• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BU BIR UYARI!

hakaret edilmeyi hak eden bir bayan oldugu için maalsef haketti. ben ne diyorum kendisi bana ne diyor. dalga gecilecek ve gülünecek bişey demedim ben. benm konudan bahsettiğim kadının kendisinden farkı yok maalsef. zihniyetsiz.

Hadi anası hak etti diyelim, çocuğu da mı hak etti hakareti-küfrü?
Çocuğuna kadar laf saymışsınız kadının.
Özelden taciz etmişsiniz, bir de gelmiş burada devam ediyorsunuz hakaretlerinize.

lütfen , kendinize saygısı olan bir bayan olarak lütfen bunu yapmayın. bu tarz kelimeler kullanmayın!

"Litfeen kendinize saygısı olan bir bağyan olarak böyle yapmayın siz de" diyeceğim ama belli ki sizin saygınız hepten yok. :işsiz:

olay şöyle ki;
bir sayfada vajinismuslu (yada ben anlamadım cok acayip)bir bayana kendimde evde yenmiş biri olarak(egzersizlerle) yardımcı olmak istedim. yazdım.
bir bayan olarak resmen dumura ugradım.
bu bayan bana sıkıntısını anlatırken , seçmiş oldugu kelimeler beni iyice çıldırttı.
'yok kızlık zarım patladı yok şöyle yok böyle' .
açıkçası ben bir bayan olarak okuduklarıma inanamadım.
bir bayan kendi uzvu için patladı diyebiliyordu şok oldum.

işte bizler bugun bu sorunu yaşıyorsak bu zihniyet yüzünden. zamanında laf arasında, kızlık zarı patlıyor ,kanlar akıyor şöyle böyle diyen bir güruh tarafından bilinçaltımıza bu yerleştirildi maalsef. ve biz bunu aldık. bunu aldık ve korkuyla hiçbirşey yapamadık.

lütfen , kendinize saygısı olan bir bayan olarak lütfen bunu yapmayın. bu tarz kelimeler kullanmayın!
insanlar artık ne dedikleri bilmiyolar.. işin suyunu çikti insanlık öldüüü....:110:

Konu sahibi sizin gibiler yüzünden susmayı tercih ediyor. öldüğüm falan yok. kadının kadına yaptıgı zulüm. anlayıssız ve çok pis niyetlisiniz. ne yazarsanız yazın umrumda değil.

olay şöyle ki;
bir sayfada vajinismuslu (yada ben anlamadım cok acayip)bir bayana kendimde evde yenmiş biri olarak(egzersizlerle) yardımcı olmak istedim. yazdım.
bir bayan olarak resmen dumura ugradım.
bu bayan bana sıkıntısını anlatırken , seçmiş oldugu kelimeler beni iyice çıldırttı.
'yok kızlık zarım patladı yok şöyle yok böyle' .
açıkçası ben bir bayan olarak okuduklarıma inanamadım.
bir bayan kendi uzvu için patladı diyebiliyordu şok oldum.

işte bizler bugun bu sorunu yaşıyorsak bu zihniyet yüzünden. zamanında laf arasında, kızlık zarı patlıyor ,kanlar akıyor şöyle böyle diyen bir güruh tarafından bilinçaltımıza bu yerleştirildi maalsef. ve biz bunu aldık. bunu aldık ve korkuyla hiçbirşey yapamadık.

Kızlık zarı uzuv (organ) değildir canım
Bak sende her şeyi bilemiyor olabilirmişsin.
Patladı demesi de öyle çok çok değişik yada uç bir şey değil.
Bilmiyordur, benzetme yapmıştır.
Konuyu zihniyete bağlaman, İşte bkz:Cahil
Tavrın hiç hoş değil, kusura bakma.

Back
X