalışamıyorum gürültüden odaklanamıyorum malum 3 katlı binadayım gelen geçen hanı oldu evim jgfjfgjgfj bakalım herşey olacağa varır ya belki sınavı uzatırlar gjfjfgdZaten suan herkes izolasyon da olanın da yok![]()
Kız ne oldu