• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu bir dert öncelikle

Ben de 45 kg yım 1.60 boya.. Bana da öyle diyorlar bunalttılar bir ara her gün her gün.. Ama ben kendimi böyle mutlu hissediyorum, eğer siz de halinizden memnunsanız sorun yok başkalarını takmayın.

boyum 67.
kilom 52ydi bi ara.yani sizin gibi 15 fark vardı.
çok zayıf buluyodum kendimi.34 bedendim.
(kas yoktu da işte kemiğim ağır, yoksa şimdi herkes demesin 52 kilo 34 beden olur mu diye)
ben biraz dolgun severim kadında.
yani öyle kemik belli olması falan çok rahatsız eder beni.
şuan 59 kilo 38 bedenim.
gaayet mutluyum
ohh bıngıl bıngıl.
accık meme popo olmalı yani.
yoksa giydiği yakışmıyo insana.

boyum 67.
kilom 52ydi bi ara.yani sizin gibi 15 fark vardı.
çok zayıf buluyodum kendimi.34 bedendim.
(kas yoktu da işte kemiğim ağır, yoksa şimdi herkes demesin 52 kilo 34 beden olur mu diye)
ben biraz dolgun severim kadında.
yani öyle kemik belli olması falan çok rahatsız eder beni.
şuan 59 kilo 38 bedenim.
gaayet mutluyum
ohh bıngıl bıngıl.
accık meme popo olmalı yani.
yoksa giydiği yakışmıyo insana.

Bence çok ideal, benim hedefim de bu
idea.gif

Tamam zayıf olmak güzel ama giydiğini taşımak gerek o yüzden biraz kıvrım çıkıntı olmalı bence de :cool:

Ben yoğun uğraşlar sonucu 15 kilo vererek zayıfladım.şu an 50 kiloyum.boyum da 165 civarı.ama etraftaki pwk çok kişi eski halimin iyi olduğunu söylüyor ki kiloluydum ben şu halimden çok memnunum.
Ayrıca bunu söyleyenlet 65 üstü.hatta daha kilolu.sizce doğru mudur?
Sabah başka birine de yazdım bende aynı durumdayım. Sinir geldi sürekli çok zayiflamışsın az kilo al demelerinden ki ben aynaya bakınca iyi hissediyorum önemli olan bu. Çocuklu kadinmışım sonuçta herkes te bunu söylüyor ne alakaysa. Sen boşver milleti. Kıskançlık tan hep bunlar :)

Kıskanmışlar mı seni ne,küçük görün işte ne güzel.Sen mutluysan gerisi boş koy.

Ben balık etliliği severim.
1.65 boya 56 kilo yakışır sanırım.

38 beden favorim, 40 da olur ama. :KK48:

Aşırı zayıfların her kıyafeti taşıyamadığını düşünüyorum.

Benim yüzüm çökmedi çünkü düzenli yüz yogası yaptım.cildim de bozulmadı çünkü takviye kullandım.dertleri yüzüm değil, fizik..ya şekilsiz değilim kesinlikle kıvrımlıyım yani dümdüz değik.belim 60 ,kalça 92, göğüüs 88.kötü değilim.bacaklarım kaslı hafiften.onlara bakıyorum bıngıl bıngıllar ve böyle olmam gerektiğini savunuyorlar.fenalık geldi her gün her gün..hakikaten sıkıldım o kadar uğraş didin zayıfla,kas yap.bi takdir etmek yok

Çok yakışmış çok..

Nasıl zayıfladın ona gel hele:)

Benim yüzüm çökmedi çünkü düzenli yüz yogası yaptım.cildim de bozulmadı çünkü takviye kullandım.dertleri yüzüm değil, fizik..ya şekilsiz değilim kesinlikle kıvrımlıyım yani dümdüz değik.belim 60 ,kalça 92, göğüüs 88.kötü değilim.bacaklarım kaslı hafiften.onlara bakıyorum bıngıl bıngıllar ve böyle olmam gerektiğini savunuyorlar.fenalık geldi her gün her gün..hakikaten sıkıldım o kadar uğraş didin zayıfla,kas yap.bi takdir etmek yok
Kendini beğeniyorsan etrafı takma
Boyum 1.68 50 kiloyum gayet mutluyum düzenli spor yapınca çökmüş falanda gözükmüyorsun

Sizin asıl duymak istediğiniz cevap şu cümlenizin arkasına mı saklanmış ne? :))
Hayır ben gerçekten mi fikirleri bu acaba diye sormak istiyorum yoksa kilolu olma psikolojisi kilolu insanları mı beğeniyorlar? Dertleri ne her gün aynı terane? Bana kocaman popo, basenler hoş gelmiyor mesela zayıfladıktan sonra..kiloluyken gözüme batmazdı.yani samimiler mi haklılılar mı samimiyetsizler mi çözemedim

Öncelikle sağlığın için zayıf olman gerek..
Sonra, önemli olan senin kendini hangi şekilde iyi hissettiğin. Verdiğin kilo azımsanacak kilo değil, sakın onların lafıyla yine kilo alma. Belki de çekemiyorlar. Ben de çok zayıfım ama memnunum. Bi kere yaşımı daha küçük sanıyorlar bu sayede :)

Hayır ben gerçekten mi fikirleri bu acaba diye sormak istiyorum yoksa kilolu olma psikolojisi kilolu insanları mı beğeniyorlar? Dertleri ne her gün aynı terane? Bana kocaman popo, basenler hoş gelmiyor mesela zayıfladıktan sonra..kiloluyken gözüme batmazdı.yani samimiler mi haklılılar mı samimiyetsizler mi çözemedim
İlahi. :)
Ne önemi var ki onların kimi nasıl beğendiğinin?
Konu açma sebebiniz bu mu?
Kendiniz söylüyorsunuz ben memnunum diye. İnsan mutlu olduğu konuda eli niye dinlesin ki?
İçin yeşil çayınızı bakın keyfinize. :))

İlahi. :)
Ne önemi var ki onların kimi nasıl beğendiğinin?
Konu açma sebebiniz bu mu?
Kendiniz söylüyorsunuz ben memnunum diye. İnsan mutlu olduğu konuda eli niye dinlesin ki?
İçin yeşil çayınızı bakın keyfinize. :))
Her gün cır cır siz dineleseydiniz dert olduğunu anlardınız.merak ettim alayım mı yine diye düşünmedim değil

Her gün cır cır siz dineleseydiniz dert olduğunu anlardınız.merak ettim alayım mı yine diye düşünmedim değil
Öyle rahat edecekseniz alın, sussunlar. :)
"Aman siz boş verin benim kilomu, alırım veririm" demek hatta bu kadar rahatsız olacağınıza "size ne" deyip susturmak da bir başka çözüm.
Hoş bir gece dilerim. :)

yalandır..... kıskançtır onlar... haa sarkman olduysa spor yap... kim şişman olmak isterki....

Ben sevmiyorum kilo, azcik gobegim ciksa sinirlerim bozuluyor, pantolonun ustunden portluyor surekli gobegime bakip duruyorum :KK70:
Bana da cocuk gibisin hic kadinsi hatlarin yok diyorlar (olculer 88-60-88) evet basenim yok ama ben basen sevmem ki zaten, azcik gogus olsa iyiydi ya o da yapo napim kiloluyken de kucuktu :63: yani ozetle onemli olan bizim kendimizi nasıl gormek istedigimiz. Hayatimin bir doneminde 90 da oldum, inerken her halimi gorme sansim oldu, dolayisyla en begendigim halimde kaldim. Sizin de oyle olmus, bosverin elalemi :KK39:

Back
X