Bu bisey bilmiyor

Frozen01

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2014
12.070
57.000
598
Selam kizlar
Dun eltim ve kaynim görüntülü aradi. Cay iciyoruz onlarda cay içiyormuş. Eltim kek yaptim dedi. Esimde bu bisey bilmiyor dedi Ben diger odadaydim. Kaynima söylüyor sandim. Bikac kere tekrarladi. Salona geldim ne diyon sen dedim sana demiyorum dedi. Eltimde siritiyor. Ben abine iyi bakiyorum bak diyor sinirlerim tepeme cikti. Eltim kendini ovmeye bayilir herseyde kendine ovme payi cikarir.
Bende dedim iki gun once tatli yaptim yedin ya dedim. Tatlida hamur iside yapiyorum yemiyon mu dedim.
Esimde dedi evet swety de yapmisti bugun yapmamis. Hergun mu yapiyim onu anlamadim eltide hergun yapmiyordur benim gibi arada bir yapiyordur. Tlfnu kapattiktan sonra esime kizdim. Bana diyorki sende cocuk gibi davraniyon ne olacak bisey olmaz saka yaptigimi anladilar zaten dedi.
Bende dedim ben sana annem ve babamin yaninda bu biseyden anlamiyor desem zoruna gitmezmi dedim. Esimde tmm bi daha aradigimda swety hersey yapiyor derim dedi. Ama cok kirildim heleki eltimin karsisinda nasil oyle soyler. Elti hergun cayin yanina kek yapiyormus gibi bir hava verdi bak ben abine iyi bakiyom dedi
Biz bu okuzleri en iyi sekilde beslemeye mecburmuyuz. Isten geldiginde sicak yemegi onunde olur
Eltim ne esinin ne cocuklarinin onune yemek koymaz sabah 10 a kadar yatar cocuklara kahvalti hazirlamaz kizi kac kere kv lere geldi aciktim diye kv kizdi annen var baban var git onlar hazirlasin diye soylenerek hazirladi kizinin yemegini kac kere ben hazirladim beraber yedik bu benim icin hic sorun degil ona yemek hazirlamak ama cocugunun onunu yemek koymayan insanda niye ovunur herseyde anlamiyorum.
Neyseki uzagim diyorum kendimi boyle teselli ediyorum.
Dunde tatli yapacaktim cirpma makinasi annemlerde kalmis yapamadim. Malzemwyide almistim hazirlamistim. Kendimi robot gibi hissediyorum artik yetersiz hissediyorum

O on eltimle hic tartismaya girmedim kizlar
Sadece bende yapiyorum iki gun once yaptim ya dedim. Eltimlede konusmadim. Cunki herseyde kendini ovmeye pay cikaran insanlarla konusmak icimden gelmiyor. Bir kekle ben abine bakiyorum bak demesine sinir oldum. Esimede kizdim saka yaptim onlarda anladi zaten saka oldugunu dedi. Ama ayni sey ben soylesem oda bana kizardi eminim

Kendini neden eltinle kiyasliyorsun ki? Cok sacma.
Kimseyle kendimi kiyaslamiyorum canim esimin ve eltimin sozlerine kizdim. Ve dunden beri sinirden başım agriyo
Elimden geleni yapip ve hala yetersiz kalmak uzuyor beni

Valla eş kişisi böyle şeyler söylese eşlik ederdim “aynen yapmıyorum yapmak zorunda mıyım kalk kendin yap ye, seni beslemek için mi geldim dünyaya” derdim. Bazen edilen laflara eşlik etmek güzel oluyor. Eşlik ederken kafalarını dank ettirecek cümleler kullanıldıgı sürece. :)

Ha güzel olmaz mı? Olur bence deneyin.

Ben 2 buçuk senelik evliyim. Hiç kek yapmadım 🙄🙄🙄

Yani sevmiyorum ve yapmıyorum. Ama çok seven varsa mutfak orda girip yapsın. Kimsenin elinden almadım mutfağı.
Ben hamur isini zevkle yaparim yeni tarifler denemeyi severim. Ama kilo yapiyor diye haftada bir yaparim.

Bak burda sorun eltinin yapıp yapmaması değil senin de yapıp yapmaman değil. Burda sorun eşinin seni kötülemesi. Benim kaynım da eltim üzerinden şaka yapsa ya da bilmiyor dese belki ben de gülerim... Sen kocanın ağzını tıkayacaksın. Başka kimseyle uğraşmayacaksın başka kimseyi kafana takmayacaksın.. Burda hatalı kocan.. Bunu da her istediğini yapmayarak yapacaksın. Ve bunu belli periyodik zamanlarda yüzüne çarpıcaksın taa aklı başına gelene kadar...

Yemek yapmayı, kocanızı doyurmayı, hamur işi konusunda marifetli olmayı meziyet olarak görmezseniz, ki değil, bu saçma sapan muhabbete güler geçersiniz. Sizin yerinizde olsaydım, eltiniz gevrek gevrek gülüp "bak abine iyi bakıyorum" muhabbeti yaparken, ben de gevrek gevrek gülerek, tek becerin o, bari onu da iyi yap, derdim. Bakalım gülmeye devam ediyor mu? Eşiniz de kek istiyorsa, kalksın yapsın, 4 yaşındaki kızım biliyor kekin nasıl yapıldığını. Bunları niye söylemiyorsunuz ya? Niye söylemiyor, hadlerini bildirmiyor, bizi burada sinir hastası ediyorsunuz? :confused: Ne yapalım şimdi? Gidip eltiyi, kocayı merdaneyle mi ezelim, siz iyice hamur beyinli oldunuz, bari az açalım da işe yarayın diye. Lütfen bir daha ki konunuz, "şunu söyledim, öyle öküzün trene bakması gibi donup kaldılar" kıvamında olsun. Hoppa

Bak burda sorun eltinin yapıp yapmaması değil senin de yapıp yapmaman değil. Burda sorun eşinin seni kötülemesi. Benim kaynım da eltim üzerinden şaka yapsa ya da bilmiyor dese belki ben de gülerim... Sen kocanın ağzını tıkayacaksın. Başka kimseyle uğraşmayacaksın başka kimseyi kafana takmayacaksın.. Burda hatalı kocan.. Bunu da her istediğini yapmayarak yapacaksın. Ve bunu belli periyodik zamanlarda yüzüne çarpıcaksın taa aklı başına gelene kadar...
Dunden beri kiziyorum zaten
Dun bana diyorki meyve çürüyor niye getirmiyorsun yeriz.
Bende dedim elin var ayagin var al ye dedim. Cocuklar icin dedim ben dedi. Bende dedim cocuklarla ben yiyoruz zaten dedim.
Ben her dedigini yaparak tepeme cikardim.
1 haftadir gece uykum yok cocuklar hasta biri uyuyor biri uyaniyor. Kizim gece oksurukten uyuyamiyor. Bende ayni oksurukten uyyamiyorum.
Gunduzde cocuklarin pesinde kos doktuklerini topla bir cayimi oturup icemiyorum soguyor. Yemek ev isi zaten hic bitmiyor
Ama esime sorarsan ben evde otutuyorum o calisiyor yoruluyor

Bence olay çok saçma. Yani biri benim icin böyle dese benim daha önemli islerim var der güler geçerdim. Ev isi yapmak marifet degil ki. Esinizin baskasinin yaninda böyle demesi hoş değil. Ama sizin de kendinizi kiyaslamaniza kafaya takmaniza gerek yok.

Ben sizin yerinizde olsam,o an o gereksiz saçma absürt tartışmaya asla girmem.o muhabbeti umursamam,atarım bacak bacak üstüne çayımı yudumlarim.Bunlar sizce de çok boş muhabbetler değil mi?

Back
X