O’na sevgi, saygı ve tüm yüce duyguları hissetmek istiyorum ama hissettiğimdeki suçluluk duygusu, kendime yaptığım saygısızlık beni çok mutsuz ediyor.
bunun için zorlamayın ne yaparsanız yapın, dedim ya bu dönemde olmuyor maaalesef..
aynı duygulardan geçtim inanın..
babam evden br yere gidince uçuyordum..
başkalarının aile yaşantılarına özeniyordum..
ergen aklı çocukluk arkadaşıma beni evlatlık alsanız bile demişliğim var..
o kadar güzel bir ailesi vardı.. en çok da babası babaydı yaa. kulakları çınlasın..
ancak dediğim gibi bu duyguları zaman geçip belirli bir yaşa hem babanız hem de siz geldiğinizde anlayabilirsiniz.
babanızda belirli bir yaşa geldiğinde o da üzülecek emin olun sizlere karşı böle davrandığı için..
biz kardeşler başta ben hiç konuşamadım babam bağırdığında evde terör estirdiğinde..
yine kardeşlerim arada konuşurdu ben onu bile yapamazdım.. susardım hep

((
bugün yokluğu öle zor ki..inan bana kelime yok yazabileceğim

((
Allah kimsenin başına vermesin.
boğazım düğüm düğüm..
özür dilerim bu kadar meşgul ettiğim için.. keşke yıllar sonra da sizinle görüşebilsek babanızla olan durumu bilebilsem ..
şayet o güne gelirseniz Allah sağlık sıhhat versin anarsınız beni..
tek bir tavsiye mümkün olduğunca sessiz kalın ne kendinizi ne annenizi çünkü hep arada anneler kalıyor. biz de çoğu zaman öleydi. evde huzursuzluk çıkmaması için siz üstünüze düşeni yapın..
inanın hepsi geçecek ve sağlık olsun da ne güzel günleriniz olacak babanızla ailenizle..
kıymetini bilin bu günlerinizin..
ona karşı hissettiğiniz duygularda kendinizi suçlamayın içinizden hangi duygunuz geçiyorsa onu da yaşayın.