Evet hastalık.
Hastalık mı bilmem ama kendine eziyet olduğu kesin.
Peki hastaligin ismini biliyomusun ? Doktora gitmeden once kendi kendime kitaplar okusam videolar izlesem belki iyi olur
Canim Bende de var benzer endiseler. Hatta bikeresinde anneme saatlerce ulasamadigim icin oturup aglamisligim bile var.. cok zor bir durum.
Ancak bende baska takintilar da var, örnegin umumi tuvaletlerde kapi kulpuni vs peceteyle tutmak gibi. Elime mikrop bulasmasin diye türlü zorluklardan gecerim. Veya evden cikmadan önce ütü yapmissam, acaba acikmi biraktim, ya yangin cikarda anneme bisey olursa? Gibi endiseler.. daha uzar bu liste.
Varmi buna benzer baska takintilariniz?
Benim ki zamanla düzeldi, eskiden daha kötüydü. Tam kaybolmasada, daha katlanilir hale geldi diyebilirim. Belki sizinde zamanla düzelir :)Allah yardimcin olsun seninde cunki bi onceki yorumda yazan arkadasin dedigi gibi resmen eziyet.
Bir gun bu kotu dusuncelerim yuzunden gercekten bise olcak dusunce takintim haric yok :)
Yeni evlendiğimde bende de vardı bu durumdan.
Ailemden uzakta olduğum için sanırım. Şimdi de bazen aklıma gelir başlarına bişey gelirse diye ama her dışarı çıktıklarında da bu derece kafaya takmam. Çocuğunuz var mı bilmiyorum, evde çok yalnız kalıyorsanız ve eşinizin size ilgisinin az olduğunu düşünüyorsanız ondan da olabilir..
İnsanin en kıymetlisi ailesidir.
Sıkıntılı olduğu ve ya özlediği anlarda geliyor bence böyle şeyler akıla..
Benim ki zamanla düzeldi, eskiden daha kötüydü. Tam kaybolmasada, daha katlanilir hale geldi diyebilirim. Belki sizinde zamanla düzelir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?