Bu beyleri uykudan nasıl kaldıralım yaaa? Aynı sorunu yaşayanlar fikir verin :)

Aman ne uğraşıcan bi kere kalkmaz sahura iki kere kalkmaz 3. gün kulakları uzar açlıktan bak nasıl kalkar...

en uyuz olduğu şarkıyı kulağının dibinde son ses çalarsanız(telefondan falan yada mp3ü kulağına dayarsanız) kesin çözüm olabileceğini düşünüyorum :D:D çok şeytanım yavv

Öyle uyanırdırırsam da, sahur mahur yalan olur :utangac:

Bırakıyorum orda uyuduğu yerde bazen.
Hatta bi keresinde salonda yerde bırakmıştımzemuszemus
Boynu moynu tutulmuştu.
Bi keresinde de tam kararlıydım sahura kaldırmayacaktım, çünkü kaldırmaya çalışırken uyur uyanık beni rahat bırak demişti.Çok üzgünüm çoook
Sonra yine 5 dk kala su içirmiştim en azından kıyamayıp :kedi:
Şimdi de kanepede uyuyakaldı,
yerine götüremiyorum yaaa, ağlıyacaaaaam....

kaydirigubbakcemile3 sanki yere havlu bırakıyo ya, heç güleceğim yoktu
ben böyle durumlarda hiiiç seslenmem kalk dedim kalmadın napayım kalsaydın derim bi kaç gün aç susuz kalınca kalkar merak etme

Aman canım ilk başlarda bende senin gibi uyandırmaya çalışırdım ,kendimi helak ederdim..kaydirigubbakcemile3
Zaten midesi rahatsız sahura kalkmıyor..Ama koltukta falan uyuyunca sinir oluyorum..Üzerine bir battaniye atıp bırakıyorum..Napiiim.mirmirmirmir.Bende yayılıp yatıyorum yatakta..Sonra sabaha karşı kendisi geliyor..naniknanik
Hiç üzme kendini..Bir iki kere kalk dersin..Sonra bırak.vereliniortak

Harbi yaa...
Halbuki ne takıyosun bırak istediği yerde yatsın kalsın di mi :)
Ben de artık daha az mı sallasam naapsam yaa.
Yere havlu bırakır gibi bırakıcam chess'in dediği gibi...

Üffff kızlar siz yattığı yerden kaldıramıyorsunuz ,ben yatıramıyorum ki hiç..:gitme: Benimki gece kuşu mubarek,
Geç yatması bişiy değil, sabah kalkmıyor sorun orda işte.Ramazanda iftara kadar uyuduğu zamanları bilirim kaydirigubbakcemile3

Ya çok mu takıyoruz biz bu adamları ne,
yatsın, kalksın istediği zaman diye düşünüyorum bazen...

bende onla uyurum o da benim uykucu olduğumu bildiğinden mecbur dikkatli yatar.

ama uyanması gerekiyor ve işimiz varsa o çok yorgunsa. hayatım gözünü aç sana birşey anlatıcam yine uyu derim. saati ve yapılması gerekenleri sayarım o da aklına yattıysa kalkar.

Back
X