• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu bi hastalık mı??

Zaten kim tipini begenmedigi biriyle birlikte olur ki...
Sadece size cirkin gelen erkekler baskalarina cok yakisikli geliyordur. Mesela ben sarisin erkekleri cekici bulmuyorum, size cok hos gelen bir sarisinla evlenseniz ben bakar nesini begenmis bu sarinin derim :KK70:Javier Bardem i brad pitt e tercih ederim mesela, tamamen zevk meselesi :KK66:

Merhabalar kızlar, bir kaç gündür düşündüğüm bir şey var ben karşı cinste dış görünüşe çok takılıyorum..Arkadaşlarımın evliliklerine bakıyorum yanlış anlaşılmasın lütfen ama çok seçici değilşermiş gibi geliyo bu konuda (içlerine bişey diyemem sevmişlerdir çok iyi insanlardır vs )ben bana ilgisi olan bi insanın önce dışına bakıp sonra adım atıyorum bu huyumu da hiç sevmiyorum..sadece karşı cinste değil kendimde de öyle çok Özen gösteriririm beğenmediğim bi yanım varsa düzeltmeye çalışırım falan ...acaba çok mu takıntılıyım bu yüzden mi yalnızım
Ben çok takıntı olarka yanlış bi şey olarak görmüyorum bu durumu. Herkesin hayatında öncelikleri, tercih ettikleri insanda aradığı kriterler vardır. Şuralı olsun, şu işi yapsın, dindar olsun falan filan diye beklentilere girerken hiç sorun yok da yakışıklı olsun deyince niye problem oluyor. Demek ki hayatınızda görsellik diğer özelliklerden önce geliyor. Ama arkadaşlarınızın evlilikleri üzerine fikir yürütüp buraya yazmanız hoş olmamış.

turia pitt i bi arastirin isterseniz.
guzelsiniz bugun ama garantiniz var mi?

çok yanlışlardasınız
tabi gözünüze de gönlünüze de hitap edecek
ama eşimle ilk tanıştığımızda onun fiziksel özellikleri yüzünden ona bir şans vermeseydim şu an yaşadığım her şeyi tepmiş olacaktım
Ünideyken oldu bi ilişkim başladık neyse sırf bu takıntılarımdan dolayı başladım ben senle evlilik düşünmüyorum bil demeye işte en ufak bir şeyde sorun çıkarmaya falan içime sindirmedim yani baktım olmuyo ayrıldım yol yakınken

katılıyorum. örnek veriyorum kuzenim eşini yere göğe sığdıramaz yakışıklılık konusunda.ama bana sorsan normal biri yani. ona da benim eşimi sorsan o da muhtemelen benim onun eşine yaptığım yorumu yapar. insana sevdiği herkesden güzel, yakışıklı gelir.
Aynen öyle bizim kpss Dersanesinde bir kız vardı 26 yaşında eşini öve öve bitiremiyordu eşi bir gün dersane çıkışına geldi. Böyle kısa boylu bıyıklı göbekli ve en az 40 yaşında bir adam şaşırdım kaldım

Ben çok takıntı olarka yanlış bi şey olarak görmüyorum bu durumu. Herkesin hayatında öncelikleri, tercih ettikleri insanda aradığı kriterler vardır. Şuralı olsun, şu işi yapsın, dindar olsun falan filan diye beklentilere girerken hiç sorun yok da yakışıklı olsun deyince niye problem oluyor. Demek ki hayatınızda görsellik diğer özelliklerden önce geliyor. Ama arkadaşlarınızın evlilikleri üzerine fikir yürütüp buraya yazmanız hoş olmamış.
Tşk ederim cevabın için arkadaşlarımdan başka gözlemlediğim pek kimse yok Allah ın bildiğini kuldan niye saklıyım aklımdan böyle geçti gidipte bunu arkadaşlarıma söylemedim burda hiç tanımadığım insanlarla dertleşiyorım

Hangimiz ilişki geçmişimizde öncelikle dış görünüşe önem vermedik ki? Zaten doğru insan karşına çıktığında yakışıkli mi değil mi sen anlayamazsin bile. Gözün nasil gormek isterse oyle gorur. Bence cok da büyük bi takinti degil bu. Normal hatta.

Hangimiz ilişki geçmişimizde öncelikle dış görünüşe önem vermedik ki? Zaten doğru insan karşına çıktığında yakışıkli mi değil mi sen anlayamazsin bile. Gözün nasil gormek isterse oyle gorur. Bence cok da büyük bi takinti degil bu. Normal hatta.
Doğru insan bi çıksa artıkk

Malesef bunu erkeklerde kadinlarda sıklıkla yapiyo.
Yakısıkliysa/Güzelse sans veriyo ama cirkinse resmen kaciyo hatta bazen yerin dibine bile sokabiliyo.
Sizi bu yaptiginizlada ayiplicak degilim cunku bende dısıni begenmedigim bi adamla birlikte olmazdim ama insanlarida dıs gorunusune gore yargilamazdim.

Sevgili eyvallah sıkıntı yok ama arkadaşlık konusunda da böyle olmak bence iyi değil.
Kesinlikle arkadaş konusunda değilim
Malesef bunu erkeklerde kadinlarda sıklıkla yapiyo.
Yakısıkliysa/Güzelse sans veriyo ama cirkinse resmen kaciyo hatta bazen yerin dibine bile sokabiliyo.
Sizi bu yaptiginizlada ayiplicak degilim cunku bende dısıni begenmedigim bi adamla birlikte olmazdim ama insanlarida dıs gorunusune gore yargilamazdim.
Allah ın yarattığı kulu yargılamak hele yerin dibine sokmak bana düşmez sadece bir ömrü beraber geçireceğim insan içime sinsin istitorum

Allah ın yarattığı kulu yargılamak hele yerin dibine sokmak bana düşmez sadece bir ömrü beraber geçireceğim insan içime sinsin istitorum

O zaman sıkıntı yok ben de aynıyım. Fiziksel olarak etkilenmediğim biriyle ben de olmam. O kafanızdaki bu kadın da öylesine mi evlenmiş nedir benim de kafamda ara sıra beliren bir düşünce :))

Yok cnm ztn sana yargiliyosun demedim sadece bunu yapanlar var umarim karsina istedigin gibi bi insan cikar :KK51:

ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca
kocam dünyanın en yakışıklı adamıdır "ama bana göre":KK73:

Back
X