• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu bıçak seti hakkında fikirlerinize ihtiyacım var

beyazlalee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2011
138
0
46
Diğer
$SHF605_1.webp

arkadaşlar bu set hakkında önerileriniz fikirlerinizi paylaşırmısınız ?
schafer markasını pek tavsiye eden yok,fakat ürün piyasadaki tezgahüstü bıçak setlerine göre bıçak sayısı olarak fazla,makası falan da var, TAVSİYE EDERMİSİNİZ BU MARKANIN BIÇAKLARINI?yada hangi markayı tavsiye edersiniz?:31:

Son düzenleme:
bu işlerden hiiiiç anlamam ama bir keresinde annemle babamın konuşmasını hatırlıyorumda, alman markaları bıçak konularında ne kadar iyi olduklarını konuşuyorlardı.. araştırıp, alman markası bir bıçak takımı alabilirsin.

cnm ben gecen hafta bu bıcak setini aldm çeyizime denedm gayet güzel kesio belçika markasıymıs berghoff
fiyatı biraz pahalıydı ama aldığım site siparişimde bi sorun yaşattığı için 182 yerine 108e aldm;)
bence bıçak sayısının çokluğu deil olan bıcaklarn fonksiyonelliği önemli
$9188.webp$berghoff.webp

cnm ben gecen hafta bu bıcak setini aldm çeyizime denedm gayet güzel kesio belçika markasıymıs berghoff
fiyatı biraz pahalıydı ama aldığım site siparişimde bi sorun yaşattığı için 182 yerine 108e aldm;)
bence bıçak sayısının çokluğu deil olan bıcaklarn fonksiyonelliği önemli
Eki Görüntüle 277309 Eki Görüntüle 277310

bunlarda çok hoşmuş hangi siteden aldın cnm bende bakayım?

bunlarda çok hoşmuş hangi siteden aldın cnm bende bakayım?

cnm evmanyadan aldm ama zaten stoklarında da yokmus mahkemeye vericem bu kaçıncı palavra diyince 3 tane firmayla görüşüp en sonunda birinden ayarlayabilmişler
60tlsini de onlar karşıladı yoksa tüketici haklarına gidicektm
azcık cadıyım da ben:17::17::17::17:

cnm evmanyadan aldm ama zaten stoklarında da yokmus mahkemeye vericem bu kaçıncı palavra diyince 3 tane firmayla görüşüp en sonunda birinden ayarlayabilmişler
60tlsini de onlar karşıladı yoksa tüketici haklarına gidicektm
azcık cadıyım da ben:17::17::17::17:

cnm çok teşekkür ederim ben de alayım bundan ozaman:) iyi kesiyor değilmi bıçak önemli?:31:

cnm gelir gelmez hepsini denedm ekmekleri feci kesio dilimle kırıntı bile kalmıo dümdüz
zaten belçika malı, araştırmasını yapmıstm çok kaliteli;)

tamam cnm bende ürünü görüp,karşılaştırma yapıp karar vereyim:34:
fikir için çok teşekkürleerrrr:13:
rica ederm cnm ne dmeek, daha uygun bi ürün istersende korkmazın bıçak seti iyi onu da tawsye ederm ben ilk onu sipariş etmiştm bulamadılar sonra ben boyner mağazasında gördüm gecen hafta forum istanbulda fiyatı 89du
gayet kullanıslı ve kaliteli korkmaz nero blade A 500;)
aklında bulunsn bu da

rica ederm cnm ne dmeek, daha uygun bi ürün istersende korkmazın bıçak seti iyi onu da tawsye ederm ben ilk onu sipariş etmiştm bulamadılar sonra ben boyner mağazasında gördüm gecen hafta forum istanbulda fiyatı 89du
aklında bulunsn bu da

tamam cnm ona da bakayım ama şu berghoff'a kesin bakmalıyım araştırıciiim bunu:1:

aklında bulunsn bu da

nilcimmm berghoff bıçaklarımı aldım fikir için teşekkürler :1:

Biz Ailecek Çelik Eşyası ve Mutfak Eşyası piyasasındayız 26 senedir bu işi yapıyor ailem ve şu kadarını söyleyebilirim schafer ı kesinlikle önermem kaldıki vericeğiniz paraya yazık edersiniz herhangi bir paslanmada sıkıntı çıkartabilirler ben sana korkmaz almanı öneririm yeni çıkarttılar çok da güzel ürünleri ki korkmazı araştırmana bile gerek yok herkes nasıl bir marka olduğunu biliyor ve korkmazda şöyle bir şey var üzerinde korkmaz yazıyorsa gerisine karışmayın garanti olayını hiç. sorun etmeyin

http://www.sefasepeti.com/images_buyuk/f89/Korkmaz-A501-Pro-Chef-Bicak-Seti_55389_1.jpg

Fiyatı 100 Tl
bu arada

korkmazın A500 bıçağı üretimden kalktı haberiniz olsun :)

Biz Ailecek Çelik Eşyası ve Mutfak Eşyası piyasasındayız 26 senedir bu işi yapıyor ailem ve şu kadarını söyleyebilirim schafer ı kesinlikle önermem kaldıki vericeğiniz paraya yazık edersiniz herhangi bir paslanmada sıkıntı çıkartabilirler ben sana korkmaz almanı öneririm yeni çıkarttılar çok da güzel ürünleri ki korkmazı araştırmana bile gerek yok herkes nasıl bir marka olduğunu biliyor ve korkmazda şöyle bir şey var üzerinde korkmaz yazıyorsa gerisine karışmayın garanti olayını hiç. sorun etmeyin

http://www.sefasepeti.com/images_buyuk/f89/Korkmaz-A501-Pro-Chef-Bicak-Seti_55389_1.jpg

Fiyatı 100 Tl
bu arada

korkmazın A500 bıçağı üretimden kalktı haberiniz olsun :)

Ben 3 ay önce korkmazın A500 bıçak setini 89 tlye almıştım iyi ki almışım demek ki üretimden kalmış. Bir ara daha var almasam mı diye düşünmüştüm.

Back
X