• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Benim Tipim/Tipim Değil

Ben yaşça büyüklere abi amca gözüyle bakıyorum ya çoğunlukla yaşıtlarımdan istiyorum bende mi tuhaflık var ama benden yaşça 2 3 yaş büyükse yada daha fazla büyükse hoşlanmıyorum itici geliyorlar 1 yaş neyse
Yok normal dusunuyorsun recentcım
Bu sekil devam.

Valla ben burda sana bakınca hep ozguvenlı bir kadın goruyorum. Ozguven meselesi degıl de bırkez gordum ne alaka der sımdı diye dusunuyorsundur.

Ben ekler mıydım? Eklerdim, sırf kabul edecek mi diye gormek ıcın egomu kest 😂😂
Keske sende ekleseydın en fazla kabul etmezdi ne olurdu ki?
evet en fazla kabul etmez ama benim aklıma gelen şu: kabul etti, beni yani 5 ay önceki poliklinik hastasını hatırladı (fil hafızası lazım bunun için ), arkadaşlarına anlattı, arkamdan dalga geçti vs vs ay senaryolara bak kafamdaki.ortak tanıdık falan da yok tabi cidden kel alaka.böyle böyle ben de unuttum geçtim.

evet en fazla kabul etmez ama benim aklıma gelen şu: kabul etti, beni yani 5 ay önceki poliklinik hastasını hatırladı (fil hafızası lazım bunun için ), arkadaşlarına anlattı, arkamdan dalga geçti vs vs ay senaryolara bak kafamdaki.ortak tanıdık falan da yok tabi cidden kel alaka.böyle böyle ben de unuttum geçtim.
Dalga gececegı arkadaslarını tanımıyorsun dıyelım ki gectıler. Kulağına asla gelmeyecek
Eee?
Kı bırı bırını ekleyince dalga gececekse zaten olmasın o kısıyle o is.
Ezik derım😂

Ben yaşça büyüklere abi amca gözüyle bakıyorum ya çoğunlukla yaşıtlarımdan istiyorum bende mi tuhaflık var ama benden yaşça 2 3 yaş büyükse yada daha fazla büyükse hoşlanmıyorum itici geliyorlar 1 yaş neyse
ben de eskiden öyle diyodum da baktım mesela kimlik yaşı 23 , zeka 10 sene geriden geliyo :KK70: cidden erkekler geç olgunlaşıyo lafı doğru bak.

Sansını dene. Ekle. En fazla kabul etmeyecek, bu senden goturur. Boyle de kafanı mesgul ediyor.
Ne gerek var. Ben olsam Eklerdim vallahi.
Keske boyle bırı aklımı mesgul etse de yurumesem kossam, en ozledıgım duygu..

Arkadaslıgın bir ustu sevgılılıgın bir altı.. En tatlı 😂
bu bahsettiğim kişiyle aslında 1,5 aydır her gün konuşuyoruz.gülüyoruz , gündemden konuşuyoruz vs. eskiden tanışıyoruz bu arada ama aramızda 4 yaş var o yüzden ben geldğim sene o mezun olmuştu falan.Adamın ilgisi olmasa ya da konuşmak istemese 1,5 aydır her allahın günü konuşmaz herhalde dimi? ya da konuşmak için bişeyler yollamaz.evde oturmuyo bu arada mecburen işe gidip geliyo da.YA BEN FRİENDZONELANMAK İSTEMİYORUM AHHAHAHA

bu bahsettiğim kişiyle aslında 1,5 aydır her gün konuşuyoruz.gülüyoruz , gündemden konuşuyoruz vs. eskiden tanışıyoruz bu arada ama aramızda 4 yaş var o yüzden ben geldğim sene o mezun olmuştu falan.Adamın ilgisi olmasa ya da konuşmak istemese 1,5 aydır her allahın günü konuşmaz herhalde dimi? ya da konuşmak için bişeyler yollamaz.evde oturmuyo bu arada mecburen işe gidip geliyo da.YA BEN FRİENDZONELANMAK İSTEMİYORUM AHHAHAHA
Bır bucuk aydır sadece normal sohbet mı ediyorsunuz,?

Zaten suan herkes izolasyon da olanın da yok 😊
Bayağı kendimi keşfetme serüveni yaşadım evde bi yandan iyi oldu kendimi zihinsel olarak geliştirdim tek sorun çalışamıyorum gürültüden odaklanamıyorum malum 3 katlı binadayım gelen geçen hanı oldu evim jgfjfgjgfj bakalım herşey olacağa varır ya belki sınavı uzatırlar gjfjfgd

Back
X