• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu bir "sıkı diyet sayfasıdır" :)

Günaydın canlarım sandaloz sakızımı çiğnedim elma sirkeli suyumuda içtim kahvaltılarda yapıldı bu da fotoğrafı ♡♡♡
2016-02-25 09.13.13.webp

Huhu kacamakci geldi hanımmmmm bugün günde 5 gibi 6 7 zeytinyagli sarma küçük Boşnak böreği yedim veeeeeeeeeeeeee pişman değilim :KK49:çünkü siz bu satırları okurken ben koşu bandında yürüyorum :KK55:

3.6 km koştum hız 6.0 harcanan kalori 260 yarın sabah 5-6 km yürümek istiyorum birazda trambolin de ziplamaliyim bide pilates topuyla mekik çekersem şahane olur canlar En Büyük KK:KK200:

Canlarım canlarım günaydınlar günaydınlar yeni güzel ve hafif bi güne başladık hepinizi çok çok öpüyorum :KK200:

Canlarım bugün diyet gitti malesef hastalanamiyorumda gerginim ağrım var o yüzden bir porsiyon profiterol yedim aksam hafif gitmeyi düşünüyorum ♡♡♡

Kızlarrrrrr menüüüüüü ♡
Sabah 2 dilim ekmek küçük kalıp peynir
Öğlen profiterol
Akşam 4-5 tane yaprak döner parçası
Su şimdilik 2.5 litre ♡♡♡

Günaydın kuzular elma diyetini kafasına göre yapan Türk geldiiii hanımmmmm :KK70:
Profiteroller hamburgerler çikolatalar sarmalar börekler yendi ama sonuç yine de beni çok çok mutlu etti :KK55:
22 Şubat :66.9
29 Şubat :64.9:KK49:

Bu hafta allahin izniyle tam olarak yapmayı düşünüyorum elma diyetini :KK5:

Canlar yine ben hep daha önce açtığım gülşahın günlüğü adlı çalışmam beni dahil kimseyi pek sarmayınca yine düştüm yollara♡birde ne göreyim geçen sene martta başlayan zayıflama serüvenimin dönmüşüm yine başına :eek:gülşah dedim utan geçen sene zayıflamayla geçen adeta survivorı andıran o günlere hemen geri dön bu sefer daha kararlı daha bilinçli ol En Büyük KKplan belli canlar:KK200:
Başlangıç kilo:66.9
Boy:1.62
Hedef kilo:48
Yarışmaya istanbuldan katılıyorum:KK76:
22 Şubat-28 Şubat elma diyeti
29 Şubat-6 mart elma diyeti
7 mart-9 mart sıvı diyeti (juicing)
10 mart-13 mart sıvı diyeti koruma
14 mart-20 mart elma diyeti
21 mart-27 mart 5 te 5
28 mart-3 nisan hurma diyeti
4 nisan-10 nisan elma diyeti
Şimdilik plan böyle canlarım:KK200:
slm ben de 28 yaşındayım
boyum 163
hedefim 50 kg
seninle sıkı diyete varım!!!:))

bu arada bu sabah 500gram vemiştim
62 kg
biraz önce kaçamak yaptım,pazartesiye kadar kaçamak yok inşallah

umarım seninle aktif paylaşımda bulunuruz
insanlar genelde yazıp kayboluyorlar

umarım ikimiz kiloları verip öyle vedalaşırız

fizik olarak bu kadın rol modelim
tarz olarak da
eskiya%20dunyaya%20hukumdar%20olmaz%2011_%20bolum%20atv%20dizi%20izle%2017%20kasim%202015%202.jpg

slm ben de 28 yaşındayım
boyum 163
hedefim 50 kg
seninle sıkı diyete varım!!!:))
Canım hoşgeldin çok sevindim buraya yazdığını görünce bugün hatta az önce elma diyetini bozdum senin yaptığın diyeti incelicem olmazsa birlikte diyet plani yaparız :KK19:

günaydın
dünkü kaçamağın bedeli büyük oldu
+800gram :(((
neyse bugun kaldığım yerden devam ediyorum

Back
X