olay şöyle ki;
bir sayfada vajinismuslu (yada ben anlamadım cok acayip)bir bayana kendimde evde yenmiş biri olarak(egzersizlerle) yardımcı olmak istedim. yazdım.
bir bayan olarak resmen dumura ugradım.
bu bayan bana sıkıntısını anlatırken , seçmiş oldugu kelimeler beni iyice çıldırttı.
'yok kızlık zarım patladı yok şöyle yok böyle' .
açıkçası ben bir bayan olarak okuduklarıma inanamadım.
bir bayan kendi uzvu için patladı diyebiliyordu şok oldum.
işte bizler bugun bu sorunu yaşıyorsak bu zihniyet yüzünden. zamanında laf arasında, kızlık zarı patlıyor ,kanlar akıyor şöyle böyle diyen bir güruh tarafından bilinçaltımıza bu yerleştirildi maalsef. ve biz bunu aldık. bunu aldık ve korkuyla hiçbirşey yapamadık.
lütfen , kendinize saygısı olan bir bayan olarak lütfen bunu yapmayın. bu tarz kelimeler kullanmayın!
olay şöyle ki;
bir sayfada vajinismuslu (yada ben anlamadım cok acayip)bir bayana kendimde evde yenmiş biri olarak(egzersizlerle) yardımcı olmak istedim. yazdım.
bu bayan bana sıkıntısını anlatırken , seçmiş oldugu kelimeler beni iyice çıldırttı.
işte bizler bugun bu sorunu yaşıyorsak bu zihniyet yüzünden. zamanında laf arasında, kızlık zarı patlıyor ,kanlar akıyor şöyle böyle diyen bir güruh tarafından bilinçaltımıza bu yerleştirildi maalsef. ve biz bunu aldık. bunu aldık ve korkuyla hiçbirşey yapamadık.
lütfen , kendinize saygısı olan bir bayan olarak lütfen bunu yapmayın. bu tarz kelimeler kullanmayın!
Öyle panikle yazmışsın ki konunun sonunda konuştuğun insan erkek çıktı sandım.
sapık erkek olayı sandım
herkesin yetiştirilme şekli farklı ona kızlık zarı hikayeleri patlamalı çatlamalı anlatıldıysa bomba gibi patladı zannetmiş olabilir
niye tepki verdi peki ne dedi merak ettim.ne kadar öyle bile olsa kullanılması dogru değil. ben byle düşünüyorum kzlar kendisini kaç kez uyardım ancak çok büyük bir tepki aldım. bunu düzeltmesini ve böyle dememesini söyleidm ancak işe yaramadı.
bu zihniyet teklikeli, dikkat edin.
bu abartma meselesi değil.Off herşeyi ne kadar abartıyorsunuz. Göz ardı edersiniz olur biter.
patladı kelimesi dışında kullandığı diğer ifadeler neydi ki?olay şöyle ki;
konuyu bende çözemedim.patladı kelimesi dışında kullandığı diğer ifadeler neydi ki?
yanlış bir kelime seçmiş olabilir.
hoş değil kabul.
ancak ben meseleyi tam da anlayamadım.
yanlış bir kelime seçti diye onun zihniyeti hakkında nasıl fikir sahibi olabiliriz ki.?
Neyi düşünücem ya. Sanki dünya cok güzel bir yermiş gibi her gördüğünüz seyde şoka giriyorsunuz.bu abartma meselesi değil.
biraz düşünürseniz ne demek istedigimizi anlayacaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?