• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu bir dert öncelikle

Deryagullu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2015
340
161
18
43
Ben yoğun uğraşlar sonucu 15 kilo vererek zayıfladım.şu an 50 kiloyum.boyum da 165 civarı.ama etraftaki pwk çok kişi eski halimin iyi olduğunu söylüyor ki kiloluydum ben şu halimden çok memnunum.
Ayrıca bunu söyleyenlet 65 üstü.hatta daha kilolu.sizce doğru mudur?

Kilo verince ister istemez yüz küçülüyor ve burun olduğundan daha büyük duruyor. Bu durum dikkat çekiyor fakat siz memnunsaniz bu halinizden zamanla göz alisir.

Etrafın ne dediği önemli mi ?
Aynada kendinizi nasıl gördüğünüze ve içinizdeki sesin ne dediğine bakın
Gerisi teferruat...

Ben yoğun uğraşlar sonucu 15 kilo vererek zayıfladım.şu an 50 kiloyum.boyum da 165 civarı.ama etraftaki pwk çok kişi eski halimin iyi olduğunu söylüyor ki kiloluydum ben şu halimden çok memnunum.
165 boy için 50 kilo çok az bir kilo.55-56 bence en alt sınır olmalı.hasta gibi görünüyor yüzünüz çökmük gibi olabilirsiniz.insanlar bence dogru söyluyordur ben de aynı şekilde yorum yapıyorum siizn gibilere

Ufff bi gitsınler yaa :KK12:
Şöyle ınsanlar sırf morel bozmak ıcın :KK12: Şişmandım herkes zayıfla zayıfla dıyodu artık bunalmıstım tek dert benım kılomdu sankı sımdı 36 kılo verdım cogu ınsan bıraz kılo al daha cok yakısır dıyo bogazlayasım gelıyo :KK57: cok zayıfta degılım he 1.70 boya 66 kıloyum :KK12: normalıde 60 zaten ama hala bu yorum yapılıyosa ben anladım ınsanlar ıyı nıyetlı degıl :KK51: ben aynaya baktıgımda mutlumuyum tamam konu kapandı :KK62: sende hıc takılma sen mutluysan gerısı onemsız

Bence önemli olsan sizin nasıl hissettiğiniz milletin ne dediği çokta önemli olmamalı bence nasıl mutluysaniz öyle : )

bu kesinlikle bir dert, uzun yıllardır kilo veremem, eskiden zayıftım insanlar " kemik" derlerdi kilo aldım "çuval" oldum yapı olarak zaten minyon sayılırım ama orantılıdır vücudum ama yine de her ortamda ilk muhabbet benim kilolarım olur, "ay biraz zayıflasan" "böyle mutluyum ben diyorum" ama içden içe de sinir oluyorum yalan yok.
Muhabbet etmeyi bilmeyen aciz insan tavrı takılma, bekarsın evlen derler, evlenirsin çocuk yokmu, çocuk olur ikincisi nerrde
ELALEM diye bir terör örgütü kursalar valla dünyayı ele geçirirler
SEN MUTLUYSAN GERİSİ TEFERRUAT

Yaşlı kişilere göre kadın dediğin etli butlu olacak düşüncesi var.Diğerleri nasıl düşünüyor.

Ya arkadaş kilo alırsın zayıfla derler zayıflarsin kilo al derler bence hiiic takmamak lazim:KK12:

Diyetin yeni bittiyse goz altlarinda cokme ve kararma oluyor.
Ciddi kotu gorunuyor.
Ondandir.

yüzden kilo verince evet biraz çirkinleşiyor insan ama hiçbir şey sağlığından daha önemli değil o diyenler kilo alsan kiloyu da yakıştırmaz her şeye bi kulp bulur o yüzden boşveeer

Nasıl bir sorudur bu?
Yani iradeli bir insanın soracağı bir soru olamaz bu?
Biz nereden bilelim ki doğru mu değil mi?
Sen elalemin ağzıyla mı hareket ediyorsun?

Bende sizden 3 santim uzunum vede 10 kilo fazlayım. Bana da iyisin diyorlar ama ben kendimi kilolu buluyorum. Bende 50 kilo olmak isterdim.. Başkalarının düşüncelerini boşverin. Zayıf olmak her zaman iyidir.. İnsanı genç gösterir..

163 boya 52 kiloyum. Memlekete geldiğim günden beri herkes biraz kilo al diyip sinirimi bozuyor. Niye bizim milletimiz haddi olmayan şeylere bu kadar burnunu sokuyor anlamıyorum gerçekten abarttiklari kadar da zayıf olsam gam yemicem. Siz nasıl mutluysaniz o kiloda kalın millet herşeye konuşuyor.

Bu kişiden kişiye değişir. Görmeden bişey söylenemez. Benim boy 1,70 ideal kilom 55 mesela. O yüzden 165 e 50 çok normal geliyor.
Bir resim atsanız, önce ve sonra diye? :)

Kimi kadına kilo yakışıyor. Kilo verdiği zaman çökmüş gibi duruyor. Belki de 55 kilo olsan daha iyi olursun.

Bende kiloluyken göze hada iyi görünenlerdenim. Ama sağlık gereği fazla almamak gerek.

yaşlılar etli butlu sever...sen boşver..daha fazla zayıflama bu iyidir bence...
bu arada bende evlenmeden önce 50 kiloydum..boyumuzda aynı..hatta 2 ay öncesine kadar 54 kiloydum..ama şimdi 57 :KK57: iştahımın maşallahı var...

Back
X