• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu bi hastalık mı??

mikeranus

Guru
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2009
175
73
298
Sivas
Merhabalar kızlar, bir kaç gündür düşündüğüm bir şey var ben karşı cinste dış görünüşe çok takılıyorum..Arkadaşlarımın evliliklerine bakıyorum yanlış anlaşılmasın lütfen ama çok seçici değilşermiş gibi geliyo bu konuda (içlerine bişey diyemem sevmişlerdir çok iyi insanlardır vs )ben bana ilgisi olan bi insanın önce dışına bakıp sonra adım atıyorum bu huyumu da hiç sevmiyorum..sadece karşı cinste değil kendimde de öyle çok Özen gösteriririm beğenmediğim bi yanım varsa düzeltmeye çalışırım falan ...acaba çok mu takıntılıyım bu yüzden mi yalnızım

güzele 40 gün de doyulurmuş, güzel huya 40 günde doyulmazmış derler. Adamın tipi düzgün, karakteri bozuk olursa, o zaman büyük sıkıntı var demektir.

Insanlar dış görünüşü ile değerlendirilmez ki. Ayrıca kalp kimi severse aşk onda güzeldir.

Belki benim eşim sana tipsiz gelebilir ama benim için dünyanın en yakışıklı adamı.
Zevkler ve renkler tartışılmaz.
Bence sen yine de bu kadar takıntı yapma.

güzele 40 gün de doyulurmuş, güzel huya 40 günde doyulmazmış derler. Adamın tipi düzgün, karakteri bozuk olursa, o zaman büyük sıkıntı var demektir.
Sırf yakışıklı diye kesin olur gözüyle bakmıyorum ama yakışıklıysa şans veriyorum görünüşe çok takılıyorum malesef

Sadece ikili iliskilerde böyleyim arkadaşlar..normal arkadaş çevremde öyle değil...hayatıma girecek kişi için böyleyim

Sırf yakışıklı diye kesin olur gözüyle bakmıyorum ama yakışıklıysa şans veriyorum görünüşe çok takılıyorum malesef
Yakisiklilik göreceli bir kavramdır belki sana yakışıklı gelen başkasına yakışıklı gelmez. Sen evlenirsin insanlar bula bula bunu mu bulmuş der belli mi olur

Yakisiklilik göreceli bir kavramdır belki sana yakışıklı gelen başkasına yakışıklı gelmez. Sen evlenirsin insanlar bula bula bunu mu bulmuş der belli mi olur

katılıyorum. örnek veriyorum kuzenim eşini yere göğe sığdıramaz yakışıklılık konusunda.ama bana sorsan normal biri yani. ona da benim eşimi sorsan o da muhtemelen benim onun eşine yaptığım yorumu yapar. insana sevdiği herkesden güzel, yakışıklı gelir.

haklısın başıma geldi de bana çok yakışıklı geliyordu çevrem bu mu gözüyle bakıyordu hatta kendi bile ben mi diyordu

çok yanlışlardasınız
tabi gözünüze de gönlünüze de hitap edecek
ama eşimle ilk tanıştığımızda onun fiziksel özellikleri yüzünden ona bir şans vermeseydim şu an yaşadığım her şeyi tepmiş olacaktım

Back
X