• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BU BIR UYARI!

allys

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2016
197
147
23
olay şöyle ki;
bir sayfada vajinismuslu (yada ben anlamadım cok acayip)bir bayana kendimde evde yenmiş biri olarak(egzersizlerle) yardımcı olmak istedim. yazdım.
bir bayan olarak resmen dumura ugradım.
bu bayan bana sıkıntısını anlatırken , seçmiş oldugu kelimeler beni iyice çıldırttı.
'yok kızlık zarım patladı yok şöyle yok böyle' .
açıkçası ben bir bayan olarak okuduklarıma inanamadım.
bir bayan kendi uzvu için patladı diyebiliyordu şok oldum.

işte bizler bugun bu sorunu yaşıyorsak bu zihniyet yüzünden. zamanında laf arasında, kızlık zarı patlıyor ,kanlar akıyor şöyle böyle diyen bir güruh tarafından bilinçaltımıza bu yerleştirildi maalsef. ve biz bunu aldık. bunu aldık ve korkuyla hiçbirşey yapamadık.

lütfen , kendinize saygısı olan bir bayan olarak lütfen bunu yapmayın. bu tarz kelimeler kullanmayın!

Kesinlikle haklısınız kadının önce kendisine saygısı olacak. Bilinçsizlik bizim kanayan yaramız maalesef.

olay şöyle ki;
bir sayfada vajinismuslu (yada ben anlamadım cok acayip)bir bayana kendimde evde yenmiş biri olarak(egzersizlerle) yardımcı olmak istedim. yazdım.
bu bayan bana sıkıntısını anlatırken , seçmiş oldugu kelimeler beni iyice çıldırttı.

işte bizler bugun bu sorunu yaşıyorsak bu zihniyet yüzünden. zamanında laf arasında, kızlık zarı patlıyor ,kanlar akıyor şöyle böyle diyen bir güruh tarafından bilinçaltımıza bu yerleştirildi maalsef. ve biz bunu aldık. bunu aldık ve korkuyla hiçbirşey yapamadık.

lütfen , kendinize saygısı olan bir bayan olarak lütfen bunu yapmayın. bu tarz kelimeler kullanmayın!

haklısın ama biz burda "bayan"ı da pek sevmeyiz. kadın demek ayıp bir sözcük değil , kadın diyebilirsin bize :KK52:

olay şöyle ki;

Öyle panikle yazmışsın ki konunun sonunda konuştuğun insan erkek çıktı sandım.

sapık erkek olayı sandım

herkesin yetiştirilme şekli farklı ona kızlık zarı hikayeleri patlamalı çatlamalı anlatıldıysa bomba gibi patladı zannetmiş olabilir

ne kadar öyle bile olsa kullanılması dogru değil. ben byle düşünüyorum kzlar kendisini kaç kez uyardım ancak çok büyük bir tepki aldım. bunu düzeltmesini ve böyle dememesini söyleidm ancak işe yaramadı.
bu zihniyet teklikeli, dikkat edin.

Kızlık zarı vajinanın mikrop kapmasını engelleyen bir perde. Bunu nasıl namus kavramıyla bağdaştırabiliyorlar aklım almıyor.
Ne o.. gördüm bize edep ar namus dersi verecek, ne bakireler gördüm, ellenmedik yeri kalmayan geçelim bu işleri. Namus da haya da edep de her şey beyinde.
Bir beynimiz var onu kullanalım.

Artık her şey elimizin altında buna rağmen cahilse işte ben buna dayanamam :deli:

ne kadar öyle bile olsa kullanılması dogru değil. ben byle düşünüyorum kzlar kendisini kaç kez uyardım ancak çok büyük bir tepki aldım. bunu düzeltmesini ve böyle dememesini söyleidm ancak işe yaramadı.
bu zihniyet teklikeli, dikkat edin.
niye tepki verdi peki ne dedi merak ettim.

yani sen doğru olan bir şeyi anlatmışsın.

tamam kızlar o kadra sey içinde bayan kadın olayına mı takıldınız ya?
tamam kadın olsun.
sadece bu olayı paylaşma istedim lütfen sizde böyle diyen birini uyarın!
gelecekte sağlıklı bir psikoloji ile evlenen,yetişen,gelişen gençlerimiz olsun

olay şöyle ki;

patladı kelimesi dışında kullandığı diğer ifadeler neydi ki?
yanlış bir kelime seçmiş olabilir.
hoş değil kabul.
ancak ben meseleyi tam da anlayamadım.
yanlış bir kelime seçti diye onun zihniyeti hakkında nasıl fikir sahibi olabiliriz ki.?

patladı kelimesi dışında kullandığı diğer ifadeler neydi ki?
yanlış bir kelime seçmiş olabilir.
hoş değil kabul.
ancak ben meseleyi tam da anlayamadım.
yanlış bir kelime seçti diye onun zihniyeti hakkında nasıl fikir sahibi olabiliriz ki.?
konuyu bende çözemedim.

bu abartma meselesi değil.
biraz düşünürseniz ne demek istedigimizi anlayacaksınız.
Neyi düşünücem ya. Sanki dünya cok güzel bir yermiş gibi her gördüğünüz seyde şoka giriyorsunuz.

Hic mi ağız dolusu küfür eden kadın görmediniz? Hic mi olayları abartan kadın görmediniz? Hic mi argo kelimeleri kullanan kadın görmediniz?

Back
X